8 ταινίες για να δεις απόψε στην τηλεόραση

Σάββατο σήμερα και σου έχουμε επιλέξει οκτώ ταινίες να απολαύσεις στην οθόνη της τηλεόρασης σου.

«Κάθε Φορά Πρώτη Φορά» (2004) σκηνοθεσία Πίτερ Σιγκάλ

Στην ονειρεμένη Χαβάη, ο κτηνίατρος Χένρι Ροθ ερωτεύεται κεραυνοβόλα τη Λούσι, μετά από μια αξέχαστη συνάντηση. Αξέχαστη όμως είναι μόνο για εκείνον, καθώς η Λούσι, που πάσχει από απώλεια μνήμης, δεν τον θυμάται καν. Αναγκαστικά, ο Χένρι θα πρέπει κάθε μέρα να… ξανασυστήνεται  και να κερδίζει τον έρωτα της Λούσι από την αρχή.

Παίζουν: Ανταμ Σάντλερ, Ντρου Μπάριμορ, Ρομπ Σνάιντερ, Νταν Ακρόιντ.

*Mega, Σάββατο 6/6, στις 20:50

«Μια Νύχτα στο Μουσείο: Το Μυστικό του Φαραώ» (2014) σκηνοθεσία Σον Λέβι

Όταν η μαγεία, η οποία «ξυπνά» τα εκθέματα του μουσείου αρχίζει να εξασθενεί, ο Λάρι αποφασίζει να συγκεντρώσει τους αγαπημένους του φίλους, από όλο το φάσμα της παγκόσμιας ιστορίας, και να τους οδηγήσει σε ένα αξέχαστο ταξίδι ως την άλλη άκρη του κόσμου! Θα καταφέρουν άραγε οι ήρωές μας να διασώσουν τη μαγική δύναμη, που τους χαρίζει ζωή, ή θα πρέπει να επιστρέψουν όλοι μαζί πίσω στη μονότονη καθημερινότητα, που είχαν ως εκθέματα;

Παίζουν: Όουεν Ουΐλσον, Ρόμπιν Γουίλιαμς, Νταν Στίβενς, Μπεν Στίλερ.

*Star, Σάββατο 6/6, στις 21:00

«Τελευταία Κλήση» (2004) σκηνοθεσία Ντέιβιντ Ρ. Έλις

Ο 20χρονος Ράιαν είναι φοιτητής που έχει αδυναμία στα γρήγορα αυτοκίνητα και στις όμορφες κοπέλες. Μια συνηθισμένη μέρα, καθώς οδηγεί, δέχεται ένα παράξενο τηλεφώνημα στο κινητό του από μια άγνωστη γυναίκα. Στη γραμμή είναι η Τζέσικα Μάρτιν, καθηγήτρια θετικών επιστημών. Με αγωνιώδη φωνή του εξηγεί ότι μια συμμορία κακοποιών την έχουν απαγάγει, δε γνωρίζει που βρίσκεται και απειλείται η ζωή του γιου της. Με δάκρυα τον εκλιπαρεί για βοήθεια. Αναγκαστικά ο Ράιαν μπλέκεται σε ένα κυνήγι θανάτου, με μόνο στόχο να σώσει τη Τζέσικα, αλλά ο αρχηγός των κακοποιών Γκρίαρ το αντιλαμβάνεται και στρέφει τις εγκληματικές του δυνάμεις κατά του θαρραλέου νεαρού Ο Ράιαν όμως θα πρέπει να μην κλείσει το κινητό του, γιατί έτσι θα χαθεί για πάντα η επικοινωνία του με τη Τζέσικα.

Παίζουν: Κιμ Μπέισινγκερ, Κρις Έβανς, Τζέισον Στέιθαμ.

*Alpha, Σάββατο 6/6, στις 22:15

«Ο Διαχειριστής» (2009) σκηνοθεσία Περικλής Χούρσογλου

Ο Παύλος είναι ένας τυπικός Έλληνας μεσοαστός, κοντά στα 50. Έχει δύο παιδιά τα οποία κάθε πρωί πηγαίνει σχολείο, την πολυκατοικία όπου είναι διαχειριστής, την αποχέτευση ξεχαρβαλωμένη, τη μάνα του που δεν εννοεί να καταλάβει πως ο γιος της είναι παντρεμένος με άλλη γυναίκα, τη γυναίκα του που έπειτα από 10 χρόνια γάμου τον νιώθει ολοένα να απομακρύνεται. Όμως ο Παύλος έχει ένα όραμα, να κάνει αυτόν τον μικρό κόσμο καλύτερο! Μέσα σε όλα αυτά μια κοπέλα, η Γιάννα, με τα μισά χρόνια του Παύλου, πρώτη θ αγγίξει το χέρι του και για πρώτη φορά ο Παύλος θα φιλήσει μια άλλη γυναίκα. Ο Παύλος σταδιακά θα αγγίξει τα όριά του, όμως, παράλληλα θα ανακαλύψει πως η λύση που ψάχνει, βρίσκεται μέσα του… Θέλοντας να μιλήσει για καθημερινές καταστάσεις, οικείες συμπεριφορές και στιγμές που μπορούν να καθορίσουν τη ζωή μας, ο Περικλής Χούρσογλου δημιούργησε μια ταινία με άξονα την οικογένεια. Πρωτοτύπησε, επιλέγοντας για πρωταγωνιστή μια πραγματική οικογένεια, τη δική του, κρατώντας ο ίδιος τον βασικό ρόλο.

