Τρεις πυροσβέστες, με ένα όχημα, χρειάστηκε να παρέμβουν για τη μεταφορά ενός κτηνοτρόφου από την περιοχή Νέα Λεύκη Καστοριάς σε ασφαλές σημείο, λόγω της έντονης χιονόπτωσης που παρατηρείται στην ευρύτερη περιοχή.
H κακοκαιρία «Μήδεια» έφερε χιόνι και χαμηλές θερμοκρασίες σε πολλές περιοχές της Ελλάδας. Τα εκχιονιστικά μηχανήματα διατηρούν, προς το παρόν, τους δρόμους ανοιχτούς, παρ’ όλα αυτά οι Αρχές ζητούν από τους πολίτες να αποφεύγουν τις μετακινήσεις και εφόσον κρίνεται αναγκαίο, να χρησιμοποιούν αντιολισθητικές αλυσίδες.




![Με μεγάλη επιτυχία οι διασυλλογικοί αγώνες που διοργάνωσε ο ΝΟΚ – [φωτογραφίες]](https://mpetskas.com/wp-content/uploads/2026/03/nk_160326-218x150.jpg)






![Με μεγάλη επιτυχία οι διασυλλογικοί αγώνες που διοργάνωσε ο ΝΟΚ – [φωτογραφίες]](https://mpetskas.com/wp-content/uploads/2026/03/nk_160326-100x70.jpg)





![Oι Τσιπουράδες της Καστοριάς με τα καλύτερα τσίπουρα στον κόσμο – [φωτογραφίες]](https://mpetskas.com/wp-content/uploads/2026/02/mpouzeria_26-100x70.jpg)
![Παραδοσιακά γιόρτασαν οι Παλιοί Πρόσκοποι & οι Φίλοι Περιβάλλοντος Καστοριάς – [φωτογραφίες]](https://mpetskas.com/wp-content/uploads/2026/02/prsk_230226-100x70.jpg)

