Τροχαίο με αρκούδα στην Εγνατία – Κινδύνεψαν συνάνθρωποι μας

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε σήμερα στον κάθετο άξονα Σιάτιστας – Κρυσταλοπηγής της Εγνατίας Οδού στο ύψος του οικισμού Καλονερίου, με αποτέλεσμα την καταστροφή ενός αυτοκινήτου και τον τραγικό θάνατο της αρκούδας.

Ευτυχώς ο οδηγός με τον συνεπιβάτη του είναι καλά στην υγεία τους, χωρίς να χρειαστούν περίθαλψη. Στο περιστατικό έλαβαν μέρος ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ, η Καλλιστώ, η Δασική Υπηρεσία Τσοτιλίου, η αστυνομία Κοζάνης και η Εγνατία Οδός.

Η ανάρτηση του Νίκου Παναγιωτόπουλου στο facebook: 

“Δυστυχώς σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες βρεθήκαμε μετά από αρκετό καιρό μάρτυρες σε ατύχημα στον κάθετο αξίωνα Σιάτιστας – Κρυσταλλοπηγής στο ύψος του Καλονερίου.

Το άτυχο ζώο το πιθανότερο να εγκλωβίστηκε ανάμεσα στους δύο κόμβους με αποτέλεσμα να περιμένει χωρίς να το γνωρίζει το μοιραίο θάνατό του. Απ΄την άλλη πλευρά κινδύνεψε ένας συνάνθρωπος μας (ευτυχώς είναι καλά με τον συνεπιβάτη του) αλλά έχασε μια μικρή και αναγκαία περιουσία το αυτοκίνητό του που δεν το αποζημιώνει κανένας.

Το άμοιρο ζώο στα πρώτα χρόνια της ηλικίας του, ένα ώριμο νεαρό αρσενικό πέρασε σε δρόμο ταχείας κυκλοφορίας από ΠΟΥ? Από τους κόμβους? από την βλάστηση που ευκολά μπορεί να ανέβει ένα ζώο ή από κάποιο άνοιγμα στην περίφραξη που δεν έχει εντοπιστεί ακόμη …ότι και να είναι τώρα που υπάρχει αύξηση κυκλοφορίας λόγο διακοπών

ΤΟ ΠΟΔΙ ΣΤΟ ΦΡΕΝΟ η ΕΓΝΑΤΙΑ δεν είναι ακόμα ασφαλής !!!..Όλα αυτά τα αναφέρουμε συνέχεια στους υπευθύνους αλλά …όλα τριγύρω αλλάζουνε και όλα τα ΙΔΙΑ μένουν.”

Δείτε φωτογραφίες και video από το σημείο του ατυχήματος: