4 ταινίες για να δεις απόψε στην τηλεόραση

Η Τρίτη σε καλεί να χαλαρώσεις στον καναπέ με ταινίες και η μικρή οθόνη έχει να σου προσφέρει τέσσερις ενδιαφέρουσες επιλογές.

«Αμερικάνικο ειδύλλιο» (2016) σε σκηνοθεσία Γιούαν ΜακΓκρέγκορ

Βασισμένη στο βραβευμένο με Πούλιτζερ αριστούργημα του Φίλιπ Ροθ, η ιστορία διαδραματίζεται στη μεταπολεμική Αμερική. Ο Σίμουρ Λεβόβ, ο «Σουηδός», ένας θρυλικός αθλητής στα σχολικά του χρόνια, κληρονομεί την επιχείρηση του πατέρα του και παντρεύεται τη «βασίλισσα της ομορφιάς» του σχολείου του. Αποκτούν μία κόρη την οποία λατρεύουν και ζουν το Αμερικανικό Όνειρο μέχρι που η τέλεια ζωή τους γίνεται συντρίμμια, όταν η κόρη τους γίνεται επαναστάτρια και διαπράττει μια βίαιη πράξη πολιτικής τρομοκρατίας κατά τη διάρκεια του πολέμου του Βιετνάμ.

Παίζουν: Γιούαν ΜακΓκρέγκορ, Τζένιφερ Κόνελι, Ντακότα Φάνινγκ, Πίτερ Ρίγκερτ, Ούζο Αντούμπα.

*ΕΡΤ1, Τρίτη 06/10 στις 22:00

«Ο Εκτελεστής» (2007) σε σκηνοθεσία Αντουάν Φουκουά

Ένας σκοπευτής που έχει αποσυρθεί από την ενεργό δράση πείθεται να βοηθήσει τις μυστικές υπηρεσίες να αποτρέψουν μια απόπειρα εναντίον του Προέδρου των Η.Π.Α. Το πραγματικό σχέδιο, όμως, είναι διαφορετικό και σύντομα ο ίδιος βρίσκεται κυνηγημένος, κατηγορούμενος για δολοφονία.

Παίζουν: Μαρκ Γουόλμπεργκ, Μάικλ Πένια, Ντάνι Γκλόβερ.

*Open, Τρίτη 06/10 στις 22:45

«Iron Man 3» (2013) σε σκηνοθεσία Σέιν Μπλακ

Μετά τις καταιγιστικές εξελίξεις ανάμεσα στους ήρωες Avengers, o εκκεντρικός και ιδιοφυής βιομήχανος Τόνυ Σταρκ, προσπαθεί να συνέλθει από το μετατραυματικό στρες. Αυτό όμως, δεν μπορεί να τον κρατήσει μακριά από τα καθήκοντά του, αφού σύντομα θα κληθεί να αναμετρηθεί με τον χειρότερο μέχρι τώρα εχθρό του, τον σατανικό Mandarin. Ο ασύλληπτος ως τώρα ισλαμιστής τρομοκράτης, απειλεί ευθέως τις ΗΠΑ και ο Τόνυ Σταρκ αποφασίζει να τον αντιμετωπίσει κατά μέτωπο. Σε αυτή την αναμέτρηση θα δοκιμαστεί όχι μόνο το κουράγιο του, αλλά και η επινοητικότητά του. Θα του δοθεί, όμως, και η ευκαιρία να απαντήσει στο ερώτημα που τον απασχολεί χρόνια τώρα: τι είναι αυτό που κάνει τη διαφορά, η στολή ή ο άνθρωπος που τη φοράει;

Παίζουν: Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, Γκουίνεθ Πάλτροου, Ντον Τσιντλ, Γκάι Πιρς, Ρεμπέκα Χολ, Τζον Φαβρό, Μπεν Κίνσλεϊ, Πολ Μπέτανι.

*Alpha, Τρίτη 06/10 στις 23:00

«Καλώς Ήρθατε στη Ζούγκλα» (2003) σε σκηνοθεσία Πίτερ Μπεργκ

Η καινούρια αποστολή του Μπεκ, κυνηγού επικηρυγμένων, τον στέλνει στα βάθη του Αμαζονίου, στη μικρή πόλη Ελντοράντο. Εκεί θα διαπιστώσει ότι ο στόχος του δεν είναι κάποιος δραπέτης, όπως νόμιζε, αλλά ο γιος μιας γνωστής οικογένειας, που ψάχνει για χρυσάφι. Οι δυο τους θα συνεργαστούν στην αναζήτηση ενός χαμένου χρυσωρυχείου, προκαλώντας την οργή του αδίστακτου «άρχοντα» της πόλης….

Παίζουν: Ντουέιν Τζόνσον (The Rock), Ροζάριο Ντόσον, Σον Γουίλιαμ Σκοτ,Κρίστοφερ Γουόκεν.

*Mega, Τρίτη 06/10 στις 00:30