4 ταινίες για να δεις απόψε στην τηλεόραση

Τρίτη σήμερα και σου έχουμε επιλέξει τέσσερις ταινίες να απολαύσεις στην οθόνη της τηλεόρασης σου.

«Σ’ Αγαπώ» (2013) σκηνοθεσία Κέβιν ΜακΝτόναλντ

Δράμα φαντασίας – Η Ντέιζι, μια 15χρονη κοπέλα από τη Νέα Υόρκη, περνά το καλοκαίρι στη βρετανική εξοχή μαζί με τα ξαδέλφια της. Οι διακοπές της εξελίσσονται στο τέλειο θερινό ειδύλλιο όταν γνωρίζει τον Έντι, αλλά η χαρά τους θα κοπεί απότομα: στην καρδιά του 21ου αιώνα ξεσπά ο Γ΄ Παγκόσμιος πόλεμος. Τα παιδιά χωρίζονται βίαια και η Ντέιζι θ αναγκαστεί να παλέψει μόνη της ενάντια σε κάθε αντιξοότητα και τρομακτική απειλή για να επιβιώσει και να ξανασυναντηθεί με το αγόρι που αγάπησε.

Παίζουν: Σέρσια Ρόναν, Τομ Χόλαντ, Τζορτζ ΜακΚέι, Χάρλεϊ Μπερντ.

*ΕΡΤ2, Τρίτη 15/12, στις 22:00

«Μοντέρνα Σταχτοπούτα» (1965) σκηνοθεσία Αλέκος Σακελλάριος

Αισθηματική – Η Κατερίνα είναι μια ορφανή κοπέλα που ζει με τη γιαγιά της και τα τρία μικρά αδελφάκια της. Όμορφη και έξυπνη, αγωνίστηκε να μορφωθεί, για να μπορέσει να ανταπεξέλθει στις οικογενειακές της υποχρεώσεις. Δυστυχώς, όμως, δεν έχει κατορθώσει να βρει δουλειά. Έτσι, όταν πληροφορείται ότι ο Αλέξης Βαρνέζης, γενικός διευθυντής μιας μεγάλης εταιρείας πετρελαίων, απέλυσε την ιδιαιτέρα γραμματέα του, βρίσκει τρόπο να φτάσει μέχρι τον Βαρνέζη και, χάρη στις ικανότητές της, κατορθώνει να κερδίσει την κενή θέση. Σιγά-σιγά, μετά από πολλές παρεξηγήσεις, αλλά και μετά από ένα επαγγελματικό ταξίδι στη Ρώμη, η Κατερίνα κατορθώνει να γοητεύσει τον πλούσιο προϊστάμενό της και να τον πείσει να την… διώξει από γραμματέα του και να την κάνει γυναίκα του.

Παίζουν: Αλίκη Βουγιουκλάκη, Δημήτρης Παπαμιχαήλ, Άρης Μαλιαγρός, Σταύρος Ξενίδης, Χρήστος Πάρλας, Δέσποινα Νικολαΐδου.

*ΕΡΤ1, Τρίτη 15/12, στις 22:00

«Τροπική Καταιγίδα» (2008) σκηνοθεσία Μπεν Στίλερ

Κωμωδία – Μια ομάδα ηθοποιών αποφασίζει να γυρίσει μια τεράστιου προϋπολογισμού πολεμική ταινία, αλλά λόγω περικοπών από την παραγωγή, το όλο εγχείρημα μοιάζει να καταρρέει. Ο σκηνοθέτης τους όμως, αρνείται να εγκαταλείψει το όνειρό του και έτσι αποφασίζει να πάει με την ομάδα του στις ζούγκλες της Νοτιανατολικής Ασίας όπου αναγκάζονται να γίνουν οι ίδιοι οι στρατιώτες που υποδύονται στην ταινία, καθώς βρίσκονται εγκλωβισμένοι σε μια πραγματική εμπόλεμη κατάσταση.

Παίζουν: Μπεν Στίλερ, Τζακ Μπλακ, Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, Τζεφ Καν.

*Open, Τρίτη 15/12, στις 22:45

«Ο Προστάτης» (2012) σκηνοθεσία Boaz Yakin

Δράσης – Ο Λουκ Ράιτ, ένας δευτεροκλασάτος παλαιστής του κυκλώματος πολεμικών τεχνών, ζει μια βαρετή ζωή αγώνων ρουτίνας μέχρι την ημέρα που θα «πουλήσει» έναν στημένο αγώνα. Προς παραδειγματισμό των υπολοίπων, η Ρώσικη Μαφία θα δολοφονήσει την οικογένειά του και θα τον «σβήσει» από τη μέχρι τώρα ζωή του, αφήνοντάς τον να περιπλανιέται στους δρόμους της Νέας Υόρκης, απόκληρος, στοιχειωμένος από τις ενοχές, ταλανισμένος από την επίγνωση ότι πάντα θα τον παρακολουθούν και με τη βεβαιότητα ότι όποιος τον ξαναπλησιάσει συναισθηματικά θα βρεθεί νεκρός. Όταν όμως θα συναντήσει μια δωδεκάχρονη Κινέζα, την Μέι, που καταδιώκεται από τους ίδιους ανθρώπους που σκότωσαν τη γυναίκα του, ο Λουκ θα αναλάβει δράση και θα εμπλακεί ενεργά σε έναν πόλεμο όπου παίζονται πολλά. Σιγά-σιγά, θα συνειδητοποιήσει ότι η Μέι δεν είναι ένα απλό κορίτσι, αλλά μια μαθηματική διάνοια που έχει αναγκαστεί να δουλέψει για την Τριάδα ως «λογίστρια». Στο μυαλό της έχει καταγράψει έναν ανεκτίμητο αριθμητικό κώδικα, που η Τριάδα, η Ρώσικη Μαφία και κάποιοι διεφθαρμένοι αξιωματικοί της Αστυνομίας της Νέας Υόρκης θα σκότωναν για να τον αποκτήσουν.

Παίζουν: Jason Statham(Luke Wright), Catherine Chan(Mei), Robert John Burke(Captain Wolf), James Hong(Han Jiao).

*Alpha, Τρίτη 15/12, στις 23:00