6 ταινίες για να δεις απόψε στην τηλεόραση

Τετάρτη σήμερα και σου έχουμε επιλέξει έξι ταινίες να απολαύσεις στην οθόνη της τηλεόρασης σου.

«LOL» (2012) σκηνοθεσία Λίζα Αζουέλος 

Κωμωδία – Η αρχή της νέας σχολικής χρονιάς βρίσκει τη Λόλα να προσπαθεί να βρει τις αναγκαίες ισορροπίες ανάμεσα στην οικογένεια της (η πρόσφατα διαζευγμένη μητέρα της), το σχολείο, τους φίλους και τον έρωτα.

Παίζουν: Μάιλι Σάιρους, Ντέμι Μούρ, Άσλεϊ Γκριν, Ντάγκλας Μπούθ.

*Open, Τετάρτη 10/2, στις 21:00

«The Equalizer 2» (2018) σκηνοθεσία Αντουάν Φιούκουα

Περιπέτεια – Στο sequel της πρώτης ταινίας του 2014, ο Ντένζελ Ουάσινγκτον επιστρέφει ως μυστικός πράκτορας Ρόμπερτ ΜακΚόλ, που μάχεται κατά της αδικίας μεταξύ των δυνατών και των αδυνάτων και την εκμετάλλευση που βιώνουν οι τελευταίοι. Κάνει, λοιπόν, ό,τι μπορεί προκειμένου να επιβάλει την δικαιοσύνη. Όταν το επικίνδυνο παρελθόν του, του χτυπά την πόρτα, ο ΜακΚολ θα χρειαστεί όλες του τις ικανότητες για να τα βγάλει πέρα. Αυτή τη φορά θα έρθει αντιμέτωπος με πολύ καλά εκπαιδευμένους δολοφόνους, που θα κάνουν τα πάντα για να τον εξοντώσουν.

Παίζουν: Ντένζελ Ουάσινγκτον, Πέντρο Πασκάλ, Μπιλ Πούλμαν, Τζόναθαν Σκάρφ

*Mega, Τετάρτη 10/2, στις 22:00

«Ο Αστακός» (2015) σκηνοθεσία Γιώργος Λάνθιμος

Δράμα – Στο κοντινό μέλλον και σύμφωνα με τους κανόνες της Πόλης, όσοι χωρίζουν και μένουν μόνοι, συλλαμβάνονται και μεταφέρονται στο Ξενοδοχείο. Εκεί, είναι υποχρεωμένοι να βρουν ερωτικό σύντροφο μέσα σε 45 μέρες. Αν αποτύχουν, μεταμορφώνονται σε κάποιο ζώο της επιλογής τους και αφήνονται ελεύθεροι στο Δάσος. Ο Ντέιβιντ επιλέγει -αν δεν τα καταφέρει- να γίνει αστακός. Ωστόσο, δεν αντέχει τη διαμονή στο Ξενοδοχείο αυτό και δραπετεύει. Πηγαίνει στο Δάσος και γίνεται μέλος των Μοναχικών, στους οποίους απαγορεύεται να έχουν ερωτικούς συντρόφους. Εκείνος όμως ερωτεύεται μια γυναίκα και οι δυο τους προσπαθούν να μη γίνουν αντιληπτοί από τους υπόλοιπους.
Παίζουν:  Κόλιν Φέρελ, Ρέιτσελ Βάις, Ολίβια Κόλμαν, Άσλεϊ Γιένσεν, Αριάν Λαμπντ, Τζον Σ. Ράιλι, Λέα Σεντού, Aγγελική Παπούλια, Μάικλ Σμάιλι, Μπεν Γουίσοου.

