6 ταινίες για παιδιά την Κυριακή του Πάσχα στην τηλεόραση

Κυριακή του Πάσχα και οι μικροί μας φίλοι μπορούν να απολαύσουν έξι παιδικές ταινίες (κάποιες για λίγο μεγαλύτερα παιδιά) στην μικρή τους οθόνη.

«Τζακ: ο κυνηγός των γιγάντων» (2013) σε σκηνοθεσία Μπράιαν Σίνγκερ

Όταν ο νεαρός αγρότης Τζακ ανοίγει κατά λάθος την πύλη, που χωρίζει τα βασίλεια των ανθρώπων και των γιγάντων,  η παλιά κόντρα ανάμεσά στους  δύο κόσμους αναζωπυρώνεται! Οι γίγαντες,  ξαναπατούν το πόδι τους στη γη, μετά από αιώνες και διεκδικούν όσα κάποτε ήταν δικά τους, αναγκάζοντας τον Τζακ να παλέψει μέχρι τέλους για να τους σταματήσει. Ο Τζακ δεν πολεμάει μόνο για το βασίλειο και τους ανθρώπους του αλλά και για την καρδιά μίας γενναίας πριγκίπισσας, που έχει ερωτευθεί. Αντιμέτωπος με γιγαντιαίους πολεμιστές, ο Τζακ δίνει μία μάχη, που θα κάνει και τον ίδιο θρύλο…

Παίζουν: Γιούαν Μακ Γκρέγκορ, Νίκολας Χαλτ, Στάνλεϊ Τούτσι, Έλενορ Τόμλινσον, Ίαν ΜακΣέιν.

*Star, Κυριακή του Πάσχα 18/4 στις 12:45

«Οι Ήρωες του Δάσους» (2006) παραγωγή της Sony Pictures

Ο Μπουγκ,ένας χαρούμενος αξιολάτρευτος αρκούδος, ζει ευτυχισμένος σε μια ήσυχη πόλη χωρίς να έχει γνωρίσει ποτέ στη ζωή του την άγρια φύση. ‘Ολα όμως αλλάζουν, όταν συναντά τον πολυλογά ‘Ελιοτ. Ο ‘Ελιοτ, το ζωηρό ελάφι αποδεικνύεται σκέτος μπελάς, αφού τον παρασύρει στο δάσος τρεις μόλις ημέρες πριν την έναρξη της κυνηγετικής περιόδου. Μετά από γενναίες αλλά και θεότρελες κωμικές μάχες, με συμμάχους τα υπόλοιπα ζωάκια του δάσους, ο Μπουγκ και ο ‘Ελιοτ, γρήγορα θα μεταμορφωθούν σε απίθανους… “‘ήρωες του δάσους”!

Ακούγονται οι φωνές των Μάρτιν Λόρενς, ‘Αστον Κούτσερ, Γκάρι Σινίζ και Ντέμπρα Μέσινγκ ενώ στα Ελληνικά ακούγονται οι φωνές των ‘Αρη Σερβετάλη, Σάκη Μπουλά, Γιάννη Μποστατζόγλου και Χρήστου Πλαϊνη.

*Mega, Κυριακή του Πάσχα 18/4 στις 14:00

«Στρουμφάκια 2» (2013) σε σκηνοθεσία Ράτζα Γκόσνελ

Ο Δρακουμέλ, ο οποίος γνωρίζει επιτυχία στο Παρίσι ως μάγος-σόουμαν, απάγει τη Στρουμφίτα και προσπαθεί να της κλέψει το πολύτιμο ξόρκι των Στρουμφ. Έτσι ο Μπαρμπαστρούμφ, ο Σκουντούφλης, ο Γκρινιάρης και ο Μελένιος ενώνουν τις δυνάμεις τους με τους Γουίνσλοου, φίλους τους από τη Νέα Υόρκη, και ταξιδεύουν μέχρι την Πόλη του Φωτός για να τον σταματήσουν.

Παίζουν:Νιλ Πάτρικ Χάρις, Χανκ Αζάρια, Μπρένταν Γκλίζον.

