Δύο από τις σπουδαιότερες ελληνίδες ερμηνεύτριες, η Γλυκερία και η Ελένη Βιτάλη, ένωσαν τις φωνές τους σε ένα μοναδικό ντουέτο,στο 40ο RIVER PARTY REBORN, Μάγεψαν τον κόσμο με τις διαχρονικές ερμηνείες ανεπανάληπτων επιτυχιών τους.
Το πρόγραμμα ξεκίνησαν από το tequila stage οι ROUS και JOEY που άφησαν επίσης τις καλύτερες εντυπώσεις στο νεανικό κοινό που τους απόλαυσε, ενώ ο Λεωνίδας Μπαλάφας είχε την ευκαιρία να συναντήσει για ακόμη μία φορά τους δικούς του φανατικούς φίλους σε ένα μοναδικό κλίμα που μόνο ο ίδιος ξέρει να δημιουργεί.

![Tα εγκαίνια του φροντιστηρίου “Σύγχρονο” – [photo Gallery]](https://mpetskas.com/wp-content/uploads/2022/06/fs_0906-218x150.jpg)








![“Μια Πόλη για Όλους” – Μια εκδήλωση με εξαιρετικά μεγάλη επιτυχία – [φωτογραφίες]](https://mpetskas.com/wp-content/uploads/2025/12/arth_051225-100x70.jpg)







![Νεκροταφείο πλεούμενων η οδός Μαυριωτίσσης Καστοριάς – [photos]](https://mpetskas.com/wp-content/uploads/2025/09/vrk_230925-4-100x70.jpg)

