Ανακοίνωση του AC Orestis Taekwondo σχετικά με τις προπονήσεις

Αγαπητοί γονείς, αγαπημένοι μας αθλητές και αγαπητά μέλη του συλλόγου μας,

γνωρίζοντας ότι καθένας βιώνει διαφορετικά τις διάφορες αλλαγές που του συμβαίνουν και σεβόμενοι τις ανησυχίες, τους φόβους και τις πρωτόγνωρες υποχρεώσεις που μπορεί να προκάλεσε ο εγκλεισμός, θεωρήσαμε χρέος μας να αφήσουμε χώρο και χρόνο στους αθλητές μας αλλά και στο οικογενειακό τους περιβάλλον προκειμένου να συνηθίσουν και να αποδεχθούν την δύσκολη αυτή περίοδο.

Λειτουργώντας πάντα με διακριτικότητα, με γνώμονα το συμφέρον των αθλητών μας και όχι το προσωπικό μας όφελος, όντες πάντα αξιόπιστοι, ειλικρινείς και τίμιοι απέναντί σας και θεωρώντας δεδομένο ότι τίποτα δεν μπορεί να αντικαταστήσει τη δια ζώσης επαφή μας και αλληλεπίδραση με τους αθλητές μας, σας ενημερώνουμε ότι ο AC ORESTIS TAEKWONDO CLUB:

1) Όσον αφορά στους αθλητές κάτω των 13 ετών, θα παραμείνει κλειστός μέχρι νεωτέρας. Θέλουμε να επανέλθουμε στην κανονικότητα και πραγματικά μας έχουν λείψει όλοι οι μικροί αθλητές μας, ωστόσο αυτό πρέπει να γίνει σταδιακά με πειθαρχία και υπομονή!!!

Είναι μια δοκιμασία, όμως είμαστε υποχρεωμένοι να πειθαρχήσουμε. Και την πειθαρχία στο Ταεκβοντό την γνωρίζουμε καλύτερα από τον καθέναν.

2) Όσον αφορά στους μεγαλύτερους αθλητές μας θα προχωρήσουμε ακολουθώντας απαρέγκλιτα τα υγειονομικά πρωτόκολλα που επιβάλλονται λόγω της πανδημίας του κοροναιου. Αθλητές άνω των 13 ετών και 30 τ.μ. ανά άτομο σε κλειστό χώρο ή προπόνηση φυσικής κατάστασης σε ανοιχτό χώρο.

Αυτό που προέχει είναι η ασφάλεια όλων των μελών της οικογένειας του συλλόγου μας.

Ευχόμαστε, όσο το δυνατόν πιο σύντομα, να υπάρξει πλήρης απελευθέρωση στις προπονήσεις όλων των ηλικιακών κατηγοριών ώστε να δώσουμε την ευκαιρία σε όλους τους μικρούς αθλητές, να τύχουν ίσης μεταχείρισης.

Με εκτίμηση
Το ΔΣ και οι προπονητές του συλλόγου