5 ταινίες για να δεις απόψε στην τηλεόραση

Πέμπτη σήμερα και σου έχουμε επιλέξει πέντε ταινίες να απολαύσεις στην οθόνη της τηλεόρασης σου.

«Η Συμμορία των Μάγων 2» (2016) σκηνοθεσία Τζον Μ. Τσου

Περιπέτεια – Έναν χρόνο αφότου κατάφεραν να ξεγελάσουν το FBI κερδίζοντας την αγάπη του κοινού με τα μαγικά τους θεάματα σε στιλ Ρομπέν των Δασών, οι μάγοι βρίσκονται και πάλι στο προσκήνιο για ένα θέαμα, που ελπίζουν θα ξεσκεπάσει τις ανήθικες πρακτικές ενός μεγιστάνα της τεχνολογίας. Ο άνδρας πίσω από τα κόλπα τους είναι ο Ουόλτερ Μέιμπρι, ένα παιδί-θαύμα του τεχνολογικού κόσμου, που αναγκάζει τους Καβαλάρηδες να σχεδιάσουν την πιο απίθανη ληστεία τους μέχρι τώρα. Η μόνη τους ελπίδα είναι να καταφέρουν ένα τελευταίο, φαινομενικά αδύνατο κόλπο για να καθαρίσουν το όνομά τους και να αποκαλύψουν τον σατανικό εγκέφαλο πίσω από όλα…

Παίζουν: Ντάνιελ Ράντκλιφ, Τζέσε Άιζενμπεργκ, Λίζι Κάπλαν, Μαρκ Ράφαλο, Μόργκαν Φρίμαν, Γούντι Χάρελσον, Ντέιβ Φράνκο.

*Star, Πέμπτη 17/12, στις 21:00

«Το Μοντέλο» (2016) σκηνοθεσία Μαντς Μάτισεν

Δράμα- θρίλερ – Η 16άχρονη Έμα είναι ένα ανερχόμενο μοντέλο, που αγωνίζεται να καταξιωθεί στο χώρο της μόδας. Κυνηγώντας το όνειρό της να κάνει διεθνή καριέρα, φεύγει από τη Δανία και μετακομίζει στο Παρίσι. Εκεί, γνωρίζει έναν γοητευτικό φωτογράφο μόδας, τον Σέιν Γουάιτ. Μαζί του αρχίζουν να ανοίγουν σιγά-σιγά οι πόρτες της βιομηχανίας της μόδας και η Έμα μαγεύεται από τον λαμπερό τρόπο ζωής που ανοίγεται μπροστά της. Σύντομα όμως, θα πρέπει να αντιμετωπίσει τις σκοτεινές όψεις του έρωτα που πυροδοτούν μέσα της επικίνδυνες εμμονές.

Παίζουν: Μαρία Παλμ, Εντ Σκράιν, Μάρκο Ίλσε, Ιβόνικ Μίλερ

*ΕΡΤ2, Πέμπτη 17/12, στις 22:00

«Έξι σφαίρες» (2012) σκηνοθεσία Έρνι Μπάρμπαρας 

Δράσης – Ένας άσος των πολεμικών τεχνών, του οποίου η κόρη έχει απαχθεί από διακινητές λευκής σαρκός, ζητάει τη βοήθεια ενός πρώην μισθοφόρου για να την απελευθερώσει.

Παίζουν: Ζαν – Κλοντ Βαν Νταμ, Τζο Φλάνιγκαν, Άννα – Λουίς Πλόουμαν.

*Open, Πέμπτη 17/12, στις 22:30

«Άγρυπνος» (2017) σκηνοθεσία Μπο Οντάρ 

Θρίλερ – Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός Τζέιμι Φοξ, υποδύεται τον μυστικό πράκτορα Βίνσεντ Ντόους, ο οποίος παγιδεύεται σε ένα δίκτυο διεφθαρμένων αστυνομικών και μαφιόζων που ελέγχουν τον υπόκοσμο των καζίνο στο Λας Βέγκας. Όταν μια ληστεία πηγαίνει στραβά, μια ομάδα γκάνγκστερ απαγάγει τον έφηβο γιο του. Μια περιπετειώδης νύχτα ξεκινά, με τον Ντόους να προσπαθεί να σώσει το παιδί του και να παραδώσει τους απαγωγείς στη δικαιοσύνη.

Παίζουν: Τζέιμι Φοξ, Μισέλ Μόναγκαν, Ντέρμοτ Μαλρόνεϊ, Σκουτ ΜακΝέρι.

*Mega, Πέμπτη 17/12, στις 23:10

«12 δοκιμασίες» (2009) σκηνοθεσία Ρένι Χάρλιν

Αστυνομική – Ο Ντάνι Φίσερ, αστυνομικός στο τμήμα της Νέας Ορλεάνης, συλλαμβάνει έναν αδίστακτο εγκληματία, ο οποίος προσπαθεί να διαφύγει μετά από μια ληστεία πολλών εκατομμυρίων. Όμως κατά τη διάρκεια της καταδίωξης, η ερωμένη του ληστή χάνει τη ζωή της. Ορκισμένος να πάρει εκδίκηση, ο ληστής καταφέρνει να αποδράσει από τις φυλακές και υποβάλλει τον Ντάνι σε μια εφιαλτική δοκιμασία: για να σώσει τη ζωή της γυναίκας, που αγαπάει, θα πρέπει να λύσει δώδεκα γρίφους…

Παίζουν: Τζον Σίνα, Άσλεϊ Σκοτ, Άινταν Γκίλεν, Στιβ Χάρις.

*Star, Πέμπτη 17/12, στις 23:45