Κρανίδι: Σε 14ημερη καραντίνα η δομή φιλοξενίας μετά τα 150 κρούσματα

Σε δηλώσεις του μετά τη σύσκεψη στο Κρανίδι, ο Χαρδαλιάς ανακοίνωσε ότι η δομή τίθεται σε 14ημερη καραντίνα ενώ έκανε έκκληση για περιορισμό κίνησης.

«Η δομή φιλοξενίας στο Κρανίδι μπαίνει σε καραντίνα για 14 ημέρες, ενώ απογορεύεται η κυκλοφορία πολιτών της περιοχής από τις 8 το πρωί μέχρι τις 8 το βράδυ», δήλωσε ο Νίκος Χαρδαλιάς μετά την σύσκεψη που είχε στην περιοχή.

«Έχουμε 150 κρούσματα. Kαι οι 150, 148 φιλοξενούμενοι, ένας εργαζόμενος και ένα στέλεχος της δομής είναι ασυμπτωματικοί. Δεν υπάρχει λόγος πανικού. Χρειάζεται νηφαλιότητα», επισήμανε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας.

Ο υφυπουργός συνέστησε σε όλους τους πολίτες της περιοχής να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους, ειδικότερα οι ευπαθείς ομάδες ενώ τόνισε πως οι μετακινήσεις θα γίνονται μόνο για τις βασικές ανάγκες και μόνο για τις περιπτώσεις Β1, Β2 και Β3, ενώ αναστέλλεται η λειτουργία των λαϊκών αγορών.

Την τροφοδοσία της δομής θα αναλάβει ο δήμος ενώ ενισχύεται το κέντρο υγείας της περιοχής με 6 γιατρούς και 4 νοσηλευτές.