11 ταινίες για να δεις απόψε στην τηλεόραση

Σάββατο σήμερα και η αγαπημένη μας μέρα της εβδομάδας έφτασε, γι΄αυτό βάλε μια από τις παρακάτω ταινίες και απόλαυσε σινεμά από τον καναπέ σου!

«Οι Τρεις Σωματοφύλακες» (2011) σε σκηνοθεσία Πολ Άντερσον 

Περιπέτεια εποχής – Ο νεαρός και παράτολμος Ντ΄ Αρτανιάν ενώνει τις δυνάμεις του με τους τρεις βετεράνους σωματοφύλακες, Άθω, Πόρθο, Άραμι. Μαζί βάζουν σκοπό να σταματήσουν τις βλέψεις του μοχθηρού καρδινάλιου Ρισελιέ για το θρόνο της Γαλλίας και να τον εμποδίσουν να βυθίσει την Ευρώπη στον πόλεμο.

Παίζουν: Μάθιου ΜακΦέντιεν, Μίλα Γιόβοβιτς, Ορλάντο Μπλουμ, Κρίστοφ Βαλτς, Λόγκαν Λέρμαν, Μαντς Μίκελσεν, Λουκ Έβανς, Ρέι Στίβενσον.

*Open, Σάββατο 7/11 στις 21:00

«Barbie: Οι περιπέτειες της πριγκίπισσας» (2020) σε σκηνοθεσία Κόνραντ Χέλτεν 

Animation – Η περιπέτεια ξεκινά όταν η Barbie και οι φίλοι της ταξιδεύουν στη χώρα της Φλορεβίας για να συναντήσουν την Πριγκίπισσα Αμέλια, που μοιάζει πολύ με την Barbie. Η πριγκίπισσα Αμέλια πρόκειται σύντομα να στεφθεί βασίλισσα και το γεγονός της προκαλεί μεγάλη νευρικότητα και αγωνία. Η Αμέλια καταστρώνει ένα σχέδιο: να αλλάξει θέσεις με την Barbie! Το μυστικό τους είναι ασφαλές έως ότου ένας αντίπαλος πρίγκιπας ανακαλύψει την αλήθεια. Η Barbie και οι φίλοι της πρέπει να σταματήσουν τον πρίγκιπα και τα σχέδια του και να σώσουν την πριγκίπισσα εγκαίρως για τη στέψη της. Με την υποστήριξη των φίλων της, η Barbie βοηθά την πριγκίπισσα Αμέλια να ανακαλύψει τη δύναμη, που κρύβει μέσα της! Γεμάτη με πολλά διασκεδαστικά τραγούδια και νέους φίλους, αυτή η συναρπαστική μουσική ταινία μας μαθαίνει ότι το καλύτερο πράγμα που μπορείτε να είστε είναι απλά ο εαυτός σας! Η ταινία προβάλλεται μεταγλωττισμένη.

*Star, Σάββατο 7/11 στις 21:00

«Ο Τρελοπενηντάρης» (1971) σε σκηνοθεσία Κώστας Καραγιάννης

Κωμωδία – Ο Ανδρέας Τεπενδρής, είναι ένας επιπόλαιος πενηντάρης, που ακόμα δεν έχει καταφέρει να σταθεροποιηθεί επαγγελματικά. Κατά καιρούς καταπιάνεται με διάφορες δουλειές με αποτέλεσμα να βρίσκεται πάντα σε δύσκολη οικονομική κατάσταση. Σε συνεργασία με τον αδελφικό του φίλο Φρίξο, ανοίγει μια σχολή μανεκέν. Η επίσκεψη ενός παλιού του φίλου, που έχει γυρίσει από την Αμερική πετυχημένος και με πολλά σχέδια για νέες δουλειές, του δίνει μεγάλη χαρά. Έτσι, όταν του προτείνει να τον πάρει ως συνέταιρο στις δουλειές του, με την προϋπόθεση να σοβαρέψει και να αλλάξει τρόπο ζωής, ο Ανδρέας αφήνει τη σχολή μανεκέν και αρχίζει να ζει μια καινούρια ζωή, παριστάνοντας τον μεγαλοεπιχειρηματία. Σιγά-σιγά, χάνει τα μυαλά του, γιατί γνωρίζει μια πάμπλουτη Αμερικάνα και απαρνιέται ακόμα και την αρραβωνιαστικιά του. Εκείνη όμως, με τη βοήθεια της κόρης του, που δεν μπορεί να βλέπει έτσι τον πατέρα της αλλά και των φίλων του, που θέλουν να τον συνετίσουν, του στήνει μια παγίδα και τον κάνει να ξαναβρεί τα λογικά του..

