Αριστοτέλειο – Πυθαγόρειο Φροντιστήριο: “Έρχεσαι μαθητής… φεύγεις φοιτητής“ – [video]

Στη σημερινή σκληρή κι ανταγωνιστική σχολική πραγματικότητα ουσιαστικό προβάδισμα στην τριτοβάθμια εκπαίδευση αποκτούν μόνο εκείνοι οι μαθητές που ξεκινούν με γερές βάσεις και προχωρούν με μεθοδικότητα και στόχους. Το Αριστοτέλειο – Πυθαγόρειο Φροντιστήριο, αποτελεί την καλύτερη αφετηρία για μια τέτοια πορεία, μια πορεία σταθερή κι ανοδική που καταλήγει στην επιτυχία!

  • Έμπειροι και υπεύθυνοι καθηγητές στελεχώνουν το εκπαιδευτικό μας δυναμικό. Η άψογη κατάρτισή τους, η εξειδίκευσή τους στο αντικείμενο της διδασκαλίας τους, η έγκαιρη και υπεύθυνη ενημέρωσή τους για όλες τις εξελίξεις στα εκπαιδευτικά θέματα εξασφαλίζουν στους μαθητές μας την καλύτερη δυνατή προετοιμασία. Οι καθηγητές μας έχουν επιλεγεί με βάση όχι μόνο την εξειδίκευση στο γνωστικό τους αντικείμενο, την εμπειρία και την ικανότητα τους στη μετάδοση της γνώσης, αλλά και την ποιότητα της προσωπικότητας, το ήθος και την ευρύτερη καλλιέργειά τους. Όταν άλλωστε έχεις την ευθύνη του πρώτου, αναζητάς και επενδύεις στους καλύτερους. Αυτή είναι η φιλοσοφία του Αριστοτέλειου – Πυθαγόρειου Φροντιστηρίου.
  • Το πρόγραμμα σπουδών βασίζεται στις τελευταίες οδηγίες του Υπουργείου Παιδείας και στηρίζεται στην έγκαιρη ολοκλήρωση της ύλης, τις επαρκείς κι ολοκληρωμένες επαναλήψεις, τα πολλαπλά κριτήρια αξιολόγησης.
  • Η πρόοδος των μαθητών ελέγχεται συνεχώς με κατάλληλα κριτήρια αξιολόγησης, προγραμματισμένα διαγωνίσματα στο τέλος των μεγάλων ενοτήτων και επαναληπτικά διαγωνίσματα, σύμφωνα με το πρότυπο των Πανελληνίων Εξετάσεων. Με αυτόν τον τρόπο επιτυγχάνεται η εξοικείωση του μαθητή με την εξεταστική διαδικασία.
  • Επιπλέον, τα μαθήματα γίνονται σε ευχάριστο και φιλικό περιβάλλον, μέσα σε κατάλληλη παιδαγωγική ατμόσφαιρα, με αξιοποίηση των πιο σύγχρονων μεθόδων διδασκαλίας!
  • Όλες οι καινούργιες εγκαταστάσεις του Αριστοτέλειου – Πυθαγόρειου Φροντιστηρίου είναι άρτια εξοπλισμένες, με σύγχρονα εποπτικά μέσα και οθόνες αφής, με υποδειγματικούς χώρους μαθητείας, όπου η διδασκαλία είναι ευχάριστη και αποδοτική, ενώ η χωροθέτησή τους στο πιο κεντρικό και κομβικό σημείο της πόλης προσφέρει εύκολη πρόσβαση και εξυπηρέτηση από τα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Γνωρίστε τους καθηγητές μας στο παρακάτω video:

“Όλα αυτά σε συνδυασμό με την πολύχρονη φροντιστηριακή πείρα μας, την υπεύθυνη δουλειά μας, το μεράκι μας για την εκπαίδευση, το γνήσιο ενδιαφέρον μας για τον μαθητή και την άψογη συνεργασία μαζί του έχουν ως αποτέλεσμα τις συνεχείς επιτυχίες των μαθητών μας στις Πανελλήνιες Εξετάσεις. Τα χαμόγελα ικανοποίησης στα πρόσωπά τους είναι για μας η μεγαλύτερη επιβράβευση των προσπαθειών μας κι από αυτά αντλούμε δύναμη για να συνεχίσουμε το έργο μας!”

Κάνε άμεσα την εγγραφή σου και μπες δυναμικά στον επαγγελματικό στίβο.

Για όσους λοιπόν αναζητούν το καλύτερο, στο Αριστοτέλειο – Πυθαγόρειο Φροντιστήριο έτοιμοι από καιρό, ξέρουμε τον τρόπο και εξασφαλίζουμε την επιτυχία, τηρώντας με συνέπεια την ιδρυτική μας δέσμευση :Έρχεσαι μαθητής… φεύγεις φοιτητής“.

Εδώ που τα όνειρα γίνονται πράξη !