5 ταινίες για να δεις απόψε στην τηλεόραση

Πέμπτη σήμερα και σου έχουμε επιλέξει πέντε ταινίες να απολαύσεις στην μικρή σου οθόνη.

«Βασιλιάς Αρθούρος: Ο Θρύλος του Σπαθιού» (2017) σκηνοθεσία Γκάι Ρίτσι

Ο ατίθασος νεαρός Αρθούρος είναι κυρίαρχος των δρόμων του Λονδίνιουμ με την συμμορία του και αγνοεί τον σκοπό, για τον οποίο ήρθε στη ζωή, μέχρι τη στιγμή που παίρνει στα χέρια του το Εξκάλιμπερ και μαζί με αυτό το μέλλον του. Από την πρώτη στιγμή, το θρυλικό ξίφος θα τον προκαλέσει να πάρει δύσκολες αποφάσεις. Συντασσόμενος με την Αντίσταση και με μια μυστηριώδη γυναίκα, πρέπει να μάθει να τιθασεύει τη δύναμη του ξίφους, να αντιμετωπίζει τους δαίμονές του και να ενώσει τον λαό ενάντια στον τύραννο Βόρτιγκερν, ο οποίος έκλεψε το στέμμα του και δολοφόνησε τους γονείς του, και να γίνει Βασιλιάς.

Παίζουν: Τσάρλι Χάναμ, Άστριντ Μπερζές Φρίσμπι, Τζουντ Λο, Έρικ Μπάνα.

*Star, Πέμπτη 30/4, στις 21:00

«Pearl Harbor» (2001) σκηνοθεσία Μάικλ Μπέι

Δυο παιδικοί φίλοι που υπηρετούν στην αμερικανική πολεμική αεροπορία και είναι ερωτευμένοι με την ίδια νοσοκόμα, βρίσκονται στο Περλ Χάρμπορ τη μοιραία μέρα της επίθεσης των Γιαπωνέζων. Η φιλία τους θα αναγεννηθεί όταν πάρουν μέρος στην επίθεση κατά του Τόκιο.

Παίζουν: Μπεν Άφλεκ, Τζος Χάρτνετ, Κέιτ Μπεκινσέιλ.

*Open, Πέμπτη 30/4, στις 21:00

«Οι Ιππότες της Σανγκάης» (2003) σκηνοθεσία Ντέιβιντ Ντόμπκιν

Μετά το τέλος των περιπετειών που έζησε στην Άγρια Δύση μαζί με τον Ρόι Ο Μπάνον, ο Τσον Γουάνγκ ζει μια αξιοπρεπή ζωή ως σερίφης του Κάρσον Σίτι. Βρισκόμαστε στο 1880 και μια δυσάρεστη είδηση δεν θα αργήσει να έρθει από τη Σαγκάη. Ένας κινέζος επαναστάτης, αφού δολοφόνησε τον πατέρα του Τσον, έκλεψε την Αυτοκρατορική Σφραγίδα και φαίνεται να κατέφυγε στη Βρετανία. Ο Τσον ξανασυναντιέται με τον φίλο του, Ρόι, ο οποίος ξοδεύει τα χρήματα που κέρδισαν και ζει σε ένα πολυτελέστατο ξενοδοχείο της Νέας Υόρκης κάνοντας τη μεγάλη ζωή. Οι δύο τους ορκίζονται να αποδώσουν δικαιοσύνη. Έτσι, αποφασίζουν να πάνε στο Λονδίνο, όπου θα συναντήσουν την αδελφή του Τσον, τη Λιν, που έχει βρεθεί εκεί για τον ίδιο λόγο και μόλις έχει ανακαλύψει μια απίστευτη συνωμοσία κατά της βασιλικής οικογένειας. 

Παίζουν: Τζάκι Τσαν, Όουεν Γουίλσον, Φαν Γουόνγκ.

*Alpha, Πέμπτη 30/4, στις 22:00

«Το Άγνωστο Κορίτσι» (2016) σκηνοθεσία Ζαν-Πιέρ & Λικ Νταρντέν

Μια νεαρή ειδικευόμενη ακούει το κουδούνι στο ιατρείο της μετά από μια μεγάλη και κουραστική ημέρα, αλλά δεν απαντά. Το επόμενο πρωί, η αστυνομία την ενημερώνει ότι μια άγνωστη γυναίκα βρέθηκε νεκρή κοντά στο σπίτι της. Γεμάτη ενοχές, θέτει σκοπό της ζωής της να ανακαλύψει την ταυτότητα της. Δεν θέλει να χαθεί ανώνυμα, να εξαφανιστεί σαν να μην υπήρξε ποτέ.

Παίζουν: Αντέλ Ενέλ, Ολιβιέ Μπονό, Ζερεμί Ρενιέ.

*ΕΡΤ2, Πέμπτη 30/4, στις 23:00

«The Nice Guys» (2016) σκηνοθεσία Σέιν Μπλακ

Στο Λος Άντζελες της δεκαετίας του 1970, ο Χόλαντ Μαρτς, ένας νεαρός ντετέκτιβ και ο Τζάκσον Χίλι, ένας μπράβος, από ένα παιχνίδι της τύχης καταλήγουν να συνεργάζονται στην υπόθεση αναζήτησης ενός κοριτσιού αλλά και στην έρευνα για τον θάνατο μιας πορνοστάρ. Οι δύο υποθέσεις δείχνουν αρχικά να μη σχετίζονται αλλά τελικά το αταίριαστο δίδυμο θα αποκαλύψει μια μεγάλη συνομωσία.

Παίζουν: Ράιαν Γκόσλινγκ, Ράσελ Κρόου, Ματ Μπόμερ, Ανγκούρι Ράις.

*Star, Πέμπτη 30/4, στις 23:45