Η συνέντευξη του Δημήτρη Πέλκα στην Καστοριανή Νικολέτα Κανάκη

Ένας από τους πιο σημαντικούς παίκτες του ΠΑΟΚ μιλά στο 18-24.gr λίγο πριν το μεγάλο αγώνα με την Μπενφίκα.

Γεννημένος το 1993, ο 24χρονος Δημήτρης Πέλκας είναι ένας από τους πιο σημαντικούς παίχτες του ΠΑΟΚ και ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στην Ελλάδα.

Από την πρώτη στιγμή που θα τον συναντήσεις καταλαβαίνεις ότι το ποδόσφαιρο είναι όλη του η ζωή. Έχει στόχους και όνειρα και δε σταματά να προσπαθεί γι’ αυτά.

Πειθαρχημένος και αισιόδοξος, ο νεαρός μεσοεπιθετικός ζει το όνειρο του, φοράει το 10… το καλό και δηλώνει αποφασισμένος να δώσει τα πάντα για τον ΠΑΟΚ.

Κάνοντας ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις συνάντησε τη Νικολέτα Κανάκη από το www.18-24.gr και αυτή τη φορά έξω από το γήπεδο μίλησαν για όλα.

Τι σκέφτεται πριν από κάθε αγώνα; Ποιο είναι το μεγαλύτερο όνειρο στην καριέρα του; Ποιοι είναι οι στόχοι της ομάδας για τη νέα χρονιά; Έχει δεχτεί πρόταση για μεταγραφή; Ποιος είναι ο αγαπημένος προορισμός για διακοπές; Πως χαλαρώνει από τις προπονήσεις και τους αγώνες;

Ενώ η βόλτα ξεκίνησε στη Θεσσαλονίκη ο Δημήτρης Πέλκας και η Νικολέτα Κανάκη ανανέωσαν το ραντεβού τους για το χειμώνα. Που;

Η συνέχεια στο βίντεο που ακολουθεί:

gazzetta