Στηρίζω την τοπική αγορά της Καστοριάς – Στηρίζουμε ο ένας τον άλλο

Ξεκίνησαν από σήμερα, Δευτέρα 2 Νοεμβρίου, οι φθινοπωρινές ενδιάμεσες εκπτώσεις, οι οποίες αναμένεται να διαρκέσουν έως και τις 14 Νοεμβρίου 2020 και η αγορά της Καστοριάς προσδοκά τη στήριξη όλων μας.

Στηρίζουμε την τοπική αγορά, στηρίζουμε ο ένας τον άλλο. Φροντίζουμε ο ένας τον άλλο.

Σ’ αυτή την πολύ δύσκολη περίοδο, είναι σημαντικό να αποκτούμε συνείδηση, να στηρίζουμε τους ανθρώπους  του τόπου μας, τους ανθρώπους που μας λένε καλημέρα κάθε μέρα, να στηρίζουμε έμπρακτα τον τόπο μας.

Πρέπει να σκεφτόμαστε έξυπνα. Να αποκτήσουμε συνείδηση υπέρ της τοπικής επιχειρηματικότητας. Υπέρ των τοπικών καταστημάτων.

Έτσι στηρίζουμε τις θέσεις εργασίας και την απασχόληση στον τόπο μας, τους γείτονες και φίλους εργαζόμενους και τις οικογένειές τους. Ενισχύουμε την τοπική οικονομία και την τοπική ανάπτυξη.

Το άνοιγμα ενός μαγαζιού δίνει «πνοή» στην πόλη μας, αντίθετα το λουκέτο θυμίζει μια νεκρή και μίζερη αγορά, που κανείς δεν θέλει να περπατά πάνω στα συντρίμμια της.

Δεν είναι μόνο πράξη αλληλεγγύης. Δεν έχει μόνο κοινωνικό πρόσημο η επιλογή της τοπικής  μας αγοράς. Με μια μικρή βόλτα στα μαγαζιά της γειτονιάς σου ανακαλύπτεις ό,τι ψάχνεις και ό,τι χρειάζεσαι, εύκολα, γρήγορα και οικονομικά. Δεν χρειάζεται λοιπόν να τρέχεις μακριά, στο “άγνωστο”, να ξοδεύεις χρόνο και χρήμα για να εξυπηρετηθείς.

ΣΤΗΡΙΖΩ την τοπική αγορά και τελικά ΣΤΗΡΙΖΩ εμένα.

Ας προσπαθήσουμε όλοι μέσα στην πανδημία και την επακόλουθη οικονομική κρίση, με αλληλεγγύη και έμπρακτα αισθήματα αγάπης στον δοκιμαζόμενο γείτονα και συμπολίτη να κρατήσουμε την  πόλη μας ζωντανή, τα χωριά μας ακμαία.

Παράλληλα και ο  εμπορικός  κόσμος  έχει χρέος με φιλικές τιμές και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας να επιδείξει την έμπρακτη αλληλεγγύη του στους δοκιμαζόμενους καταναλωτές.

Να αντέξουμε την κρίση. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.