Στην 1η θέση με Πανελλήνιο ρεκόρ ο Καστοριανός Δημήτρης Κοντονίνας

φωτογραφία αρχείου

Την πρώτη θέση και  το χρυσό μετάλλιο με πρόκριση για το Παγκόσμιο στο Newcastle  κατέκτησε ο Καστοριανός  Ποδηλάτης Δημήτρης Κοντονίνας, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νεφροπαθών και Μεταμοσχευμένων που πραγματοποιείται αυτή τη στιγμή στη Λάρισα. Παράλληλα ο Πρωταθλητής σημείωσε Πανελλήνιο ρεκόρ με χρόνο 7 λεπτά και 11 δευτερόλεπτα στα 5 χιλιόμετρα.

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα το οποίο θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 31 Μαρτίου συμμετέχουν  90 αθλητές από όλη τη χώρα. Ο δικός μας Δημήτρης Κοντονίνας αγωνίστηκε στο άθλημα της ποδηλασίας την Πέμπτη 28 Μαρτίου 2019, όπου και κατέκτησε την πρώτη θέση. Κατά τη διάρκεια του αγώνα το κρύο ήταν έντονο. Η θερμοκρασία δεν ξεπέρασε τους 9°C,  ευτυχώς  όμως δεν υπήρχε αέρας, ούτε λιμνάζοντα νερά στην πίστα.

Η βράβευση του Καστοριανού Πρωταθλητή θα πραγματοποιηθεί σήμερα το βράδυ, από τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό.

«Ευχαριστώ όλο τον κόσμο για τη στήριξή του και όλους όσοι συνέβαλλαν στην άρτια διεξαγωγή του αγώνα. Ραντεβού στο Newcastle σε τέσσερις  μήνες με τα χρώματα της Εθνικής Ελλάδος!», ήταν οι πρώτες δηλώσεις του Χρυσού Πρωταθλητή.

Χρύσα Κοσμίδου

news