*ΕΡΤ2, Τετάρτη 10/2, στις 22:00

«Τα Δύο Πρόσωπα του Ιανουαρίου» (2014) σκηνοθεσία Χοσέιν Αμίνι 

Θρίλερ – 1962. Ο χαρισματικός Τσέστερ και η γοητευτική σύζυγος του Κολέτ, βρίσκονται στην Αθήνα για διακοπές. Κατά την επίσκεψη τους στην Ακρόπολη, συναντούν τον νεαρό Ράινταλ, έναν αμερικάνο, που εργάζεται ως ξεναγός . Μαγεμένος από την ομορφιά της Κολέτ αλλά και τα πλούτη του Τσέστερ, θα δεχτεί μετά χαράς την πρόσκληση για δείπνο μαζί τους. Το ζευγάρι όμως κρύβει πολλά και σκοτεινά μυστικά. Ο Τσέστερ ζητάει από το Ράινταλ να τον βοηθήσει να μεταφέρει το πτώμα ενός άντρα, που ισχυρίζεται ότι του επιτέθηκε και αναγκάστηκε να σκοτώσει. Εκείνος συμφωνεί, αλλά καθώς τα γεγονότα παίρνουν άλλη τροπή, βρίσκει τον εαυτό του εκτεθειμένο σε κίνδυνο και ανίκανο να ξεφύγει. Ο Τσέστερ, πνιγμένος στα συναισθήματα ζήλιας και παράνοιας, που τον κατακλύζουν παρακολουθώντας τον Ράινταλ να έρχεται πιο κοντά στην Κολέτ, φέρνει ακόμη μεγαλύτερη ένταση στο παράξενο τρίγωνο. Ένα ταξίδι από την Ελλάδα στην Τουρκία, τους οδηγεί σε ένα δραματικό φινάλε στους δρόμους της Κωνσταντινούπολης.

Παίζουν: Βίγκο Μόρτενσεν, Κίρστεν Ντανστ, Όσκαρ Ισαάκ.

*Alpha, Τετάρτη 10/2, στις 23:00

«Kickboxer: Η Εκδίκηση» (2018) σκηνοθεσία Δημήτρης Λογοθέτης 

Δράσης – Αφού υπερνικάει τον Τονγκ Πο σε μάχη μέχρι θανάτου, ο Κερτ επιστρέφει στις ΗΠΑ για να δοκιμάσει να ζήσει μια απλή ζωή, αλλά δεν είναι εύκολο να δραπετεύσει από το παρελθόν του. Οι συνεργοί του Τονγκ Πο τον αναζητούν και τον εξαναγκάζουν να επιστρέψει στην Ταϊλάνδη, για να μαχηθεί σε ακόμα έναν θανάσιμο αγώνα. Αυτή τη φορά πρέπει να έρθει αντιμέτωπος με έναν ακόμα πιο δεινό αντίπαλο, έναν γιγάντιο μπράβο με το όνομα Μονγκάτ.

Παίζουν: Άλεν Μουσι, Σάρα Μαλακουλ λέιν, Μαξίμ Σαβάρια.

*Open, Τετάρτη 10/2, στις 23:00

«Διχασμένος» (2016) σκηνοθεσία Μ. Νάιτ Σιάμαλαν

Θρίλερ – Ο Κέβιν είναι ένας νεαρός, που πάσχει από διασχιστική διαταραχή προσωπικότητας με αποτέλεσμα να έχει 23 διαφορετικές και τελείως διακριτές μεταξύ τους προσωπικότητες. Όταν μια από τις 23 προσωπικότητές του κυριαρχεί, απάγει και φυλακίζει σε ένα σκοτεινό, υπόγειο δωμάτιο, τρία νεαρά κορίτσια. Αν και ο Κέβιν έχει εξωτερικεύσει τις 23 διαφορετικές προσωπικότητες στην έμπιστη ψυχίατρο του, δρ. Φλέτσερ, υπάρχει ακόμα μία, η 24η, κρυμμένη προσωπικότητα, το «τέρας», που είναι έτοιμη να ξεπροβάλλει και να κυριαρχήσει πάνω σε όλες τις άλλες…

Παίζουν: Τζέιμς Μακ Αβόι, Άνια Τέιλορ Τζόι, Χέιλι Λου Ρίτσαρντσον, Μπραντ Γουΐλιαμ Χένκε.

*Star, Τετάρτη 10/2, στις 23:15