Μήνυμα από την Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας και το 112 έλαβαν οι Έλληνες πολίτες στα κινητά τους, σήμερα, Σάββατο, 7 Νοεμβρίου, πρώτη ημέρα του lockdown στη χώρα.
Σύμφωνα με αυτό υπενθυμίζεται ο περιορισμός κυκλοφορίας:
«Μετακινούμαστε μόνο με SMS για εξυπηρέτηση απαραίτητων αναγκών. Μένουμε σπίτι, μένουμε ασφαλείς. Ενημερωνόμαστε για τα μέτρα επιδημιολογικού συναγερμού» αναφέρει και παραπέμπει στον δικτυακό τόπο της Πολιτικής Προστασίας.


















![Oι Τσιπουράδες της Καστοριάς με τα καλύτερα τσίπουρα στον κόσμο – [φωτογραφίες]](https://mpetskas.com/wp-content/uploads/2026/02/mpouzeria_26-100x70.jpg)
![Παραδοσιακά γιόρτασαν οι Παλιοί Πρόσκοποι & οι Φίλοι Περιβάλλοντος Καστοριάς – [φωτογραφίες]](https://mpetskas.com/wp-content/uploads/2026/02/prsk_230226-100x70.jpg)

