Η Ιερά Μητρόπολη Καστοριάς ανακοινώνει ότι όσοι είναι δικαιούχοι συσσιτίου για την πόλη της Καστοριάς και έχουν παραλάβει κουπόνια για το συσσίτιο της ημέρας του Πάσχα, δεν χρειάζεται να μετακινηθούν από τα σπίτια τους, καθώς η διανομή του φαγητού θα γίνει κατ’ οίκον.
Αυτό αποσκοπεί στην τήρηση των μέτρων που έχει επιβάλλει η πολιτεία για τον κορωνοϊό.





![Ιχνηλατώντας το μοναδικό Σπήλαιο του Δράκου στην Καστοριά – [video]](https://mpetskas.com/wp-content/uploads/2026/03/vd_140326-218x150.jpg)











![Oι Τσιπουράδες της Καστοριάς με τα καλύτερα τσίπουρα στον κόσμο – [φωτογραφίες]](https://mpetskas.com/wp-content/uploads/2026/02/mpouzeria_26-100x70.jpg)
![Παραδοσιακά γιόρτασαν οι Παλιοί Πρόσκοποι & οι Φίλοι Περιβάλλοντος Καστοριάς – [φωτογραφίες]](https://mpetskas.com/wp-content/uploads/2026/02/prsk_230226-100x70.jpg)

