11 ταινίες για να δεις απόψε στην τηλεόραση

Αρκετές οι επιλογές για απόψε και διαφορετικές μεταξύ τους. Επίλεξε αυτή που ταιριάζει περισσότερο στη διάθεσή σου:

«Venom» (2018) σε σκηνοθεσία Ρούμπεν Φλέισερ

Περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας – Ένας από τους πιο αινιγματικούς, περίπλοκους και επικίνδυνους χαρακτήρες της Marvel έρχεται στη μεγάλη οθόνη, με πρωταγωνιστή τον υποψήφιο για Όσκαρ ηθοποιό Τομ Χάρντι, ο οποίος υποδύεται τον θανατηφόρο προστάτη Venom. Ο ρεπόρτερ Έντι Μπροκ (Τομ Χάρντι) προσπαθεί πεισματικά να καταστρέψει τον περίφημο ιδρυτή του Life Foundation, τον ιδιοφυή Κάρλτον Ντρέικ (Ριζ Αμέντ) και αυτή η εμμονή επηρεάζει τη σχέση του με τη σύντροφό του Αν Γουέινγκ (Μισέλ Γουίλιαμς). Καθώς ερευνά ένα από τα πειράματα του Ντρέικ, ένα εξωγήινο πλάσμα, ο Venom, καταφέρνει να εισέλθει στο σώμα του Έντι, δίνοντας του απίστευτες υπερδυνάμεις, αλλά και την δυνατότητα να κάνει ότι θελήσει. Ο σκοτεινός, απρόβλεπτος και γεμάτος θυμό Venom δίνει την ευκαιρία στον Έντι να αποκτήσει ανεξέλεγκτες ικανότητες, που για τον Εντι είναι τόσο τρομακτικές όσο και συναρπαστικές. Όσο ο Έντι και ο Venom χρειάζονται ο ένας τον άλλο για να πραγματοποιήσουν τους στόχους τους, δένονται όλο και περισσότερο. Που σταματά ο Έντι και που ξεκινά ο Venom;

Παίζουν: Τομ Χάρντι, Μισέλ Γουίλιαμς, Ριζ Αμέντ, Γούντι Χάρελσον, Ρέιντ Σκοτ.

*Mega, Κυριακή 21/2 στις 21:00

«Ο φίλος μου ο Λευτεράκης» (1963) σε σκηνοθεσία Αλέκος Σακελλάριος

Κωμωδία – Ο Θόδωρος (Ντίνος Ηλιόπουλος) έχει επινοήσει ένα φανταστικό φίλο από την Πάτρα, τον Λευτεράκη. Τον χρησιμοποιεί ως πρόσχημα για να καλύψεις τις ερωτοδουλειές του και να ξεφεύγει από τη γυναίκα του Φωφώ (Μάρω Κοντού) . Μια μέρα, όμως, εμφανίζεται στην πόρτα του ο Λευτεράκης (Κώστας Βουτσάς) με σάρκα και οστά. Ο Λευτεράκης γνωρίζει τα πάντα για τον Θόδωρο, ενώ ακόμα και μια οικογενειακή φίλη τον αναγνωρίζει και τον χαιρετάει εγκάρδια. Και η ιστορία με τον φανταστικό φίλο Λευτεράκη πλέον παίρνει μια νέα τροπη, με τον Θόδωρο να βρίσκεται στα όρια να χάσει το μυαλό του.

Παίζουν: Ντίνος Ηλιόπουλος, Κώστας Βουτσάς, Μάρω Κοντού, Γιώργος Κωνσταντίνου, Καίτη Πάνου, Χρήστος Τσαγανέας, Μαργαρίτα Αθανασίου, Κατερίνα Γιουλάκη, Νικήτας Πλατής, Τζένη Κυριακού, Άρτεμις Θεοδωρακοπούλου, Μπέτυ Δακοπούλου, Θάνος Συριώτης, Γιώργος Δεληκατερίνης.

*Star, Κυριακή 21/2 στις 21:00

«Κώδικας Da Vinci» (2006) σε σκηνοθεσία Ρον Χάουαρντ

Μυστηρίου – Ο φημισμένος καθηγητής Ρόμπερτ Λάνγκτον, ειδικός των συμβόλων, καλείται ξαφνικά μία νύχτα στο Μουσείο του Λούβρου για να βοηθήσει στην εξιχνίαση των ακατάληπτων συμβόλων που άφησε πίσω του ο δολοφονημένος έφορος. Υπό την απειλή της ίδιας του της ζωής και με τη βοήθεια της κρυπτολόγου Σοφί Νεβό, ο καθηγητής αποκαλύπτει μία σειρά από κρυμμένα στους πίνακες του Λεονάρντο ντα Βίντσι ίχνη που οδηγούν σε μία κλειστή κοινότητα αφοσιωμένη στην προστασία ένα μυστικού, κρυμμένου για 2000 χρόνια! Οι δύο ήρωες θα ξεκινήσουν μία συναρπαστική αναζήτηση στο Παρίσι, το Λονδίνο και τη Σκωτία, καθώς προσπαθούν απεγνωσμένα να συλλέξουν στοιχεία, να σπάσουν τον κώδικα και να μάθουν πρώτοι τα μυστικά που θα ανατρέψουν τα θεμέλια της ανθρωπότητας.

Παίζουν: Τομ Χανκς,  Οντρέ Τοτού, Ίαν ΜακΚέλεν, Πολ Μπέτανι, Ζαν Ρενό, Άλφρεντ Μολίνα

*Ant1, Κυριακή 21/2 στις 21:00

«Στενά περιθώρια» (2012) σε σκηνοθεσία Άσγκερ Λεθ

Δράσης – Ο Νικ Κάσιντι, ένας πρώην αστυνομικός, βλέπει τη ζωή του να ταλαντεύεται κυριολεκτικά στο περιθώριο. Βρίσκεται έξω από ένα παράθυρο ξενοδοχείου στο κέντρο του Μανχάταν και απειλεί να βουτήξει στο κενό. Οι κραυγές μίας γυναίκας φέρνουν στη σκηνή την αστυνομία, την πυροσβεστική αλλά και ειδικές μονάδες αντιμετώπισης τέτοιων περιπτώσεων. Η ψυχολόγος της αστυνομίας, που έχει αναλάβει να τον μεταπείσει, φαίνεται σιγά – σιγά να κερδίζει την εμπιστοσύνη του. Το παρελθόν του Νικ όμως είναι σκοτεινό και τα πράγματα δεν είναι πάντα, όπως φαίνονται. Είναι τελικά ο στόχος του να βάλει ένα τέλος στη ζωή του ή μήπως αποτελεί απλά έναν αντιπερισπασμό για να τραβήξει τα βλέμματα, αλλά και τις δυνάμεις της αστυνομίας από τον πραγματικό του στόχο;

Παίζουν: Σαμ Γουόρθινγκτον, Ελίζαμπεθ Μπανκς, Τζέιμι Μπελ, Τζένεσις Ροντρίγκεζ

*Open, Κυριακή 21/2 στις 21:00

«Toy Story 3» (2010) σε σκηνοθεσία Λι Ούνκριτς

Animation – Ο Άντι έχει πια μεγαλώσει και ετοιμάζεται να περάσει τις πύλες του κολλεγίου. Πριν όμως μετακομίσει στο νέο χώρο του, θα πρέπει να απαλλάξει το άλλοτε παιδικό δωμάτιό του από κάθε περιττό αντικείμενο. Μπροστά σε αυτό το ενδεχόμενο, ο Μπαζ, ο Γούντι, ο Σούστας και τα υπόλοιπα παιχνίδια, αρχίζουν να ανησυχούν για το αβέβαιο μέλλον τους. Πριν καλά καλά το καταλάβουν, θα βρεθούν μέσα στον γειτονικό παιδικό σταθμό «Ηλιαχτίδα», ανάμεσα σε ασυγκράτητα νήπια που δε βλέπουν την ώρα να πάρουν τα… παιχνίδια στα χέρια τους, χωρίς φυσικά να έχουν πάντα και τις καλύτερες προθέσεις. Στο χάος που ακολουθεί, η ομάδα των παιχνιδιών θα προσπαθήσει να μείνει ενωμένη, ενώ στο δρόμο τους, θα βρεθεί ένας μεγάλος ροζ αρκούδος με άρωμα φράουλας, που θα προσπαθήσει να τους βοηθήσει. Κανείς όμως δεν γνωρίζει το παρελθόν του και τις πραγματικές του προθέσεις…

