Πέθανε από κορωνοϊό 25χρονος από τις Σέρρες – Ένα από τα νεότερα θύματα του ιού

Από τα νεότερα σε ηλικία θύματα του ιού στη χώρα μας – Ο 25χρονος νοσηλεύτηκε αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στη Θεσσαλονίκη

Έφυγε από τη ζωή ένας 25χρονος από την Δήμητρα Σερρών, σκορπίζοντας θλίψη σε συγγενείς, φίλους συμμαθητές, αλλά και σε ολόκληρη την Σερραϊκή κοινωνία

Σύμφωνα με πληροφορίες του epilogesTV, ο 25χρονος Θοδωρής Παυλίδης έχασε την μάχη με τον κορωνοϊό, αφού πρώτα νοσηλεύτηκε στο Γενικό νοσοκομείο Σερρών και στην συνέχεια μεταφέρθηκε στην Θεσσαλονίκη στο Νοσοκομείο Παπανικολάου.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο νεαρός ήταν υγιής και αγαπούσε τον αθλητισμό. Νοσηλευόταν στη Θεσσαλονίκη περίπου δύο εβδομάδες πριν τελικά χάσει τη μάχη για τη ζωή.

Την τραγική είδηση ανακοίνωσε στο Facebook o βουλευτής Σερρών, Λευτέρης Αβραμάκης, αναφέροντας:

Γιατί ρε θοδωρή? Γιατί ρε αγόρι μου? Ήσουν τόσο νέος και τόσο καλό παιδί! Με έκανες κομμάτια βραδιάτικα! Μακάρι να ήταν πλάκα ,όπως από αυτές που σου άρεσε να κάνεις! Καλό ταξίδι στη γειτονιά των αγγέλων αγόρι μου και να μας φυλάς από εκεί ψηλά, θα σε θυμάμαι πάντα με το χαμόγελο στα χείλη! Ούτε κεράκι μπορούμε να σε ανάψουμε και να σε χαιρετίσουμε ρε φίλε!!Το έχει η μοίρα των θοδωρήδων φαίνεται στο χωριό μας, να φεύγουν νέοι!!