9 ταινίες για να δεις απόψε στην τηλεόραση

Αρκετές οι επιλογές για απόψε και διαφορετικές μεταξύ τους. Επίλεξε αυτή που ταιριάζει περισσότερο στη διάθεσή σου:

«S.W.A.T.: Επίλεκτη Ομάδα Κρούσης» (2003) σκηνοθεσία Κλαρκ Τζόνσον 

Δράσης – Ο βετεράνος διοικητής Χόντο αναλαμβάνει να «στρατολογήσει» και να εκπαιδεύσει πέντε από τους καλύτερους αστυνομικούς του Λος Άντζελες, συγκροτώντας μια νέα «Επίλεκτη Ομάδα Κρούσης». Πρώτη της αποστολή θα είναι να παραδώσει έναν επικίνδυνο «βαρόνο» ναρκωτικών στα χέρια των Ομοσπονδιακών. Όταν όμως εκείνος θα προσφέρει 100 εκατομμύρια δολάρια σε όποιον καταφέρει να τον ελευθερώσει, η Ομάδα θα έχει να αντιμετωπίσει τους αδίστακτους κυνηγούς της αμοιβής.

Παίζουν: Σάμιουελ Τζάκσον, Κόλιν Φάρελ, Μισέλ Ροντρίγκεζ, LL Cool J, Ολιβιέ Μαρτίνεζ.

*Mega, Κυριακή 14/3 στις 21:00

«Βαϊάνα» (2016) σκηνοθεσία Ρον Κλέμεντς, Τζον Μάσκερ

Animation –  Η Βαϊάνα, η αποφασιστική και πεισματάρα κόρη του αρχηγού μιας κοινότητας στην εξωτική Πολυνησία, επιλέγεται από τον ίδιο τον Ωκεανό για να ολοκληρώσει μια αρχαία αποστολή: να επιστρέψει ένα ιερό κειμήλιο στη θεά, στην οποία ανήκει. Όταν μια καταστροφική επιδημία αρχίζει να απειλεί τη βιωσιμότητα του νησιού της, στο θρόνο του οποίου προορίζεται να καθίσει, η Βαϊάνα θα πάρει την τολμηρή απόφαση να αναζητήσει τον Μάουι, έναν θρυλικό ημίθεο, ώστε με τη βοήθειά του να επιστρέψει την ιερή καρδιά της θεάς Τε Φίτι στη θέση της και να πετύχει έτσι τη σωτηρία του λαού της. Τα εμπόδια όμως που υψώνονται μπροστά της φαίνονται απροσπέλαστα και χρειάζεται κάτι παραπάνω από θέληση για να τα προσπεράσει…

Φωνές μεταγλώττισης: Μαρίνα Σάττι, Μιχάλης Κουϊνέλης, Ζωή Μουρλά, Βίνα Παπαδοπούλου, Δημήτρης Πακσόγλου, Βάσια Ζαχαροπούλου, Χρήστος Συριώτης, Χαρά Ζησιμάτου, Στέλιος Ψαρουδάκης, Γιώργος Ζαχαρόπουλος, κ.α. (Φωνές αγγλικής έκδοσης: Αουλιί Κραβάλιο, Ντουέιν Τζόνσον, Ρέιτσελ Χάουζ, Τεμουέρα Μόρισον, Ζιμόν Κλεμέντ, Νικόλ Σέρζινγκερ, Άλαν Τούντικ, κ.α.)

*Star, Κυριακή 14/3 στις 21:00

«Οι Πειρατές της Καραϊβικής: Σε Άγνωστα Νερά» (2011) σκηνοθεσία Ρομπ Μάρσαλ

Φαντασίας – Ο κάπτεν Τζακ Σπάροου δε θα μπορούσε να μείνει για πολύ καιρό μακριά από την περιπέτεια. Όταν βρεθεί λοιπόν στο δρόμο του η Αντζέλικα, μια γυναίκα από το σκοτεινό παρελθόν του, καταλαβαίνει ότι σύντομα η ατμόσφαιρα θα αρχίσει να μυρίζει μπαρούτι. Προς το παρόν, φυσικά, ο Τζακ δεν είναι σίγουρος αν η τυχαία(;) συνάντησή τους οφείλεται στην… μυθική γοητεία του ή στη σφοδρή επιθυμία της Αντζέλικα να ανακαλύψει την θρυλική “Πηγή της Αιώνιας Νεότητας”. Όταν όμως οι καταστάσεις τον φέρουν απέναντι από τον κουρσάρο Μαυρογένη, τον φόβο και τον τρόμο όλων των πειρατών, τότε πλέον δεν θα έχει καμιά αμφιβολία! Παρ όλα αυτά, ακόμα δυσκολεύεται να αποφασίσει ποιος από τους δύο είναι χειρότερος: ο διαβόητος και επικίνδυνος αρχιπειρατής ή η πανούργα, αλλά ακαταμάχητα σαγηνευτική, Αντζέλικα;

Παίζουν: Τζόνι Ντεπ, Πενέλοπε Κρουζ, Τζέφρι Ρας, Ίαν ΜακΣέιν, Κέβιν ΜακΝάλι, Κιθ Ρίτσαρντς.

*Alpha, Κυριακή 14/3 στις 21:00

«Max Steel» (2016) σε σκηνοθεσία Στιούαρτ Χέντλερ

Επιστημονικής φαντασίας – Η ταινία εξιστορεί την ζωή ενός φιλήσυχου 16χρονου, του Μαξ ΜακΓκραθ, που μετά την μετακόμιση της οικογένειας του σε μια καινούργια επαρχιακή πόλη, μοιάζει να χάνει την ισορροπία που είχε μέχρι πρότινος. Ανατροπή που θα γίνει ακόμη πιο έντονη, όταν μπροστά του θα εμφανιστεί ένα μυστηριώδες εξωγήινο ρομποτοειδες με το όνομα Στιλ, που όπως θα του εξηγήσει είναι απεσταλμένο για να τον προστατεύει αλλά και να του προσφέρει υπερφυσικές δυνάμεις. Ισχύ που θα χρησιμοποιήσει για να προστατέψει τον κόσμο από οποιαδήποτε απειλή εμφανιστεί.

Παίζουν: Μπέν Ουίντσελ, Άντι Γκαρσία, Μάικ Ντόιλ, Μαρία Μπέλο, Τζος Μπρένερ, Μπίλι Σλότερ.

*Open, Κυριακή 14/3 στις 21:00

«Τα Βήματα Που Γοητεύουν» (1992) σε σκηνοθεσία Baz Luhrmann

Ρομαντική κομεντί – Όταν ο 21 ετών πρωταθλητής χορού, Σκοτ Χέιστινγκς, διαπράττει το υπέρτατο σφάλμα να χορέψει τα δικά του βήματα κι όχι αυτά που υποδεικνύει η παντοδύναμη Ομοσπονδία Χορού, τα αντίποινα έρχονται άμεσα. Η παρτενέρ του, Λιζ, τον εγκαταλείπει και οι ελπίδες του να κερδίσει το Γκραν Πρι του Ειρηνικού εξανεμίζονται. Όλα μοιάζουν να έχουν χαθεί όταν ξαφνικά εμφανίζεται η αρχάρια Φραν. Ένα ασχημόπαπο στη σχολή χορού των γονιών του Σκοτ. Με την επιμονή της πείθει τον Σκοτ να της δώσει μια ευκαιρία και μια απίθανη συνεργασία γεννιέται. Η πίεση του πρόεδρου της Ομοσπονδίας, Μπάρι Φάιφε, για τη διάλυση της συνεργασίας των αποστατών οδηγεί τον Σκοτ στον ισπανικό κόσμο της οικογένειας της Φραν. Εκεί βιώνει τον ενθουσιασμό του Λάτιν χορού. Τη νύχτα πριν το Γραν Πρι, ο Μπάρι Φάιφε αποκαλύπτει στον Σκοτ ένα τραγικό μυστικό για το παρελθόν του Νταγκ. Ο Σκοτ είναι παγιδευμένος. Για να σώσει τον πατέρα του πρέπει να απαρνηθεί τη Φραν και να συμμορφωθεί. Λίγα λεπτά πριν βγει στην πίστα, η αλήθεια αποκαλύπτεται. Ο Μπάρι Φάιφε έχει πει ψέματα. Ο Σκοτ είναι ελεύθερος να ακολουθήσει την καρδιά του.

Παίζουν: Paul Mercurio, Tara Morice, Bill Hunter.