Φωνές μεταγλώττισης: Άλκης Κούρκουλος, Ελεωνόρα Μελέτη, Δημήτρης Πιατάς, Μιχάλης Μαρίνος, Γιώργος Λιάντος κ.α. (Φωνές αγγλόφωνης έκδοσης: Τομ Χανκς, Τιμ Άλεν, Τζόαν Κιούζακ, Μάικλ Κίτον κ.α.)

*Alpha, Κυριακή 21/2 στις 21:10

«Σαββατοκύριακο στο Σκάρμπορο» (2018) σε σκηνοθεσία Barnaby Southcombe

Δράμα –  Δύο παράνομα ζευγάρια φτάνουν σε ένα ξενοδοχείο στο παραλιακό Σκάρμπορο για να περάσουν ένα ερωτικό σαββατοκύριακο. Σε κάθε ζευγάρι κυριαρχεί μεγάλη διαφορά ηλικίας και βλέπουμε πώς βιώνει ο καθένας αυτή τη σχέση, τους προβληματισμούς και τις ανησυχίες τους που κλιμακώνονται με την είδηση της εγκυμοσύνης.

Παίζουν: Jessica Barden, Jordan Bolger, Edward Hogg.

*ΕΡΤ3, Κυριακή 21/2 στις 22:00

«Επτά Ζωές» (2008) σε σκηνοθεσία Γκαμπριέλε Μουτσίνο

Δράμα  – Ο Μπεν Τόμας, εφοριακός υπάλληλος με σκοτεινό παρελθόν που βαραίνει τη συνείδησή του, επιλέγει εφτά άγνωστους μεταξύ τους ανθρώπους και προσπαθεί να τους βοηθήσει για να εξιλεωθεί.

Παίζουν: Γουίλ Σμιθ, Ροζάριο Ντόουσον, Γούντι Χάρελσον.

*Μακεδονία, Κυριακή 21/2 στις 23:00

«Ο Κλέαρχος, η Μαρίνα και ο Κοντός» (2015) σκηνοθεσία Στράτος Μαρκίδης

Κωμωδία – Θεσσαλονίκη 2015. Ο ώριμος οικογενειάρχης Κλέαρχος (Έλληνας της Πόλης), συνεχώς φλερτάρει αδιάντροπα, ρίχνοντας το φταίξιμο στον αθώο γαμπρό του Μάχο. Προκειμένου να συναντήσει στην Κωνσταντινούπολη την όμορφη γειτόνισσά του Ηρώ, χρησιμοποιεί και πάλι σαν προκάλυμμα τοv γαμπρό του. Έτσι, ενώ  ο Μάχος πηγαίνει στην Πόλη για να κάνει μασάζ και θεραπείες στο πονεμένο χέρι του, ο Κλέαρχος συμφωνεί με τη σύζυγό του Μαρίνα, να τον ακολουθήσει  κρυφά μήπως και έχει ερωμένη. Όμως ένα γύρισμα της τύχης θα φέρει τη Μαρίνα μαζί με την κόρη τους στην Πόλη με …απρόσμενα αποτελέσματα…!

