Ολοκληρώθηκε η μεγάλη «γιορτή» της επιχειρηματικότητας, της καινοτομίας και της τεχνολογίας, που συνδύαζε παράλληλα την ψυχαγωγία και πλήθος θεματικών ενοτήτων για όλα τα ενδιαφέροντα.

Με Τιμώμενη Χώρα τις ΗΠΑ, που έδωσε τον «παλμό» στην 83η ΔΕΘ και δεν ήταν τυχαία το επίκεντρο του ενδιαφέροντος της φετινής διοργάνωσης, με σημαντικές κρατικές συμμετοχές, μεταξύ των οποίων αυτές της Ινδίας –της επόμενης Τιμώμενης Χώρας- και της Κίνας, με την «Ψηφιακή Ελλάδα» και τις πάνω από 100 ελληνικές start ups, με το δυναμικό «παρών» των Επιμελητηρίων, αλλά και με πλούσιο πολιτιστικό και επιστημονικό περιεχόμενο, η Έκθεση προσδιόριζε ένα ξεχωριστό πολυγεγονός, στο οποίο συρρέει καθημερινά πλήθος επισκεπτών.

Η ΔΕΘ, για μία ακόμη χρονιά γέμισε την πόλη της Θεσσαλονίκης με ερεθίσματα που συγκέντρωσαν την προσοχή των επισκεπτών.

Περπατήσαμε ανάμεσα σε πάγκους και ιδέες, μιλήσαμε με μερικούς από τους ανθρώπους που μας εξήγησαν το όραμα τους και την εφαρμογή του στην κοινωνία, πέσαμε επάνω σε πλήθη που μοιράζονταν κοινό ενθουσιασμό, και γνωρίσαμε πράγματα τα οποία μέχρι πρότινος, μας ήταν εντελώς άγνωστα. Startups, Ρομπότ, F-16, εναέριες κατασκευές, εκπαιδευτικές καινοτομίες, αρώματα από το παρελθόν, ακόμη και η τέχνη του να εμπνέεις τον άλλον μέσα από το λόγο σου.

Και φυσικά, “Κάθε μέρα και μία συναυλία” ήταν το μότο της φετινής 83ης ΔΕΘ, καθώς σε καθημερινή βάση τραγουδιστές του ελληνικού και ξένου πενταγράμμου έδωσαν το παρόν μετά τις 21:30 στην Πύλη Τόξο του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου Θεσσαλονίκης

Ανοίξτε την παρακάτω Photo Gallery για να δείτε τις φωτογραφίες