Άγνωστος εισέβαλε τα ξημερώματα σε κατάστημα οπωρολαχανικών στο Άργος Ορεστικό, με σκοπό να κλέψει χρηματικό ποσό.
Ο δράστης κατά την διάρκεια της χθεσινής νύχτας, κατάφερε να εισβάλει σε κατάστημα οπωρολαχανικών, που βρίσκεται κοντά στον πεζόδρομο του Άργους Ορεστικού. Η κλοπή έγινε αντιληπτή νωρίς το πρωί, όταν ο καταστηματάρχης πήγε να ανοίξει την επιχείρηση του. Εκεί διαπίστωσε ότι κάποιος είχε σπάσει το τζάμι της εισόδου καταφέρνοντας να μπει μέσα στο κατάστημα. Ο άγνωστος απέσπασε μικρό χρηματικό ποσό κερμάτων, που υπήρχε στο ταμείο για ρέστα.
Ήταν θέμα χρόνου η σύλληψη του δράστη
Από ότι φαίνεται, η αστυνομία δεν δυσκολεύτηκε να φτάσει στη σύλληψη του δράστη, καθώς στην προσπάθεια του να σπάσει το τζάμι της εισόδου, ο δράστης κόπηκε, αφήνοντας στίγματα αίματος παντού, εντός και εκτός του καταστήματος. Η αστυνομία συνέλεξε όλα τα στοιχεία και σύντομα εντόπισε και συνέλαβε τον δράστη.
Όπως αναφέρει ο ditikostipos ο δράστης είναι γνώριμο πρόσωπο στην αστυνομία, γεγονός που συνετέλεσε στον γρήγορο εντοπισμό και τη σύλληψη του.


![Ιχνηλατώντας το μοναδικό Σπήλαιο του Δράκου στην Καστοριά – [video]](https://mpetskas.com/wp-content/uploads/2026/03/vd_140326-218x150.jpg)






![Ιχνηλατώντας το μοναδικό Σπήλαιο του Δράκου στην Καστοριά – [video]](https://mpetskas.com/wp-content/uploads/2026/03/vd_140326-100x70.jpg)







![Oι Τσιπουράδες της Καστοριάς με τα καλύτερα τσίπουρα στον κόσμο – [φωτογραφίες]](https://mpetskas.com/wp-content/uploads/2026/02/mpouzeria_26-100x70.jpg)
![Παραδοσιακά γιόρτασαν οι Παλιοί Πρόσκοποι & οι Φίλοι Περιβάλλοντος Καστοριάς – [φωτογραφίες]](https://mpetskas.com/wp-content/uploads/2026/02/prsk_230226-100x70.jpg)

