4 ταινίες για να δεις απόψε στην τηλεόραση

Τετάρτη σήμερα και σου έχουμε επιλέξει τέσσερις ταινίες να απολαύσεις στην οθόνη της τηλεόρασης σου.

«Κέντρο Ευφυΐας» (2016) σκηνοθεσία Ρόσον Μάρσαλ Θάρμπερ

Κωμωδία – Ο Μπομπ Στόουν, ο άλλοτε υπέρβαρος του σχολείου, που τον καταδίωκαν και τον ταπείνωναν οι νταήδες, μεγαλώνοντας, έγινε ένας από τους καλύτερους πράκτορες της CIA. Όταν επιστρέφει στο μέρος όπου μεγάλωσε για το reunion του σχολείου του, συναντά τον πιο δημοφιλή μαθητή του σχολείου, τον Κάλβιν, που πλέον είναι ένας απλός, συμβιβασμένος λογιστής που νοσταλγεί τα μεγαλεία της νιότης του. Ο Μπομπ, υποστηρίζοντας, ψευδώς, ότι εργάζεται σε μια αποστολή ύψιστης ασφάλειας, ζητάει τη βοήθειά του. Πολύ σύντομα ο τεράστιος Μπομπ κι ο μικροσκοπικός Κάλβιν βρίσκονται μπλεγμένοι σε ένα ξέφρενο κυνηγητό γεμάτο πυροβολισμούς από όλες τις πλευρές που θέτει σε κίνδυνο τις ζωές και των δύο, αλλά και την ασφάλεια της πόλης.

Παίζουν: Ντουέιν Τζόνσον, Πολ Άαρον, Κέβιν Χαρτ, Έιμι Ράιαν.

*Star, Τετάρτη 16/12, στις 21:00

«De-Lovely» (2004) σκηνοθεσία Ίρβιν Γουίνκλερ

Βιογραφία – To «De-Lovely», σκηνοθετημένο από τον βραβευμένο με Όσκαρ Ίρβιν Γουίνκλερ, είναι ένα αυθεντικό μουσικό πορτρέτο ενός εκ των μεγαλύτερων συνθετών του κόσμου, του Κόουλ Πόρτερ, μια ταινία γεμάτη με τα αξέχαστα τραγούδια του. Στην ταινία, ο Πόρτερ αναπολεί τη ζωή του σα να ήταν ένα από τα πιο θεαματικά θεατρικά του έργα με τους ανθρώπους και τα γεγονότα της ζωής του να γίνονται οι ηθοποιοί και η δράση του έργου. Μέσα από επιτυχίες, όπως τα «Night And Day», «It’s De-lovely» και «Still Of The Night», το περιπετειώδες, ακραίο παρελθόν του Πόρτερ έρχεται στο φως, συμπεριλαμβανομένης και της βαθιά περίπλοκης σχέσης του με τη γυναίκα και μούσα του, τη Λίντα Λι Πόρτερ.

Παίζουν: Κέβιν Κλάιν, Άσλεϊ Τζαντ, Τζόναθαν Πράις, Σάντρα Νέλσον, Kέβιν Μακνάλι, Κιθ Άλεν, Τζέιμς Γουίλμπι.

*ΕΡΤ2, Τετάρτη 16/12, στις 22:00

«Εκτός Εαυτού» (2015) σκηνοθεσία Ταρσέμ Σινγκ

Θρίλερ – Όταν ο μεγιστάνας ακινήτων Ντάμιαν Χέις, μαθαίνει ότι έχει καρκίνο σε τελικό στάδιο, τον προσεγγίζει κρυφά ο μυστηριώδης Δρ Αλμπράιτ. Ο γιατρός τού προσφέρει την ευκαιρία να συνεχίσει να ζει με τη βοήθεια μιας διαδικασίας, που μεταφέρει τη δική του συνείδηση σε ένα ξένο αλλά νέο και υγιές σώμα. Η μόνη προϋπόθεση είναι ότι για τη διατήρηση του απορρήτου του προγράμματος, ο Ντάμιαν θα χρειαστεί να κόψει όλους τους δεσμούς του με την προηγούμενη ζωή του. Ο Ντάμιαν αποφασίζει να δοκιμάσει αυτή τη διαδικασία με τις όποιες συνέπειες. Με νέο πρόσωπο πλέον και με νέο όνομα, Έντουαρντ Κίτνερ, ξεκινάει μια νέα ζωή. Τα πράγματα όμως δεν εξελίσσονται όπως θα ήθελε και σύντομα θα αντιληφθεί το σκληρό τίμημα της αθανασίας.

Παίζουν: Ράιαν Ρέινολντς, Μπεν Κίνγκσλεϊ, Νάταλι Μαρτίνεζ, Μάθιου Γκραντ.

*Star, Τετάρτη 16/12, στις 23:15

«Ντάρλινγκ » (1965) σκηνοθεσία Τζον Σλέσινγκερ

Δράμα – Ξεκινώντας από έναν επιτυχημένο τηλεοπτικό δημοσιογράφο, ένα νεαρό μοντέλο χρησιμοποιεί τους άντρες για να ανεβεί επαγγελματικά στο γεμάτο προκλήσεις Λονδίνο του 60.

Παίζουν: Τζούλι Κρίστι, Ντερκ Μπόγκαρντ, Λόρενς Χάρβεϊ.

*Βουλή, Τετάρτη 16/12, στις 00:00