*Ant1, Κυριακή του Πάσχα 18/4 στις 16:00

«Ο Μικρός Πρίγκιπας» (2015) σε σκηνοθεσία Μαρκ Όσμπορν

Ανακαλύψτε ξανά μία από τις πιο αγαπημένες ιστορίες όλων των εποχών με πρωταγωνίστρια Το Μικρό Κορίτσι, που η αγχωτική μητέρα του το προορίζει για το καλύτερο κολλέγιο της πόλης. Μόνη του διέξοδος είναι ο εκκεντρικός και καλόκαρδος γείτονας, ο Αεροπόρος, που την ξεναγεί σε έναν εκπληκτικό κόσμο όπου όλα είναι πιθανά. Έναν κόσμο που ο ίδιος γνώρισε πριν καιρό από τον Μικρό Πρίγκιπα. Εκεί ξεκινά το μαγικό και συναισθηματικό ταξίδι του στο σύμπαν του Μικρού Πρίγκιπα. Εκεί ανακαλύπτει ξανά την παιδικότητα του και μαθαίνει ότι δεν βλέπεις καθαρά παρά μόνο με την καρδιά. Η ουσία είναι αόρατη στα μάτια.

*Κανάλι της Βουλής, Κυριακή του Πάσχα 18/4 στις 17:00

«Ο Τσάρλι και το Εργοστάσιο της Σοκολάτας» (2005) σε σκηνοθεσία Τιμ Μπάρτον

Ο Τσάρλι είναι ένας φτωχός πιτσιρικάς που ζει με τους γονείς του, τους δύο παππούδες και τις δύο γιαγιάδες του σε μια… καλύβα, κάπου στο Λονδίνο. Το σπίτι του βρίσκεται στη σκιά ενός… γίγαντα: του εργοστάσιου σοκολάτας του Γουίλι Γουόνκα, που είναι το μεγαλύτερο στον κόσμο! Στο εργοστάσιο, παλιά, δούλευε ο ένας εκ των παππούδων του Τσάρλι, ο Τζο, ο οποίος θυμάται εκείνα τα χρόνια με αγάπη και νοσταλγία. Ο Γουίλι Γουόνκα, μετά από 15 χρόνια «απομόνωσης», αποφασίζει να ανοίξει τις πύλες του εργοστασίου, χρησιμοποιώντας κι ένα διαφημιστικό τρυκ. Μη έχοντας κοντινούς συγγενείς, αποφασίζει να διεξάγει ένα διαγωνισμό για να βρεθεί ο διάδοχος που θα αναλάβει τη θρυλική αυτοκρατορία του! Αυτό ισχύει στο πίσω μέρος του μυαλού του. Εκείνο που κάνει φανερά είναι ένας… διαγωνισμός. Σε πέντε από τις σοκολάτες του που κυκλοφορούν παντού στον κόσμο, βάζει αντίστοιχα «χρυσά εισιτήρια». Όσοι τα βρουν, κερδίζουν μια ξενάγηση στο παραμυθένιο εργοστάσιο. Αυτά λέει στα φανερά. Ο 5ος νικητής τυχαίνει να είναι ο… Τσάρλι! Αυτό το φτωχόπαιδο κατορθώνει να κερδίσει το εισιτήριο για την εκπλήρωση του ονείρου του. Τα πέντε παιδιά, μαζί με τους αντίστοιχους κηδεμόνες τους, γίνονται δεκτά από τον Γουίλι Γουόνκα και μπαίνουν στο εργοστάσιό του. Εκεί πλέον, όλα μπορούν να συμβούν…

Παίζουν: Τζόνι Ντεπ, Φρέντι Χάιμορ, Ντέιβιντ Κέλι.

*Open, Κυριακή του Πάσχα 18/4 στις 20:15

«Βρέχει Κεφτέδες 2» (2013) σε σκηνοθεσία Κόντι Κάμερον και Κρις Περν

Ο Φλιντ προσλαμβάνεται από το είδωλό του, τον εφευρέτη Τσέστερ Βι, και δουλεύει ανάμεσα στους σπουδαιότερους επιστήμονες. Όταν όμως γίνεται γνωστό πως η μηχανή του Φλιντ συνεχίζει να λειτουργεί και να παράγει μεταλλαγμένα υβρίδια τροφίμων, ο Τσέστερ Βι του αναθέτει να τη βρει και να τη σταματήσει.

*Ant1, Κυριακή του Πάσχα 18/4 στις 20:45