ΠΑΟΚ: Φιλικό τεστ με φιλάθλους στην Καστοριά

Εικόνα από την αγωνιστική κατάστασή του, για πρώτη φορά από την έναρξη της προετοιμασίας του για τη σεζόν 2018-2019, θα έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν από τον ΠΑΟΚ το προσεχές Σάββατο (8/9) οι υποστηρικτές του. Ο «Δικέφαλος» θα τεθεί αντιμέτωπος σε φιλικό παιχνίδι στην Καστοριά, στις 17:00, με την τοπική ομάδα (σ.σ. συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας), τεστ που αποτελεί το τρίτο του στη σειρά, μετά τις πρώτες δύο δοκιμασίες που έδωσε προ ημερών, κόντρα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό (σ.σ. σε Μέτσοβο και Πορταριά), αντίστοιχα.

Το πρώτο φιλικό που θα δώσει ο ΠΑΟΚ στη «βάση» του θα είναι την επόμενη Πέμπτη (13/9, 14:00) με την τουρκική IBB. Δύο ημέρες αργότερα (15/9, 18:30) θα υποδεχθεί στο PAOK Sports Arena τον Ήφαιστο Λήμνου και στις 18-19/9 υπάρχει η συμμετοχή του στο 28ο τουρνουά «Συμεών Μαυροσκούφης», οι αναμετρήσεις για το οποίο θα διεξαχθούν στην έδρα του, επίσης.

Το διήμερο 22-23/9 οι «ασπρόμαυροι» θα ταξιδέψουν στην Κωνσταντινούπολη για δύο φιλικά με την Μπαχτσεσεχίρ, στις 27/9 θα βρεθούν στην Αθήνα για αγώνα, που θα έχει και φιλανθρωπικό χαρακτήρα, με το Περιστέρι και στις 28/9 θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους με τεστ στη Χαλκίδα κόντρα στην Κύμη.