5 ταινίες για να δεις απόψε στην τηλεόραση

Παρασκευή σήμερα και σου έχουμε επιλέξει πέντε ταινίες να απολαύσεις στην οθόνη της τηλεόρασης σου.

«Μαθητευόμενος Μπάτσος 2» (2016) σκηνοθεσία Τιμ Στόρι 

Ο Μπεν, ένας μαθητευόμενος αστυνομικός, που μόλις αποφοίτησε από τη σχολή, θέλει να γίνει ντετέκτιβ στο πλευρό του μελλοντικού κουνιάδου του, Τζέιμς. Ο Τζέιμς όμως δεν πιστεύει ότι o Μπεν είναι έτοιμος για επικίνδυνες αποστολές. Παρά τις επιφυλάξεις του, τελικά τον παίρνει μαζί του στο Μαϊάμι για να ερευνήσουν μια υπόθεση. Σύντομα η κατάσταση ξεφεύγει από κάθε έλεγχο, με αποτέλεσμα να απειλείται η λύση της υπόθεσης αλλά και ο επικείμενος γάμος του Μπεν με την αγαπημένη του.

Παίζουν: Κέβιν Χαρτ, Άις Κιούμπ, Μπέντζαμιν Μπρατ, Ολίβια Μουν

*Star, Παρασκευή 5/6, στις 21:00

«Οι Φήμες Λένε…» (2006) σκηνοθεσία Ρομπ Ράινερ

Η Σάρα Χάτινγκερ είναι απογοητευμένη από τη ζωή της. Έχει «πατήσει» τα 30, αλλά η καριέρα της ως δημοσιογράφου στους New York Times έχει «κολλήσει» στις στήλες αναγγελίας θανάτων. Παρ όλο που έχει αποδεχτεί την πρόταση γάμου του φίλου της, Τζεφ, δεν είναι και πολύ σίγουρη ότι θέλει να μοιραστεί μαζί του το υπόλοιπο της ζωής της. Όταν η μικρότερη αδελφή της αποφασίζει να παντρευτεί, η Σάρα, μαζί με τον Τζεφ θα πάνε στην Πασαντίνα της Καλιφόρνια για να παραβρεθούν στο γεγονός, χωρίς να γνωρίζει ότι η μοίρα τής επιφυλάσσει εκεί κάποιες συναντήσεις, αποκαλύψεις και εκπλήξεις, που θα ανατρέψουν τη ζωή της με τον πιο… αποστομωτικό τρόπο.

Παίζουν: Τζένιφερ Άνιστον, Κέβιν Κόστνερ, Σίρλεϊ Μακ Λέιν, Μαρκ Ράφαλο

*Open, Παρασκευή 5/6, στις 21:00

«Ο Κατάσκοπος της Διπλανής Πόρτας» (2010) σκηνοθεσία Μπράιαν Λέβαντ

Ο Μπομπ Χο, είναι ένας μυστικός πράκτορα της CIA που αποφασίζει να παρατήσει την δουλειά του και να παντρευτεί την αγαπημένη του γειτόνισσα Τζίλιαν. Ο Μπομπ όμως, πρέπει να φέρει σε πέρας μια ακόμα αποστολή πριν συμφωνήσει η Τζίλιαν να τον παντρευτεί: Να κερδίσει την εκτίμηση των τριών ξεροκέφαλων παιδιών της. Όταν η Τζίλιαν αναγκάζεται να φύγει αιφνίδια από την πόλη, ο Μπομπ προσφέρεται να κρατήσει τα παιδιά της προκειμένου να κερδίσει την αγάπη τους. Όταν ένα από τα παιδιά όμως, θα κατεβάσει κατά λάθος μια άκρως απόρρητη φόρμουλα από τον υπολογιστή του, ο μεγαλύτερος εχθρός του Μπομπ, ένας Ρώσος τρομοκράτης, θα εξαπολύσει επίθεση, αναγκάζοντας τον Μπομπ σε ένα παιχνίδι ισορροπίας ανάμεσα σε δύο ρόλους: αυτόν του κατασκόπου και αυτόν του πιθανού πατριού στην πιο επικίνδυνη, απαιτητική και καίρια αποστολή της καριέρας του!

Παίζουν: Τζάκι Τσαν, Άμπερ Βαλέτα, Μάντλιν Κάρολ

*Alpha, Παρασκευή 5/6, στις 22:00

«Στενά περιθώρια» (2012) σκηνοθεσία Άσγκερ Λεθ

Ο Νικ Κάσιντι, ένας πρώην αστυνομικός, βλέπει τη ζωή του να ταλαντεύεται κυριολεκτικά στο περιθώριο. Βρίσκεται έξω από ένα παράθυρο ξενοδοχείου στο κέντρο του Μανχάταν και απειλεί να βουτήξει στο κενό. Οι κραυγές μίας γυναίκας φέρνουν στη σκηνή την αστυνομία, την πυροσβεστική αλλά και ειδικές μονάδες αντιμετώπισης τέτοιων περιπτώσεων. Η ψυχολόγος της αστυνομίας, που έχει αναλάβει να τον μεταπείσει, φαίνεται σιγά – σιγά να κερδίζει την εμπιστοσύνη του. Το παρελθόν του Νικ όμως είναι σκοτεινό και τα πράγματα δεν είναι πάντα, όπως φαίνονται. Είναι τελικά ο στόχος του να βάλει ένα τέλος στη ζωή του ή μήπως αποτελεί απλά έναν αντιπερισπασμό για να τραβήξει τα βλέμματα, αλλά και τις δυνάμεις της αστυνομίας από τον πραγματικό του στόχο;

Παίζουν: Σαμ Γουόρθινγκτον, Ελίζαμπεθ Μπανκς, Τζέιμι Μπελ, Τζένεσις Ροντρίγκεζ

*Star, Παρασκευή 5/6, στις 23:15

«Eνας Άγνωστος Ανάμεσά μας» (2007) σκηνοθεσία Μάικ Μπάρκερ

Ο Νιλ, πετυχημένος διαφημιστής, έχει ξαναφτιάξει το γάμο του με την Άμπι, η σχέση τους όμως θα δοκιμαστεί όταν ένας άγνωστος κι απόλυτα αποφασισμένος άντρας απάγει την κόρη τους. Ενδιαφέρον θρίλερ που σου κρατά το ενδιαφέρον. Πολύ καλές ερμηνείες, ο ιδιαίτερα από τον Πιρς Μπρόσναν στο ρόλο του κακού, αλλά και ο Μπάτλερ που ξαφνιάζει στο ρόλο του απατημένου συζύγου. Αξιοπρεπέστατη ταινίαμε ένταση, αγωνία και μεγάλες ανατροπές στο τέλος.

Παίζουν: Πιρς Μπρόσναν, Τζέραρντ Μπάτλερ, Μαρία Μπέλα

*Open, Παρασκευή 5/6, στις 23:15