Παίζουν: Περικλής Χούρσογλου, Βαγγελιώ Ανδρεαδάκη, Κώστας Βουτσάς, Ευσταθία Τσαπαρέλη, Κατερίνα Γιουλάκη, Κωνσταντίνος Χούρσογλου, Ιορδάνης Χούρσογλου, Νίκος Γεωργάκης.

*ΕΡΤ2, Σάββατο 6/6, στις 22:30

«The Amazing Spider-Man» (2012) σκηνοθεσία Μαρκ Γουέμπ

Αναζητώντας την αλήθεια για το παρελθόν του και την εξαφάνιση των γονιών του, ένας ντροπαλός έφηβος μεταμορφώνεται σε σούπερ ήρωα και έρχεται αντιμέτωπος με μια θανάσιμη απειλή για τη Νέα Υόρκη.

Παίζουν: Άντριου Γκάρφιλντ, Έμα Στόουν, Ρις Ίφανς.

*Ant1, Σάββατο 6/6, στις 22:45

«Δωμάτιο Πανικού» (2002) σκηνοθεσία Ντέιβιντ Φίντσερ

Αμέσως μετά το διαζύγιό της, η Μεγκ με την έφηβη κόρη της Σάρα, μετακομίζουν σ ένα τετραώροφο σπίτι στο Μανχάταν. Το πρώτο κιόλας βράδυ που περνούν εκεί, έρχονται αντιμέτωπες με αδίστακτους διαρρήκτες και οχυρώνονται σ ένα μυστικό δωμάτιο «υψίστης ασφαλείας», εξοπλισμένο με κάμερες παρακολούθησης και ατσάλινη πόρτα. Δυστυχώς, οι εισβολείς ψάχνουν κάτι που βρίσκεται σε αυτό το δωμάτιο… και δεν θα σταματήσουν αν δεν το βρουν!

Παίζουν: Τζόντι Φόστερ, Φόρεστ Γουίτακερ.

*Mega, Σάββατο 6/6, στις 22:50

«Οι Πειρατές της Καραϊβικής: Στο Τέλος του Κόσμου» (2007) σκηνοθεσία Γκόρ Βερμπίνσκι

 

Αφού οι φίλοι του κατάφεραν να σώσουν τον Τζακ Σπάροου από τη Γη των Νεκρών, ο τολμηρός κουρσάρος θα βρεθεί αντιμέτωπος με μια νέα πρόκληση: τη σκοτεινή συμμαχία του Ντέιβι Τζόουνς και του Λόρδου Κάτλερ Μπέκετ, που θέλουν να αφανίσουν όλους του πειρατές για να αποκτήσουν την κυριαρχία των θαλασσών. Η μόνη που μπορεί να βοηθήσει τον Τζακ Σπάροου και την ομάδα του απέναντι σε αυτή την ανίερη συμμαχία, είναι η θεότητα Καλυψώ, που όμως βρίσκεται παγιδευμένη μέσα σε μια σκοτεινή δύναμη. Η απελευθέρωσή της είναι μονόδρομος για τον Τζακ Σπάροου. Για να το καταφέρει, όμως, καλείται να παραχωρήσει πολλά περισσότερα, από όσα είναι διατεθειμένος να δώσει… Μετά την “Κατάρα του Μαύρου Μαργαριταριού” και το “Σεντούκι του Νεκρού”, οι “Πειρατές της Καραϊβικής” σαλπάρουν… για την απόλυτη περιπέτεια!

Παίζουν: Τζόνι Ντεπ, Τζέφρι Ρας, Ορλάντο Μπλουμ, Κίρα Νάιτλι, Τζόναθαν Πράις.

*Alpha, Σάββατο 6/6, στις 00:15

«Σατανική Νοσοκόμα» (2019) σκηνοθεσία Μάικλ Φάιφερ

Η Μάιρα και ο Τοντ προσλαμβάνουν μια νοσοκόμα, την Γκουέν, για να φροντίζει τον γιο τους ο οποίος πάσχει από μια σοβαρή νόσο. Η Γκουέν μετακομίζει στο σπίτι τους για να μπορεί να είναι συνεχώς κοντά στο γιο τους, και για λίγο καιρό όλα μοιάζουν να εξελίσσονται ομαλά. Σύντομα όμως η Μάιρα και ο Τοντ θα ανακαλύψουν ότι η Γκουέν είναι ένας «άγγελος θανάτου», που έχει σκοπό να πάρει τη θέση της Μάιρα στην οικογένεια.

Παίζουν: Λίντον Σμιθ, Άμπι Κομπ, Σον Φάρις.

*ΣΚΑΪ, Σάββατο 6/6, στις 00:30