7 ταινίες για να δεις απόψε στην τηλεόραση

Ο ιδανικότερος τρόπος να περάσεις το βράδυ της Κυριακής είναι βλέποντας μια ταινία! Εμείς έχουμε επιλέξει και σου προτείνουμε επτά ταινίες που μπορείς να απολαύσεις σήμερα το βράδυ στη μικρή σου οθόνη μαζί με τους αγαπημένους σου:

«Η Γυνή να Φοβήται τον Άνδρα» (1965) σε σκηνοθεσία Γιώργος Τζαβέλας

Κωμωδία  – Ο Αντώνης Κοκοβίκος, ανώτερος υπάλληλος υπουργείου, συζεί 10 χρόνια σε ένα παλιό, φτωχικό σπίτι, με την Ελένη, μία απλή, αγράμματη και υπομονετική γυναίκα, που τον υπηρετεί αδιαμαρτύρητα, φροντίζοντας για όλες τις ανάγκες του, υποταγμένη στις κάθε είδους ιδιοτροπίες του. Ο Αντωνάκης, βολεμένος με αυτή την κατάσταση, αρνείται πεισματικά να την παντρευτεί και όταν μετά από πίεση των φίλων του το κάνει, θα βρει απέναντί του μια διαφορετική Ελένη.  Η σύγκρουση των δύο, πλέον συζύγων θα είναι εκρηκτική και θα οδηγήσει στην πλήρη ρήξη και τον χωρισμό.

Παίζουν: Τασσώ Καββαδία, Δημήτρης Καλλιβωκάς, Κώστας Δούκας, Σταύρος Ξενίδης, Δέσποινα Νικολαΐδου, Μάρω Κοντού, Γιώργος Κωνσταντίνου, Δέσπω Διαμαντίδου, Κατερίνα Γώγου, Λίλη Παπαγιάννη, Καίτη Λαμπροπούλου.

*Star, Κυριακή 22/11 στις 21:00

«Ο Καλόσαυρος» (2015) σε σκηνοθεσία Πίτερ Σον

Animation – Σε ένα κόσμο όπου οι δεινόσαυροι δεν έχουν αφανιστεί από τη φυσική καταστροφή, ο νεαρός Απατόσαυρος με το όνομα Άρλο ζει με την οικογένειά του φροντίζοντας τη φάρμα τους. Η ζωή του δυσκολεύει απότομα όταν χάσει ξαφνικά τον πατέρα του. Σύντομα, ωστόσο, θα γνωρίσει τον Σπόρο, ένα μικρό αγόρι των σπηλαίων και θα αναπτύξουν μια δυνατή φιλία. Μαζί θα έρθουν αντιμέτωποι με μια μεγάλη περιπέτεια, όπου ο Άρλο θα πρέπει επειγόντως να μάθει να αντιμετωπίζει τους φόβους του, αν θέλει να βρει τον δρόμο της επιστροφής στο σπίτι του, αλλά και την πραγματική του αξία…

Φωνές μεταγλώττισης: Δημήτρης Σταρόβας, Γιάννης Τσιμιτσέλης, Γιάννης Στεφόπουλος, Σοφία Παναηλίδου, Γιώργος Ματαράγκας, Υακίνθη Παπαδοπούλου, Μαρία Πλακίδη, Άντρια Ράπτη, Βαϊτσα Πιερράκου, Νίκος Κατσάτσος, Σωτήρης Πιερράκος, Ντένης Μακρής, Χρήστος Αμβράζης, Αργύρης Κανδύλης, Γιάννης Κατσαρός (Φωνές αγγλόφωνης έκδοσης: Ρέιμοντ Ότσοα, Τζακ Μπράιτ, Σαμ Έλλιοτ, Άννα Πάκουιν, Στιβ Τσαν, Φράνσις ΜακΝτόρμαντ).

*Alpha, Κυριακή 22/11 στις 21:00

«Top Gun» (1986) σκηνοθεσία Τόνι Σκοτ

Περιπέτεια – O Πητ Μίτσελ είναι ένας νεαρός πιλότος του Αμερικάνικου Πολεμικού Ναυτικού. Το παρατσούκλι του λόγω του ιδιαίτερου τρόπου πιλοταρίσματός του είναι Μάβερικ. O Μάβερικ μαζί με τον φίλο του, υπολοχαγό Νικ Μπράντσοου ή Γκους επιλέγονται από τους ανώτερούς τους, λόγω της αδυναμίας ενός άλλου πιλότου, να μετεκπαιδευτούν στην Ανώτερη Σχολή Πιλότων του Αμερικάνικου Ναυτικού γνωστή και ως TOP GUN. Στόχος τους είναι να κερδίσουν το πρώτο βραβείο. 

Παίζουν: Τομ Κρουζ, Κέλι ΜακΓκίλις, Βαλ Κίλμερ.

