Με τα έλκηθρα βγήκαν πέντε νέοι της Βλάστης για μια συναρπαστική διαδρομή στο χιόνι-Δείτε το βίντεο
Στην εκπομπή του Μάνεση την Κυριακή παρουσιάστηκαν οι πέντε νέοι της Βλάστης που βγήκαν με τα έλκηθρα στους -11 βαθμούς Κελσίου ταξιδεύοντας τους θεατές στις ομορφιές του χωριού μέσα στο κατάλευκο τοπίο.
.Στην κάμερα μίλησε ο Στέργιος Τζiάτζιος , ενώ οι υπόλοιποι τολμηροί της παρέας ήταν ο Δημήτρης Τζάτζαρης, ο Λευτέρης Βασαβετέκης , ο Παναγιώτης Καλαφατίδης, ο Θοδωρής Τζατζάρης και ο Δημήτρης Ραμπίδης στο τιμόνι. Μια υπέροχη βόλτα με έλκηθρα στο δρόμο για τον Άγιο Μάρκο , στο σχολείο , το κοινοτικό κατάστημα, το παρθεναγωγείο.
Και όταν περάσει η πανδημία , η Βλάστη παραμένει ένας δημοφιλής προορισμός .»Ξεκινάμε με τσιπουράκι από το πρωί, τηγανιές, μεζέδες, το μεσημέρι τρώμε τα αρνιά, μετά καφεδάκι και το βράδυ στο μπαρ…»
Δείτε το video:
Ιωάννα Παπαδημητρίου – prlogos


![Καθαριότητα στον Αη-Θανάση και στη Μαυριώτισσα από τους Φίλους του Περιβάλλοντος Καστοριάς – [φωτογραφίες]](https://mpetskas.com/wp-content/uploads/2026/04/fpk_300426-218x150.jpg)





![Καθαριότητα στον Αη-Θανάση και στη Μαυριώτισσα από τους Φίλους του Περιβάλλοντος Καστοριάς – [φωτογραφίες]](https://mpetskas.com/wp-content/uploads/2026/04/fpk_300426-100x70.jpg)











