19-20 Μαρτίου διεξήχθη το Πανελλήνιο Κύπελλο Ξίφους Ασκήσεως Παμπαίδων Παγκορασίδων που για πρώτη φορά διοργανώθηκε στο νησί της Κέρκυρας με τη συμμετοχή 100 αθλητών από όλη την Ελλάδα.
Ο σύλλογος ΑΠΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ Ο ΑΠΟΛΛΩΝ συμμετείχε με της αθλήτριες Κωνσταντίνα Τοκατλιδου, Σοφία Ζέρβα και την προπονήτρια Καρολίδου Βασιλική. Συγχαρητήρια στης αθλήτριες του συλλόγου για την συμμετοχή στους αγώνες, η Σοφία Ζέρβα κατέλαβε την 6 θέση και η Κωνσταντίνα Τοκατλιδου κατέλαβε την 5 θέση, διεκδίκησε επάξια την τρίτη θέση και για λίγο έχασε το μετάλλιο.
Ο σύλλογος μας επιστρέφει στης επιτυχίες και σύντομα θα έρθουν και τα πρώτα μετάλλια.


















![Ο Γιώργος και η Σοφία από την Καστοριά στο “The Wall” – [video]](https://mpetskas.com/wp-content/uploads/2025/12/vd_011225-100x70.jpg)

![“Μια Πόλη για Όλους” – Μια εκδήλωση με εξαιρετικά μεγάλη επιτυχία – [φωτογραφίες]](https://mpetskas.com/wp-content/uploads/2025/12/arth_051225-100x70.jpg)

