6 ταινίες για να δεις απόψε στην τηλεόραση

Τετάρτη σήμερα και σου έχουμε επιλέξει έξι ταινίες να απολαύσεις στην οθόνη της τηλεόρασης σου.

«War» (2007) σκηνοθεσία Φίλιπ Άτγουελ

Πριν από τρία χρόνια, ο Ρογκ, διαβόητος επαγγελματίας δολοφόνος, είχε σκοτώσει τον πράκτορα του FBI Τομ Λόουν και την οικογένειά του. Από τότε, η εκδίκηση έγινε εμμονή για τον Τζακ Κρόφορντ, πρώην συνάδελφο του Λόουν, που ορκίστηκε να κάνει ό,τι μπορεί για να εντοπίσει και να δολοφονήσει τον Ρογκ. Η επανεμφάνιση του Ρογκ στο Σαν Φρανσίσκο σηματοδοτεί και την έναρξη ενός πολέμου ανάμεσα στην ιαπωνική και την κινέζικη μαφία.

Παίζουν: Τζετ Λι, Τζέισον Στέιθαμ, Ναντίν Βελάσκεθ, Λουίς Γκουζμάν, Ντέβον Αόκι, Ρίο Ισιμπάσι.

*ΣΚΑΪ, Τετάρτη 26/8, στις 21:00

«Άπιστη» (2002) σκηνοθεσία Άντριαν Λιν

Μια τριανταπεντάχρονη παντρεμένη γυναίκα, η Κόνι Σάμνερ, ζει τον ευτυχισμένο γάμο της μέχρι που θα βρεθεί στο δρόμο της ένας άγνωστος γοητευτικός άντρας. Ένας απρόσμενος και θυελλώδης δεσμός με τον όμορφο και αρκετά νεότερό της άντρα θα τινάξει στον αέρα τη σχέση της με τον σύζυγό της Έντουαρντ.

Παίζουν: Ρίτσαρντ Γκιρ, Ντάιαν Λέιν, Όλιβιε Μαρτίνεζ.

*Open, Τετάρτη 26/8, στις 21:00

«Δίδυμοι Θρύλοι» (2015) σκηνοθεσία Μπράιαν Χέλγκελαντ

_MG_3598.CR2

Η ιστορία των πιο διάσημων μαφιόζων της Βρετανίας, των πανομοιότυπων δίδυμων Ρέτζι και Ρόνι Κρέι, στο Λονδίνο της δεκαετίας του 60. Ο Ρόνι μόλις αποφυλακίστηκε και τα δύο αδέλφια βρίσκονται αντιμέτωπα με τον Τσάρλι Ρίτσαρντσον και τη συμμορία του για να εδραιώσουν την κυριαρχία τους. Ο κόσμος τους αντιμετωπίζει ως εξέχουσες προσωπικότητες, κινούνται στα σαλόνια των ανώτερων κοινωνικών τάξεων, ενώ η επιρροή τους φτάνει μέχρι τα ανώτερα κλιμάκια του Βρετανικού κατεστημένου. Τίποτα δεν φαίνεται ικανό να τους σταματήσει.

Παίζουν: Τομ Χάρντι, Έμιλι Μπράουνινγκ, Τάρον Έγκερτον, Κόλιν Μόργκαν.

*Star, Τετάρτη 26/8, στις 22:00

«Βασίλισσα της Γης» (2015) σκηνοθεσία Alex Ross Perry

Η Κάθριν περνά μια εξαιρετικά σκοτεινή φάση της ζωής της: πρόσφατα έχασε τον πατέρα της, έναν διάσημο καλλιτέχνη του οποίου τις υποθέσεις χειριζόταν προσωπικά, και αμέσως μετά ο φίλος της ο Τζέιμς την παράτησε. Αναζητώντας γιατρειά, η Κάθριν σπεύδει στο εξοχικό της καλύτερής της φίλης, Βιρτζίνια, δίπλα στη λίμνη, για να βρει την ηρεμία που τόσο χρειάζεται. Ωστόσο, όταν φτάνει εκεί, αποδεικνύεται πως της είναι αδύνατον να χαλαρώσει, καθώς πλημμυρίζεται από αναμνήσεις του καιρού που πέρασε εκεί με τον Τζέιμς τον προηγούμενο χρόνο. Κι ενώ η Κάθριν ανοίγεται στη Βιρτζίνια αποζητώντας μια βαθύτερη επαφή, η Βιρτζίνια ξεκινά να περνά ολοένα και περισσότερο καιρό με τον Ριτς, έναν ντόπιο με τον οποίο φλερτάρει, με αποτέλεσμα να εμφανιστούν οι πρώτες ρωγμές στη σχέση των δύο γυναικώνκαι να βυθιστεί η Κάθριν σε μια δίνη ψευδαισθήσεων και τρέλας.

