Μπέτσκας team: Στα καλά ΚΑΛΟΙ… στις αλήθειες οι ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ… Ευχαριστούμε

Μετά το δημοσίευμα του Μπέτσκα για την άθλια κατάσταση που επικρατεί στον χώρο του Προφήτη Ηλία, ο σύλλογος των “Φίλων του Περιβάλλοντος Καστοριάς”, θορυβήθηκε και έκανε λόγο για καυστική κριτική σε βάρος μελών του.

Ο Μπέτσκας ανέκαθεν, πρόβαλε με κάθε δυνατό τρόπο οποιαδήποτε δράση προάγει πολιτισμό, περιβάλλον, αθλητισμό. Το site  μας, πάντα ήταν και είναι παρών σε οποιαδήποτε προσπάθεια προβολής του φυσικού κάλλους, της πολιτιστικής μας κληρονομιάς,   περιβαλλοντικών δράσεων. Πάντα και σε κάθε κάλεσμα, είμαστε παρόντες.

Έτσι και σε κάθε κάλεσμα του Συλλόγου Φίλων του Περιβάλλοντος Καστοριάς ήμασταν παρόντες. Εκδήλωση βουνού(κοπή βασιλόπιτας) περιβαλλοντικές δράσεις (δενδροφυτεύσεις), πολιτιστικές και άλλες δράσεις πάντα έβρισκαν και βρίσκουν στέγη στην φιλόξενη σελίδα μας.

Το άρθρο που δημοσιεύτηκε στις 06/04/2020, προήρθε έπειτα από φωτογραφικό υλικό αναγνώστη, το οποίο οφείλουμε σαν τοπικό site να δημοσιεύσουμε.

Η καταστροφή της ψησταριάς, σαν θέμα αναρτήθηκε από το mpetskas.com την ίδια ημέρα, με έντονη κριτική προς τους υπευθύνους και παράλληλη ανάδειξη του έργου του συλλόγου.

Η καθαριότητα, είναι υποχρέωση όλων μας, όλων των ευαισθητοποιημένων πολιτών. Όντως οι βανδαλισμοί είναι κατακριτέοι, αλλά η αποκατάσταση του φυσικού περιβάλλοντος είναι και ευθύνη των αρμοδίων κρατικών υπηρεσιών.

Ο σύλλογος Φίλων Περιβάλλοντος θα μπορούσε κάλλιστα, από τη στιγμή που δεν μπορεί και δεν έχει  υποχρέωση, όπως υποστηρίζει, για την περισυλλογή των μπαζών και σκουπιδιών, να ενημερώσει τις αρμόδιες αρχές για να περισυλλέξουν τα μπάζα και τα διάφορα σκουπίδια που βρίσκονται εδώ και μήνες στο συγκεκριμένο σημείο.

Στα καλά ΚΑΛΟΙ… στις αλήθειες οι ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ… Ευχαριστούμε


Η ανάρτηση των Φίλων Περιβάλλοντος Καστοριάς:


Σχόλιο μέλους του ΔΣ του Συλλόγου Φίλων Περιβάλλοντος


Διαβάστε το άρθρο του Μπέτσκα ΕΔΩ