H Φιλόπτωχος Αδελφότητα Κυριών Καστοριάς έκοψε την βασιλόπιτα – [φωτογραφίες]

Μέσα σε μια πολύ όμορφη ατμόσφαιρα ,γεμάτη χαμόγελα και καλή διάθεση, πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Limneon Resort & Spa, η καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας του συλλόγου την Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2023.

Η τυχερή κυρία που κέρδισε το φλουρί ήταν η κα Μαίρη Νάτου, η οποία κέρδισε ένα υπέροχο ρολόι από το κοσμηματοπωλείο «Νικόλαος Κούστας».

Παράλληλα έγινε και η κλήρωση του μεγάλου λαχείου που κυκλοφόρησε ο σύλλογος.

Οι αριθμοί που κληρώθηκαν είναι:

  1. 199 – σκούπα Bosch stick.
  2. 1306 – Χαλί 4τμ
  3. 1580 – καφετιέρα Nespresso
  4. 0073 – Tablet
  5. 1525 – Φριτέζα αερος Izzy
  6. 1089 – Hair styler Camry
  7. 1254 – Smart. Watch
  8. 264 – Σετ. Βαλίτσες 2τμχ
  9. 2110 – Smart phone
  10. 196 – Χαλί.

Επίσης ευχαριστούμε θερμά τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Καστοριάς κ.κ.Καλλίνικο που ευλόγησε την πίτα.

Ακόμη θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τη βουλευτή Τεληγιορίδου Ολυμπία,
την αντιπεριφερειάρχη Κοζατσάνη Δέσποινα, την αντιδήμαρχο Φιλίππου Χρυσούλα και την κα Κουράκλη Χαρούλα πρόεδρο του τοπικού που μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Ακόμα ευχαριστούμε τα καταστήματα της πόλης για τις προσφορές τους:

  • Αφοι Χαλουλάκου,
  • Ζαχαροπλαστείο Παπανδρέου,
  • Ζαχαροπλαστείο Έλενα,
  • Αρτοζαχαροπλαστείο Ζήδρος,
  • Ζαχαροπλαστείο Καλαμπούκα,
  • Ζαχαροπλαστεία Τζήλλας

Επίσης τη διεύθυνση και το προσωπικό του ξενοδοχείου LIMNEON RESORT για την άψογη και πάντα ζεστή φιλοξενία του, και τους μουσικούς Κική Καρατζίδου ,Τάσο Δούκα και Νίκο Καρατζίδη για την υπέροχη μουσική συντροφιά.

Ευχαριστούμε ακόμη, θερμά όλες τις φίλες και φίλους που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση μας και στηρίζουν το έργο του συλλόγου.

Για εμάς, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου , η χαρά και η συγκίνηση είναι μεγάλη και οι δεσμεύσεις μας πολλαπλάσιες. Η παρουσία, η συμπαράσταση και η υποστήριξή σας μας εμψυχώνουν και μας ενθαρρύνουν στο ξεκίνημα της νέας χρονιάς.

Ένα πολύ μεγάλο «ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ» από όλους μας σε όλους σας !!!

Το Δ.Σ. του συλλόγου.

φωτογραφίες:

Μπορεί να είναι εικόνα κέικΜπορεί να είναι εικόνα 8 άτομα, άτομα που στέκονται και εσωτερικός χώροςΜπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, στέκεται και εσωτερικός χώροςΜπορεί να είναι εικόνα 14 άτομα, άτομα που στέκονται, άτομα που κάθονται και εσωτερικός χώροςΜπορεί να είναι εικόνα 8 άτομα, άτομα που στέκονται και εσωτερικός χώροςΜπορεί να είναι εικόνα 8 άτομα, άτομα που στέκονται και εσωτερικός χώροςΜπορεί να είναι εικόνα 12 άτομα, άτομα που στέκονται και εσωτερικός χώροςΜπορεί να είναι εικόνα 5 άτομα, άτομα που στέκονται και εσωτερικός χώροςΜπορεί να είναι εικόνα 10 άτομα, άτομα που στέκονται και εσωτερικός χώροςΜπορεί να είναι εικόνα 8 άτομα, άτομα που στέκονται και εσωτερικός χώροςΜπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, άτομα που στέκονται, πίνακας και εσωτερικός χώροςΜπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα, άτομα που κάθονται και εσωτερικός χώροςΜπορεί να είναι εικόνα 7 άτομα, άτομα που στέκονται και εσωτερικός χώροςΜπορεί να είναι εικόνα 6 άτομα, άτομα που στέκονται και εσωτερικός χώροςΜπορεί να είναι εικόνα 6 άτομα, άτομα που στέκονται και εσωτερικός χώροςΜπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα, άτομα που κάθονται και εσωτερικός χώροςΜπορεί να είναι εικόνα 5 άτομα, άτομα που κάθονται και εσωτερικός χώροςΜπορεί να είναι εικόνα 11 άτομα, άτομα που στέκονται και εσωτερικός χώροςΜπορεί να είναι εικόνα 5 άτομα, άτομα που στέκονται και εσωτερικός χώροςMay be an image of 5 people, people sitting and indoor