*ΕΡΤ3, Κυριακή 14/3 στις 22:00

«Φιλαδέλφεια» (1993) σκηνοθεσία Jonathan Demme

Δράμα – Ο Andrew Beckett, ένας ανερχόμενος δικηγόρος, απολύεται από την φημισμένη δικηγορική εταιρεία του, επειδή πάσχει από AIDS. Αποφασίζει να τους κάνει μήνυση, αλλά κανένας δικηγόρος στην Philadelphia δεν θέλει να τους αντιμετωπίσει. Απελπισμένος, απευθύνεται στον ομοφοβικό δικηγόρο καταδικασμένων υποθέσεων, Joe Miller. Ο Andrew παλεύει για τη φήμη του, τη ζωή του, για δικαιοσύνη. Ο Joe, από την άλλη, αντιμετωπίζει τους φόβους και τις προκαταλήψεις του.

Παίζουν: Tom Hanks, Denzel Washington, Joanne Woodward, Jason Robards, Anna Deveare Smith.

*Μακεδονία, Κυριακή 14/3 στις 23:00

«Ο Δασκαλάκος Ήταν Λεβεντιά» (1970) σκηνοθεσία Κώστας Καραγιάννης

Κωμωδία – Ο δάσκαλος ενός ορεινού χωριού, καταφθάνει στην Αθήνα για να υποχρεώσει έναν πλούσιο βιομήχανο, να κρατήσει την υπόσχεσή του και να ανεγείρει ένα καινούριο σχολείο στον τόπο του.

Παίζουν: Κώστας Βουτσάς, Διονύσης Παπαγιαννόπουλος, Ελένη Ερήμου.

*Star, Κυριακή 14/3 στις 23:15

«Κάθε Σάββατο» (1999) σε σκηνοθεσία Βασίλης Βαφέας

Κωμωδία – Ένας χωρισμένος ηθοποιός, που βλέπει το 15χρονο γιο του κάθε Σάββατο, αντιμετωπίζει διάφορα επαγγελματικά και ερωτικά προβλήματα, την ίδια ώρα που ο γιος του αγωνιά για την έκβαση του πρώτου ερωτικού του ραντεβού.

Παίζουν: Κώστας Βουτσάς, Νίκος Πουρσανίδης, Άννα Μακράκη, Ελευθερία Βιδάκη, Ναταλία Καποδίστρια.

*ΕΡΤ2, Κυριακή 14/3 στις 00:00

«Fantastic Four» (2005) σκηνοθεσία Τιμ Στόρι

 

Επιστημονικής Φαντασίας – Ο Δρ. Ριντ Ρίτσαρντς είναι διάσημος εφευρέτης, επιστήμονας και αστροναύτης. Το μεγάλο πάθος του είναι να «ξεκλειδώσει» τα μυστικά του ανθρώπινου γενετικού κώδικα. Έχει φτάσει πολύ κοντά στη λύση, χρειάζεται, όμως τη βοήθεια του πρώην αντίζηλού του στο κολέγιο και νυν δισεκατομμυριούχου επιχειρηματία, Βίκτορ Φον Ντουμ. Θεωρεί ότι αν, μέσω ενός διαστημοπλοίου, προσεγγίσει μια κοσμική καταιγίδα και εκθέσει έναν ζωντανό οργανισμό σε αυτή, θα μπορέσει να μελετήσει τα αποτελέσματα και να βρει επιτέλους αυτό, που χρόνια ψάχνει.

Μόνο που η καταιγίδα «χτυπά» τον ίδιο και τους συνεργάτες του, με αποτέλεσμα να υποστούν μεταλλάξεις! Ο ίδιος γίνεται ο Mr. Fantastic, με την ικανότητα να κάνει το σώμα του εντελώς εύπλαστο. Η πρώην κοπέλα του, Σου Στορμ, γίνεται η Invisible Woman, με την ικανότητα να γίνεται αόρατη. Ο μικρότερος αδελφός της, Τζόνι Στορμ, γίνεται ο Human Torch, με την ικανότητα να ελέγχει τη φωτιά και τέλος ο Μπεν Γκριμ μεταμορφώνεται σε ένα πλάσμα με υπερφυσική δύναμη, που ονομάζεται «Το Πράγμα».…

Παίζουν: Τζέσικα Άλμπα, Γιόαν Γκρίφιθ, Μάικλ Τσίκλις, Κρις Έβανς.

*Star, Κυριακή 14/3 στις 01:00