4 ταινίες για να δεις απόψε στην τηλεόραση

Δευτέρα σήμερα και σου έχουμε επιλέξει τέσσερις ταινίες να απολαύσεις στην μικρή σου οθόνη.

«Η Χώρα του Αύριο» (2015) σε σκηνοθεσία Μπραντ Μπερντ

Περιπέτεια – Στα χέρια της νεαρής Κέισι πέφτει μια θαυματουργή καρφίτσα, η οποία την ταξιδεύει σε ένα φουτουριστικό παράλληλο σύμπαν που μόνη αυτή μπορεί να δει. Όταν η απόδρασή της από την πραγματικότητα σταματά απότομα, η ιδιοφυής νεαρή προσπαθεί να βρει τον τρόπο για να επιστρέψει σε εκείνο τον ονειρικό κόσμο. Την ίδια στιγμή, η αντίστροφη μέτρηση για το τέλος του πλανήτη έχει ξεκινήσει…

Παίζουν: Τζορτζ Κλούνεϊ, Χιου Λόρι, Μπριτ Ρόμπερτσον

*Open, Δευτέρα 31/5 στις 21:00

«Η Δολοφονία του Τζέσε Τζέιμς Από τον Δειλό Ρόμπερτ Φορντ» (2007) σκηνοθεσία Άντριου Ντομινίκ

Γουέστερν – Μιζούρι, 1881. Ο Τζέσε Τζέιμς είναι ο διαβόητος αρχηγός της συμμορίας των Τζέιμς, που ληστεύει αδιάκριτα τράπεζες και τρένα. Το νεαρότερο μέλος της, είναι ο Μπόμπι Φόρντ, λάτρης του Τζέσε από μικρό παιδί. Καθώς ο Τζέσε Τζέιμς οργανώνει την επόμενη μεγάλη του ληστεία και κηρύσσει πόλεμο στους εχθρούς του, οι άνθρωποι που εμπιστεύεται περισσότερο, γίνονται τελικά, η μεγαλύτερη απειλή για τη ζωή του.

Παίζουν: Μπραντ Πιτ, Κέισι Άφλεκ, Σαν Σέπαρντ, Μέρι-Λουίζ Πάρκερ, Πολ Σνάιντερ, Τζέρεμι Ρένερ, Ζόι Ντεσανέλ, Σαμ Ρόκγουελ

*ΕΡΤ2, Δευτέρα 31/5 στις 22:00

«Daylight» (1996) σκηνοθεσία Ρομπ Κοέν

Περιπέτεια – Ενώ προσπαθούν να διαφύγουν από τον κλοιό της αστυνομίας, μια συμμορία ληστών μπαίνει στο τούνελ, που συνδέει το Μανχάταν με το Νιου Τζέρσεϊ. Όμως κατά τη διάρκεια της καταδίωξης το αυτοκίνητό τους συγκρούεται μ? ένα φορτηγό μεταφοράς εκρηκτικών. Το αποτέλεσμα από την έκρηξη είναι να φράξουν και οι δύο έξοδοι του τούνελ και όσοι βρίσκονταν μέσα να εγκλωβιστούν.

Ο Κιτ Λατούρα, πρώην διοικητής της υπηρεσίας επειγόντων ιατρικών περιστατικών, καλείται να αναλάβει δράση… Θεαματική περιπέτεια καταστροφής, σκηνοθετημένη από τον Ρομπ Κοέν, καθηλωτικό σασπένς, κλειστοφοβική ατμόσφαιρα, εντυπωσιακές σκηνές δράσης γυρισμένες από επιδέξιους κασκαντέρ και ο Σιλβέστερ Σταλόνε στον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Παίζουν: Σιλβέστερ Σταλόνε, Έιμι Μπρένεμαν, Νταν Χεντάγια, Βίγκο Μόρτενσε.

*Alpha, Δευτέρα 31/5 στις 23:00

«Τα Κακά Παιδιά 3» (2012) σκηνοθεσία Μάικλ Μπέι

O Mάικ Λόουρι και ο Μάρκους Μπένετ, αστυνομικοί της δίωξης ναρκωτικών του Μαϊάμι, είναι επικεφαλής μιας ομάδας που προσπαθεί να εξιχνιάσει την υπόθεση διακίνησης χαπιών “έκσταση”.

Η έρευνα τους οδηγεί σε έναν άπληστο νονό, που επιδιώκοντας την αποκλειστικότητα του εμπορίου ναρκωτικών σε όλη την πόλη, έχει προκαλέσει εμφύλιο πόλεμο στον υπόκοσμο. Ταυτόχρονα, μια δυνατή ερωτική έλξη αναπτύσσεται ανάμεσα στον Μάικ και τη Σιντ, την αδελφή του Μάρκους.

Παίζουν: Γουίλ Σμιθ, Μάρτιν Λόρενς, Γκάμπριελ Γιούνιον.

*Ant1, Δευτέρα 31/5 στις 00:30