Παίζουν: Λάμπρος Κωνσταντάρας, Καίτη Πάνου, Ρίκα Διαλυνά, Αλέκος Τζανετάκος, Βίκυ Βανίτα, Ανδρέας Φιλιππίδης.

*Ant1, Σάββατο 7/11 στις 21:00

«Ant-Man» (2015) σε σκηνοθεσία Πέιτον Ριντ 

Δράσης – Ο Δρ. Χανκ Πιμ, διακεκριμένος επιστήμονας και εφευρέτης του μυστικού σωματιδίου «Pym», που επιτρέπει τη σμίκρυνση ανθρώπων, ζώων και πραγμάτων σε πολύ μικρές διαστάσεις, φοβάται ότι ο Ντάρεν Κρος, πρώην προστατευόμενός του και τώρα αδίστακτος ανταγωνιστής του, έχει εφεύρει κάτι παρόμοιο. Τρομοκρατημένος από τη σκέψη και μόνο ότι ένα τόσο πανίσχυρο όπλο βρίσκεται σε επικίνδυνα χέρια, αποφασίζει να συνεργαστεί με τον Σκοτ Λανγκ, έναν δαιμόνιο διαρρήκτη, που μπορεί να εγγυηθεί την κλοπή και καταστροφή των σχεδίων του ανταγωνιστή του. Για να τα καταφέρουν όμως, ο Σκοτ θα πρέπει να αποκτήσει τις ικανότητες και τις δυνάμεις ενός… μυρμηγκιού. Με τη βοήθεια ενός στρατού αυτών των εντόμων, θα προσπαθήσουν να εμποδίσουν την πώληση της εφεύρεσης του Ντάρεν Κρος σε μια τρομοκρατική οργάνωση που επιδιώκει να ρίξει τον πλανήτη στο απόλυτο χάος. Μένει να δουν και αν θα τα καταφέρουν…

Παίζουν: Πολ Ραντ, Εβάντζελιν Λίλυ, Κόρεϊ Στολ, Μπόμπι Καναβάλε, Μάικλ Πένια, Τιπ «T.I.» Χάρρις, Άντονι ΜακΚι, Μάικλ Ντάγκλας.

*Alpha, Σάββατο 7/11 στις 22:00

«Όλοι οι Καλοί Χωράνε» (2015) σκηνοθεσία Αλεξάντρα Λεκλέρ

Κομεντί – Η Γαλλία αντιμετωπίζει έναν από τους πιο κρύους χειμώνες στην ιστορία της και η κυβέρνηση έχει τη λύση. Οι πιο εύποροι πολίτες αναγκάζονται να φιλοξενήσουν στη ζεστασιά του σπιτιού τους εκείνους που βρίσκονται χωρίς θέρμανση, ή χωρίς στέγη. Αυτή η «Μεγάλη Συγκατοίκηση» θα φέρει τη γαλλική μπουρζουαζία σε υπαρξιακό αδιέξοδο. Σε μια πανέμορφη παλιά πολυκατοικία της αριστερής όχθης κατοικούν δυο οικογένειες με αντίθετες πολιτικές πεποιθήσεις: οι Ντιμπρέιγ, συντηρητικοί και ρατσιστές και οι Μπρετσέλ, τάχα μου αριστεροί, υπέρμαχοι της κοινωνικής δικαιοσύνης. Δίπλα τους ένα ηλικιωμένο ζευγάρι Εβραίων με επώδυνες αναμνήσεις του Ολοκαυτώματος, ένα μοναχικός υπερήλικας και η ακροδεξιά θυρωρός. Με την επέλαση των «αδυνάμων» στα σπίτια τους, όλοι τους θα βγάλουν το πιο σκληρό, εγωιστικό πρόσωπό τους και η χειρότερη συμπεριφορά δεν θα έρθει απαραιτήτως από την αναμενόμενη πλευρά.