Παίζουν: Χρύσα Ρώπα, Κώστας Ευρυπιώτης, Γιάννης Τσιμιτσέλης, Βίκυ Κάβουρα, Πηνελόπη Πλάκα, Σπύρος Πούλης, Πατρίτσια Μίλικ Περιστέρη, Ελευθερία Μπενόβια, Κατερίνα Δημήτρογλου, Ευτυχία Φαναριώτη,

*Star, Κυριακή 21/2 στις 23:10

«Εκδικητές: Η εποχή του Ultron» (2015) σε σκηνοθεσία Τζος Γουέντον

Δράση – Μετά την καταστροφή του οργανισμού S.H.I.E.L.D. (ΑΣΠΙΔΑ), ο Τόνι Σταρκ (Iron Man) και ο Μπρους Μπάνερ (Hulk) αποφασίζουν να θέσουν σε λειτουργία ένα ως εκείνη τη στιγμή ανενεργό πρόγραμμα τεχνητής νοημοσύνης, τον Ultron, που μπορεί να διασφαλίσει την παγκόσμια ειρήνη. Όταν, όμως, ο Ultron «αποφασίζει» ότι αν η ειρήνη κινδυνεύει από κάποιον, αυτός είναι το ανθρώπινο είδος, ένα ζοφερό σχέδιο εξαφάνισης των ανθρώπων από προσώπου γης αρχίζει να παίρνει σάρκα και –κυρίως- οστά. Καθώς όμως η ομάδα των Εκδικητών ετοιμάζεται να συνασπιστεί για άλλη μια φορά απέναντι σε έναν τόσο παντοδύναμο εχθρό, η αιφνιδιαστική όσο και αδυσώπητη επίθεση από τα –μεταλλαγμένα- δίδυμα αδέλφια Γουάντα και Πιέτρο Μαξίμοφ, θα ανατρέψει κάθε σχέδιο και κάθε προσδοκία…

Παίζουν: Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, Κρις Έβανς, Σκάρλετ Γιόχασνσον, Κρις Χέμσγουερθ, Μαρκ Ράφαλο, Ντον Τσιντλ, Άαρον Τέιλορ Τζόνσον, Ελίζαμπεθ Όλσεν, Τζέρεμι Ρένερ, Γκουίνεθ Πάλτροου, Τομ Χίντλστον, Στέλαν Σκάρσγκαρντ, Σάμιουελ Τζάκσον, Πολ Μπέτανι, Τζέιμς Σπέιντερ, Ίντρις Έλμπα.

*Alpha, Κυριακή 21/2 στις 23:10

«Πάνω κάτω και πλαγίως» (1992) σε σκηνοθεσία Μιχάλης Κακογιάννης

Κωμωδία –  Η ταινία επικεντρώνεται στη Μαρία, μια πλούσια χήρα, το γιο της Σταύρο και τις τρελές καταστάσεις στις οποίες μπλέκουν. Στην ταινία παρελαύνουν ταξιτζήδες, ναύτες σε άδεια, τραβεστί, τρομοκράτες και τραγουδιστές της όπερας σε μια γρήγορη αλληλουχία κωμικών συμβάντων. Το μωσαϊκό της ζωής στη σύγχρονη Αθήνα μέσα από τις ιστορίες διαφόρων ατόμων που η τύχη ενώνει για ένα 24ωρο.

Παίζουν: Ειρήνη Παππά, Στράτος Τζώρτζογλου, Ελένη Γερασιμίδου, Πάνος Μιχαλόπουλος, Αντώνης Ζαχαράτος, Τζον Μοδινός,Γιώργος Παρτσαλάκης, Ελντα Πανοπούλου,Τάκης Ζαχαράτος, Γιάννης Ζουγανέλης, Γιάννης Μπέζος, Στέλιος Μάινας, Χρήστος Ευθυμίου, Μαρία Κανελλοπούλου.

*ΕΡΤ2, Κυριακή 21/2 στις 00:00

«Ένας για όλες» (2007) σε σκηνοθεσία Μαρκ Χέλφριτς 

Κωμωδία – Ένας επιτυχημένος 35χρονος οδοντίατρος διαπιστώνει ότι τον έχουν καταραστεί και κάθε γυναίκα με την οποία κάνει έρωτα παντρεύεται τον επόμενο άντρα που γνωρίζει. Όταν βρίσκει την γυναίκα των ονείρων του, μια εκπαιδεύτρια πιγκουΐνων, προσπαθεί με κάθε τρόπο να σπάσει την κατάρα.

Παίζουν: Ντέιν Κουκ, Τζέσικα Άλμπα, Νταν Φόγκλερ.

*Ant1, Κυριακή 21/2 στις 00:15