H Καστοριανή αθλήτρια Μαίη Εμμανουηλίδου μπαίνει στο Survivor

Σε πυρετώδεις προετοιμασίες για το “Survivor 5” βρίσκονται η εταιρεία παραγωγής “Acun Medya” και ο ΣΚΑΙ για τον νέο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης.

Οι παίκτες είναι έτοιμοι να ριχτούν στον στίβο μάχης και να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό έχοντας ως μοναδικό στόχο τη νίκη. Στον Άγιο Δομίνικο πρέπει να αντιμετωπίσουν τις απαιτητικές δοκιμασίες, τα απρόοπτα και τα εμπόδια και να αναμετρηθούν, όχι μόνο μεταξύ τους, αλλά πάνω από όλα με τον ίδιο τους τον εαυτό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του mpetskas.com, η Καστοριανή αθλήτρια της κωπηλασίας, Θωμαΐς (Μαίη) Εμμανουηλίδου, έχει ήδη ξεκινήσει εντατικές προπονήσεις και θα είναι μια από τις διαγωνιζόμενες που φεύγουν για Άγιο Δομίνικο. Η Μαίη σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες θα ενταχθεί στην ομάδα των “Μαχητών”.

Η Μαίη Εμμανουηλίδου έχει το εθνικό ρεκόρ στο ατομικό αγώνισμα κωπηλασίας για άτομα με ελαφρύ βάρος. Το 2017, ήρθε τρίτη στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κωπηλασίας για άτομα κάτω των 23 ετών, κερδίζοντας το χάλκινο μετάλλιο. Κέρδισε επίσης ένα ασημένιο μετάλλιο για την Ελλάδα στους Μεσογειακούς Αγώνες 2018. Το 2017 κέρδισε την 1η θέση στο τετραπλό μετά πηδαλιούχου στην Παράκτια κωπηλασία Thonon-France