Παίζουν: Καρίν Βιάρ, Ντιντιέ Μπουρντόν, Βαλερί Μπονετό.

*ΕΡΤ3, Σάββατο 7/11 στις 22:30

«Αστερίξ και Οβελίξ στη Βρετανία» (2012) σκηνοθεσία Λοράν Τιράν 

Κωμωδία – Oι θρυλικοί Αστερίξ και Οβελίξ ταξιδεύουν αυτή τη φορά στη Βρετανία, μεταφέροντας ένα βαρέλι με το διάσημο μαγικό φίλτρο, για να βοηθήσουν τη Βασίλισσα στον αγώνα κατά των Ρωμαίων. Έξαλλος, ο Καίσαρας επιστρατεύει τους Νορμανδούς εναντίον τους αλλά πολύ σύντομα Γαλάτες, Βρετανοί, Νορμανδοί και Ρωμαίοι μπλέκονται σ ένα τρελό κυνηγητό για ν αποκτήσουν το φίλτρο, που θα τους χαρίσει τη νίκη…

Παίζουν: Ζεράρ Ντεπαρντιέ, Εντουάρ Μπαέρ, Κατρίν Ντενέβ, Γκιγιόμ Γκαλιέν, Φαμπρίς Λουκινί, Βενσάν Λακόστ.

*Star, Σάββατο 7/11 στις 22:40

«Spiderman 2» (2004) σκηνοθεσία Σαμ Ράιμι 

Επιστημονικής Φαντασίας – Ο Πίτερ Πάρκερ πρέπει να καταπιέσει τα συναισθήματά του προς την αγαπημένη του Μαίρη Τζέιν, ώστε να αντεπεξέλθει στα καθήκοντά του ως Άνθρωπος Αράχνη και να νικήσει το νέο του εχθρό.

Παίζουν: Τόμπι Μαγκουάιρ, Κίρστεν Ντανστ, Άλφρεντ Μολίνα.

*Ant1, Σάββατο 7/11 στις 23:00

«Κοίτα Ποιος Μιλάει» (1989) σκηνοθεσία  Έιμι Χέκερλινγκ

Κωμωδία – Η Μόλι, μια ανύπαντρη μαμά, ψάχνει να βρει έναν αξιόπιστο πατέρα για το παιδί της. Ο γιος της όμως, έχει ήδη άποψη για το ποιος είναι ο κατάλληλος μπαμπάς!

Παίζουν: Τζον Τραβόλτα, Κίρστι Άλεϊ, Ολυμπία Δουκάκη.

*Μακεδονία TV, Σάββατο 7/11 στις 23:00

«Πως να Κάνετε ‘Eρωτα σαν Εγγλέζος» (2014) σκηνοθεσία Τομ Βον

Αισθηματική κομεντί – Ο Ρίτσαρντ Χεγκ είναι ένας διακεκριμένος καθηγητής στο πανεπιστήμιο του Κέιμπριτζ, που απολαμβάνει όχι μόνο τον σεβασμό της ακαδημαϊκής κοινότητας, αλλά και τον θαυμασμό των γυναικών, αφού παραμένει ένας πολύ γοητευτικός άντρας. Έτσι, την ημέρα ο λόγος του συναρπάζει μέσα στα αμφιθέατρα των φοιτητών, ενώ τις νύχτες φροντίζει να περνά αξέχαστες στιγμές με αιθέριες υπάρξεις. Οι ερωτικές του περιπέτειες όμως δεν του αφήνουν πολλά περιθώρια να νιώσει την ωριμότητα της ηλικίας του. Τα πράγματα, μάλιστα, μπερδεύονται ακόμα περισσότερο, όταν κάποια στιγμή μπουν στη ζωή του δύο γοητευτικές ετεροθαλείς αδελφές, αλλά και ένα… μωράκι, που θα κάνει την κατάσταση ακόμα πιο χαοτική…

Παίζουν: Πιρς Μπρόσναν, Σάλμα Χάγιεκ, Τζέσικα Άλμπα, Μπεν ΜακΚένζι, Μάλκολμ ΜακΝτάουελ.

*Open, Σάββατο 7/11 στις 23:15

«Η Λίζα και η Άλλη» (1961) σε σκηνοθεσία Ντίνος Δημόπουλος

Κωμωδία – O ιδιοκτήτης ενός παλαιοπωλείου βρίσκει ένα πρωί στο μαγαζί του μια άστεγη κοπέλα, τη Λίζα, να κοιμάται. Νομίζοντας ότι η Λίζα είναι κλέφτρα, τη στέλνει στο αυτόφωρο. Εκεί, ένας περαστικός δικηγόρος συμπαθεί την Λίζα και αφού την αθωώνει, την παίρνει να μείνει σπίτι του. Παράλληλα, η Μίτση, κόρη του βιομηχάνου Μικέ Γαβριήλογλου, το σκάει από το σπίτι της για να αναγκάσει τον πατέρα της να δεχθεί το γάμο της με έναν νεαρό. Ο πατέρας της δίνει αμοιβή σε όποιον την βρει, και μόλις ο δικηγόρος διαπιστώνει την εκπληκτική ομοιότητα της Λίζας με την Μίτση, την οδηγεί στον Γαβριήλογλου και ο τελευταίος αποφασίζει να τη χρησιμοποιήσει ως δόλωμα για να βρει την κόρη του.

Παίζουν: Αλίκη Βουγιουκλάκη, Λάμπρος Κωνσταντάρας, Γιώργος Πάντζας, Παντελής Ζερβός, Θανάσης Βέγγος, Γιώργος Λευτεριώτης, Τζόλυ Γαρμπή, Λαυρέντης Διανέλλος, Γιάννης Μαλούχος, Βασίλης Μαλούχος, Γιάννης Βογιατζής, Βασίλης Μαυρομάτης, Δημήτρης Νικολαϊδης, Μαργαρίτα Αθανασίου, Λάμπρος Κοτσίρης, Κάτια Αθανασίου, Ορφέας Ζάχος, Θανάσης Παπαδόπουλος, Γιώργος Κωνσταντίνου.

*Mega, Σάββατο 7/11 στις 00:00

«Το κορίτσι των ονείρων μου» (2012) σε σκηνοθεσία Τζόναθαν Ντέιτον 

Κομεντί,φαντασίας – Ένας μυθιστοριογράφος που έχει βρεθεί σε συγγραφικό αδιέξοδο αναπτύσσει ένα ασυνήθιστο ειδύλλιο: δημιουργεί έναν γοητευτικό φανταστικό χαρακτήρα, τη Ρούμπι, στα πρότυπα της γυναίκας που θα ήθελε να τον αγαπήσει. Τι θα γίνει όμως όταν το αποκύημα της φαντασίας του πάρει σάρκα και οστά;

Παίζουν: Πολ Ντάνο, Κρις Μεσίνα, Ζόι Καζάν, Ανέτ Μπένινγκ, Αντόνιο Μπαντέρας.

*ΣΚΑΙ, Σάββατο 7/11 στις 01:00