Καστοριά: Τουλάχιστον τρία αυτοκίνητα βγήκαν εκτός δρόμου εξ αιτίας του χιονιού

Τουλάχιστον τρία περιστατικά συνέβησαν μέχρι τις 20:30 του Σαββάτου, που αφορούν αυτοκίνητα τα οποία λόγω της μεγάλης ολισθηρότητας του δρόμου εξ αιτίας του χιονιού και του πάγου, διολίσθησαν και βγήκαν εκτός δρόμου. Στο ένα περιστατικό μάλιστα, χρειάστηκε η συνδρομή της Πυροσβεστικής για να ανασύρει το αυτοκίνητο.

Πιο συγκεκριμένα, ένας οδηγός που κινούνταν με το αυτοκίνητο του από Καστοριά προς Άργος Ορεστικό, στη θέση Πέτρα, λόγω της μεγάλης ολισθηρότητας, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου με αποτέλεσμα να κάνει ελιγμούς επάνω στο οδόστρωμα, να βρεθεί εκτός δρόμου και να καταλήξει έξω από αυτόν. Μάλιστα, λόγω του πάγου, ήταν αδύνατον να επαναφέρει το όχημα εντός του δρόμου, για αυτό κλήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία Καστοριάς, η οποία επενέβη με ένα όχημα, προκειμένου να το ανασύρει. Δύο περιπολικά της Αστυνομίας, διέκοψαν για λίγο την κυκλοφορία, έως ότου ολοκληρωθεί η επιχείρηση ανάσυρσης. Ευτυχώς ο οδηγός, εκτός από το σοκ που υπέστη, δεν έπαθε το παραμικρό.

Ωστόσο η περίπτωση αυτή δεν είναι η μοναδική καθώς άλλοι δύο οδηγοί, όπως αναφέρει ο ditikostipos, λόγω του παγετού, έχασαν τον έλεγχο και κινδύνεψαν να φύγουν εκτός δρόμου. Στην μια περίπτωση, όπως αναφέρει ο ίδιος ο οδηγός, θα έπεφτε στο κενό και ίσως στη λίμνη, καθώς κινούνταν επίσης στο σημείο της Πέτρας εκεί όπου είναι πολύ κοντά ο γκρεμός προς την λίμνη. Ωστόσο δεν χρειάστηκε η επέμβαση καμιάς υπηρεσίας αφού τελικά κατάφεραν να συνεχίσουν την πορεία τους.

Δείτε το video: