Στο “πράσινο” κατέβηκε η Π.Ε. Καστοριάς σύμφωνα με τον Επιδημιολογικό Χάρτη Ελλάδας
Σύμφωνα με τον χθεσινό (24-06-21) επιδημιολογικό χάρτη τεσσάρων επιπέδων ετοιμότητας που αντιστοιχεί σε 4 χρώματα (κόκκινο, πορτοκαλί, κίτρινο και πράσινο) με βάση επιδημιολογικούς δείκτες και χρησιμοποιούνται από το Ευρωπαϊκό Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ECDC) και τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (WHO), η Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς βρίσκεται στο πράσινο χρώμα (επίπεδο 1), έπειτα από αρκετό καιρό.
Στον χάρτη αποτυπώνονται ο 7ήμερος κινητός μέσος όρος κρουσμάτων ανά 100.000 κατοίκους, ο δείκτης θετικότητας (%), η εμβολιαστική κάλυψη, καθώς και η εβδομαδιαία τάση (ανοδική, πτωτική ή σταθερή).



![“Μια Πόλη για Όλους” – Μια εκδήλωση με εξαιρετικά μεγάλη επιτυχία – [φωτογραφίες]](https://mpetskas.com/wp-content/uploads/2025/12/arth_051225-218x150.jpg)





![“Μια Πόλη για Όλους” – Μια εκδήλωση με εξαιρετικά μεγάλη επιτυχία – [φωτογραφίες]](https://mpetskas.com/wp-content/uploads/2025/12/arth_051225-100x70.jpg)









![Νεκροταφείο πλεούμενων η οδός Μαυριωτίσσης Καστοριάς – [photos]](https://mpetskas.com/wp-content/uploads/2025/09/vrk_230925-4-100x70.jpg)