Παίζουν: Elisabeth Moss, Katherine Waterston, Patrick Fugit.

*ΕΡΤ3, Τετάρτη 26/8, στις 22:00

«Ματωμένος Γάμος» (2015) σκηνοθεσία Πάουλα Ορτίθ

Δύο άνδρες, μία γυναίκα, ένας έρωτας, ένα πάθος ισχυρότερο από την αγάπη και την άγρια φύση του κόσμου γύρω τους. Ο Λεονάρντο, η Νύφη και ο Γαμπρός είναι αχώριστη παρέα από μικρά παιδιά, αλλά ανάμεσα στον Λεονάρντο και στη Νύφη υπάρχει ένας αόρατος, άγριος, άρρηκτος δεσμός… Τα χρόνια περνούν, κι εκείνη, ανήσυχη και δυστυχισμένη, ετοιμάζεται για το γάμο της με τον Γαμπρό, στη μέση της Λευκής Ερήμου, όπου ζει με τον πατέρα της. Τη νύχτα πριν από το γάμο, τη Νύφη θα επισκεφτεί σαν σε όνειρο μια γριά Ζητιάνα, που της προσφέρει ένα δώρο και μια συμβουλή: «Μην τον παντρευτείς, αν δεν τον αγαπάς», ενώ παράλληλα της δίνει δύο γυάλινα στιλέτα. Η Νύφη θα ταραχτεί από τη συνάντηση αυτή, ενώ τα πράγματα θα πάρουν δραματική τροπή, όταν στο γάμο θα εμφανιστεί ως προσκεκλημένος ο Λεονάρντο, σύζυγος πλέον της ξαδέρφης της Νύφης. Ο παλιός αόρατος δεσμός άραγε θα φανεί πιο ισχυρός; 

Παίζουν: Ίνμα Κουέστα, Άλεξ Γκαρθία, Ασιέρ Ετσεαντία, Λετίθια Ντολέρα, Λουίσα Γκαβάσα, Κάρλος Άλβαρεθ, Μανουέλα Βέλες.

*ΕΡΤ2, Τετάρτη 26/8, στις 23:45

«Repo Men» (2010) σκηνοθεσία Μιγκέλ Σαπόσνικ

Στο κοντινό μέλλον, οι άνθρωποι έχουν τη δυνατότητα να επανακτήσουν την υγεία τους, αγοράζοντας τεχνητά, συνθετικά όργανα για μεταμόσχευση. Κάτι τέτοιο τους κοστίζει πάντα πολύ ακριβά, μιας και αν δε μπορέσουν να αποπληρώσουν το υπέρογκο ποσό αγοράς του τεχνητού μέλους προς την προμηθεύτρια εταιρεία, αναλαμβάνουν οι ανελέητοι REPO MEN να πάρουν πίσω το χρωστούμενο μέλος με βία και ολέθριες συνέπειες για τους οφειλέτες. Ο Τζουντ Λο είναι ο Ρέμι, ένας από τους καλύτερους άνδρες της στυγνής ομάδας, μέχρι τη στιγμή, που οι ρόλοι θα αντιστραφούν και από διώκτης θα γίνει διωκόμενος. Αδυνατώντας να πληρώσει το τίμημα για τη δική του τεχνητή καρδιά, ο πρώην συνεργάτης του, Τζέικ αναλαμβάνει να «τακτοποιήσει» τους ανοιχτούς λογαριασμούς μαζί του.

Παίζουν: Τζουντ Λο, Λιέβ Σράιμπερ, Φόρεστ Γουίτακερ, Άλις Μπράγκα.

*Star, Τετάρτη 26/8, στις 00:45