Μια ιστοσελίδα σε βοηθά να νιώσεις πως είσαι σε κάποιο μπαρ!

Σε όλους μας- σχεδόν- λείπουν τα μπαρ εξαιτίας της πανδημίας. Το να κάνουμε βαθυστόχαστες συζητήσεις παρέα με φίλους και με ένα τζιν τόνικ στο χέρι, το να γνωρίζουμε υπέροχους νέους ανθρώπους.

Το Maverick φαίνεται να συναισθάνθηκε τις ανάγκες μας μιας και δημιούργησε ένα σύγχρονο ψηφιακό περιβάλλον, δίνοντάς μας την αίσθηση πως είμαστε σε κάποιο μπαρ ακόμα κι αν είμαστε σπίτι. 

Μέσα από αυτό το περιβάλλον, που ονομάζεται “I miss my bar”, το Maverick μας δίνει την ευκαιρία να στήσουμε κάποιο zoom πάρτι ή να βάλουμε ωραία κομμάτια να παίζουν, ενόσω απολαμβάνουμε ένα κοκτέιλ στον καναπέ μας. 

Στην ιστοσελίδα που έχει κατασκευάσει το “Maverick” προτείνεται εβδομαδιαίως playlist, την οποία μπορούμε να ακούσουμε από τον υπολογιστή, το τάμπλετ ή το κινητό. 

Ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι ήχοι που μπορούμε να ακούσουμε μέσω της ιστοσελίδας.

Στιγμιότυπο από το διαδικτυακό περιβάλλον του “I miss my bar”.

Το Maverick θεώρησε αναγκαίο να προσθέσει στο “μενού” του ήχους όπως αυτούς που ακούγαμε πριν την πανδημία σε κάποιο γεμάτο δωμάτιο, όταν ένας μπάρμαν εργαζόταν ή όταν ένας σερβιτόρος γέμιζε τα ποτήρια. 

Είναι γεγονός πως τίποτα και κανείς δεν μπορεί να αντικαταστήσει τη φυσική παρουσία σε χώρους όπως τα μπαρ, ωστόσο, το “I miss my bar” δεν παύει να είναι μια ευφάνταστη ιδέα που υλοποιήθηκε και μάλιστα με απόλυτη επιτυχία. 

Μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα “Ι miss my bar” του Maverick και να νιώσετε και εσείς πως είστε σε κάποιο μπαρ, όπως παλιά, πατώντας ΕΔΩ.

parallaximag