Ολοκληρώθηκε η ”2η Γιορτή Οικολογικής Γεωργίας και Χειροτεχνίας”

Ολοκληρώθηκε η ”2η Γιορτή Οικολογικής Γεωργίας και Χειροτεχνίας” που πραγματοποιούνται στον χώρο της εταιρία προστασίας περιβάλλοντος σε συνδιοργάνωση με τον Σύλλογο Οικολογικής Γεωργίας & Χειροτεχνίας .

Η έκθεση περιελάμβανε αρκετά προϊόντα βιολογικής γεωργίας με αυθεντικές γεύσεις που έχει το κάθε προϊών αλλά και χειροτεχνίες κατασκευασμένες από φυσικά υλικά χωρίς προσθετά .

Το πρόγραμμα είχε πολλές δεξιότητες για παιδιά με παιχνίδια που τα έφερνε κοντά στην φύση και τα υλικά της , δόθηκαν ομιλίες με κύριο άξονα την ανάδειξη των φυσικών προϊόντων και την χρησιμοποίηση τους .

Παρουσιάστηκε το πρόγραμμα life ARCTOS kastoria απο το επιστημονικό προσωπικό της οργάνωσης Καλλιστώ και την Αντιπεριφέρεια και παρουσίαση των περιοχών NATURA από εκπρόσωπο της ευρωπαϊκής ένωσης κ. Παπούλια Φώτη .

Τέλος από μέλη της Ορνιθολογικής και της Εταιρίας Περιβάλλοντος πραγματοποιήθηκε ενημέρωση για τα πουλιά της λίμνης άλλα και απελευθέρωση αρπακτικών που νοσηλευόταν στον Σταθμό Περίθαλψης .

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, ουρανός, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κάθεται, πίνακας και υπαίθριες δραστηριότητες

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, άτομα κάθονται, πίνακας και υπαίθριες δραστηριότητες

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα στέκονται, βουνό, ουρανός, δέντρο, κοντά ρούχα, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, στέκεται, βουνό, ουρανός, σύννεφο, γρασίδι, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, ουρανός, παιδί, σύννεφο, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα στη σκηνή, άτομα παίζουν μουσικά όργανα, κιθάρα, συναυλία, νύχτα και υπαίθριες δραστηριότητες

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, πλήθος και νύχτα