*Open, Κυριακή 22/11 στις 21:00

«Μάθε Μαμά μου Σερφ!» (2014) σκηνοθεσία Helen Hunt 

Δραματική κομεντί – Η Τζάκι, μια δυναμική γυναίκα στο χώρο του βιβλίου, αφήνει τη δουλειά της για να ταξιδέψει στην άλλη άκρη της Αμερικής, προκειμένου να καταλάβει γιατί ο γιος της αποφάσισε να εγκαταλείψει το σχολείο για να ασχοληθεί με το σέρφ. Με την μεταξύ τους σχέση να βρίσκεται σε άσχημη φάση, η Τζάκι θα προσπαθήσει να βρει μια χαραμάδα επικοινωνίας με τον πεισματάρη γιο της.

Παίζουν: Helen Hunt, Brenton Thwaites, Luke Wilson.

*ΕΡΤ3, Κυριακή 22/11 στις 22:30

«Εκδικητές: Η Εποχή του Ultron» (2015) σκηνοθεσία Τζος Γουέντον

Δράση – Μετά την καταστροφή του οργανισμού S.H.I.E.L.D. (ΑΣΠΙΔΑ), ο Τόνι Σταρκ (Iron Man) και ο Μπρους Μπάνερ (Hulk) αποφασίζουν να θέσουν σε λειτουργία ένα ως εκείνη τη στιγμή ανενεργό πρόγραμμα τεχνητής νοημοσύνης, τον Ultron, που μπορεί να διασφαλίσει την παγκόσμια ειρήνη. Όταν, όμως, ο Ultron «αποφασίζει» ότι αν η ειρήνη κινδυνεύει από κάποιον, αυτός είναι το ανθρώπινο είδος, ένα ζοφερό σχέδιο εξαφάνισης των ανθρώπων από προσώπου γης αρχίζει να παίρνει σάρκα και –κυρίως- οστά. Καθώς όμως η ομάδα των Εκδικητών ετοιμάζεται να συνασπιστεί για άλλη μια φορά απέναντι σε έναν τόσο παντοδύναμο εχθρό, η αιφνιδιαστική όσο και αδυσώπητη επίθεση από τα –μεταλλαγμένα- δίδυμα αδέλφια Γουάντα και Πιέτρο Μαξίμοφ, θα ανατρέψει κάθε σχέδιο και κάθε προσδοκία…

Παίζουν: Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, Κρις Έβανς, Σκάρλετ Γιόχασνσον, Κρις Χέμσγουερθ, Μαρκ Ράφαλο, Ντον Τσιντλ, Άαρον Τέιλορ Τζόνσον, Ελίζαμπεθ Όλσεν, Τζέρεμι Ρένερ, Γκουίνεθ Πάλτροου, Τομ Χίντλστον, Στέλαν Σκάρσγκαρντ, Σάμιουελ Τζάκσον, Πολ Μπέτανι, Τζέιμς Σπέιντερ, Ίντρις Έλμπα.

*Alpha, Κυριακή 22/11 στις 23:00

«Ronin» (1998) σε σκηνοθεσία Τζον Φρανκενχάιμερ

Δράσης – Ρόνιν ονομάζονται οι σαμουράι που έμειναν χωρίς αφέντη… Σε ανάλογη μοίρα βρίσκονται πέντε, άνεργοι πλέον, πρώην μυστικοί πράκτορες, μετά τη λήξη του Ψυχρού Πολέμου. Ο Σαμ που δούλευε για την CIA και ο Γκρεγκόρ που είχε θητεύσει στην KGB, είναι οι επικεφαλής της πεντάδας, που αναλαμβάνει να κλέψει μια μυστηριώδη βαλίτσα για λογαριασμό μιας αινιγματικής Ιρλανδέζας. ‘Oμως τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται.

Παίζουν: Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Ζαν Ρενό, Νατάσα ΜακΙλόουν.

*Ant1, Κυριακή 22/11 στις 00:15

«Η Απρόσκλητη» (2009) σε σκηνοθεσία Τσαρλς Γκαρντ

Θρίλερ – Μετά τον ύποπτο θάνατο της μητέρας τους, η Άννα και η Άλεξ βρίσκονται εγκλωβισμένες σε έναν κυκεώνα αμφιβολιών, που αυξάνονται δραματικά, καθώς ο πατέρας τους αρραβωνιάζεται τη Ρέϊτσελ, τη νοσοκόμα της νεκρής γυναίκας του. Οι δύο αδελφές αποφασίζουν, να ανακαλύψουν κάθε λεπτομέρεια του παρελθόντος της Ρέϊτσελ και έρχονται αντιμέτωπες με σκοτεινές παραισθήσεις, ανατριχιαστικούς εφιάλτες, και θανάσιμες συνέπειες.

Παίζουν: Έμιλι Μπράουνινγκ, Άριελ Κέμπελ, Ντέιβιντ Στράδερν, Ελίζαμπεθ Μπανκς, Κέβιν ΜακΝάλτι.

*ΣΚΑΪ, Κυριακή 22/11 στις 00:30