6 ταινίες για να δεις απόψε στην τηλεόραση

Τρίτη σήμερα και σου έχουμε επιλέξει έξι ταινίες να απολαύσεις στην οθόνη της τηλεόρασης σου.

«Κέντρο Ευφυΐας» (2016) σκηνοθεσία Ρόσον Μάρσαλ Θάρμπερ

Κωμωδία – Ο Μπομπ Στόουν, ο άλλοτε υπέρβαρος του σχολείου, που τον καταδίωκαν και τον ταπείνωναν οι νταήδες, μεγαλώνοντας, έγινε ένας από τους καλύτερους πράκτορες της CIA. Όταν επιστρέφει στο μέρος όπου μεγάλωσε για το reunion του σχολείου του, συναντά τον πιο δημοφιλή μαθητή του σχολείου, τον Κάλβιν, που πλέον είναι ένας απλός, συμβιβασμένος λογιστής που νοσταλγεί τα μεγαλεία της νιότης του. Ο Μπομπ, υποστηρίζοντας, ψευδώς, ότι εργάζεται σε μια αποστολή ύψιστης ασφάλειας, ζητάει τη βοήθειά του. Πολύ σύντομα ο τεράστιος Μπομπ κι ο μικροσκοπικός Κάλβιν βρίσκονται μπλεγμένοι σε ένα ξέφρενο κυνηγητό γεμάτο πυροβολισμούς από όλες τις πλευρές που θέτει σε κίνδυνο τις ζωές και των δύο, αλλά και την ασφάλεια της πόλης.

Παίζουν: Ντουέιν Τζόνσον, Πολ Άαρον, Κέβιν Χαρτ, Έιμι Ράιαν.

*Star, Τρίτη 29/6, στις 21:00

«Η Κόρη του Αφεντικού» (2003) σε σκηνοθεσία Ντέιβιντ Ζούκερ

Κωμωδία – Ένας χαμηλόμισθος νέος, ο Τομ (Άστον Κούτσερ) είναι ερωτευμένος με την κόρη (Τάρα Ρηντ) του τυρανικού αφεντικού του(Τέρενς Σταμπ). Για να καταφέρει να βγει μαζί της, είναι πρόθυμος να κάνει κάθε εξυπηρέτηση, ακόμα και να φυλάξει για μια νύχτα… το σπίτι του αφεντικού του. Αυτήν, όμως, τη νύχτα όλα θα πάνε στραβά.

Παίζουν: Άστον Κούτσερ, Τάρα Ρηντ, Αντι Ρίχτερ.

*Open, Τρίτη 29/6, στις 21:00

«Οι Πρώην» (2017) σε σκηνοθεσία Μορίς Μπαρτελεμί

Ρομαντική κωμωδία – Το Παρίσι μπορεί να είναι η πόλη των ερωτευμένων, είναι όμως και η πόλη…των πρώην. Ο Αντουάν δεν τολμά να ξαναδεσμευτεί, ο Ντιντιέ αποζητά την πρώην γυναίκα του, o πατέρας Λοράν αναγκάζεται να παντρέψει την πρώην του, Ζουλί, ο Σερζ δέχεται παρενόχληση από την Λιζ, την πρώην της νυν φιλενάδας του, ενώ ο Γκρεγκ βρίσκει παρηγοριά στον σκύλο… της πρώην του.

Παίζουν: Ζαν-Πολ Ρουβ, Μορίς Μπαρτελεμί, Κλοντιά Ταγκμπό, Πατρίκ Σενέ, Αρνό Ντουκρέ, Στέφι Σέλμα, Μπατίστ Λεκαπλέν.

*ΕΡΤ2, Τρίτη 29/6, στις 22:00

«Ο Πρώτος Εκδικητής. Captain America» (2011) σε σκηνοθεσία Τζο Τζόνστον

Επιστημονικής φαντασίας – Έτος 1942. Ο στρατιώτης Στιβ Ρότζερς αδυνατεί να ενταχθεί στον Αμερικανικό Στρατό αφού απορρίπτεται συνεχώς λόγω θεμάτων υγείας. Θα δεχτεί τελικά να συμμετάσχει σε ένα πειραματικό πρόγραμμα που στόχο έχει τη δημιουργία ένας Υπερ-Στρατιώτη. Όταν λοιπόν ο πλανήτης αρχίσει να απειλείται από των επέλαση των Ναζί, ο Στιβ Ρότζερς καλείται να σώσει τον κόσμο ως Captain America, ο Πρώτος Εκδικητής. Μαζί με τον παιδικό του φίλο Μπάκι Μπαρνς, την Πέγκι Κάρτερ και τον Τσέστερ Φίλιπς, θα έρθει αντιμέτωπος με τη σκοτεινή οργάνωση Υ.Δ.Ρ.Α., την οποία καθοδηγεί ο Red Skull, προκειμένου να τον εμποδίσουν να κατακτήσει τον κόσμο με το πανίσχυρο όπλο του, το Τεσσεράκτιο. Οι συγκρούσεις που θα ακολουθήσουν, φέρνουν τον Στηβ Ρότζερς απέναντι σε διλήμματα και κρίσιμες αποφάσεις, που κάποια στιγμή θα τον μεταφέρουν –κυριολεκτικά- σε μια άλλη διάσταση…

Παίζουν: με τους Κρις Έβανς, Χιούγκο Γουίβινγκ, Τόμι Λι Τζόουνς, Στάνλεϊ Τούτσι, Ντόμινικ Κούπερ, Χέιλι Άτγουελ.

*Alpha, Τρίτη 29/6, στις 23:00

«Ζεις Μόνο μία Φορά» (2010) σε σκηνοθεσία Ας Άνταμς

Έπειτα από πέντε χρόνια κάθειρξης, ο νεαρός Τσανς αποφυλακίζεται και επιστρέφει στο σπίτι του, προσπαθώντας να κρατήσει τις ισορροπίες ανάμεσα στη σύντροφό του και τον πατέρα του που παραμένει στη φυλακή ισόβια.

Όταν όμως αποφασίζει να βοηθήσει ένα φίλο του που είναι χρεωμένος σε έναν εγκληματία της περιοχής, οι ισορροπίες διαταράσσονται.

Παίζουν: Μπράιαν Πρίσλεϊ, Ταράτζι Π. Χένσον, Εντ Χάρρις.

*Open Τρίτη 29/6, στις 23:00

«Prisoners» (2013) σε σκηνοθεσία Ντένις Βιλνέβ

Θρίλερ – Είναι μια κρύα, συννεφιασμένη ημέρα των Ευχαριστιών σε ένα μικρό προάστιο της Πενσυλβάνια. Σε μία πόλη, όπου τα παιδιά κάνουν ποδήλατο ξέγνοιαστα και παίζουν στους δρόμους κάθε μέρα. Η οικογένεια Ντόβερ έχει καλέσει μερικούς φίλους και γείτονες για να φάνε όλοι μαζί. Όλα κυλούν όμορφα και ήρεμα μέχρι τη στιγμή, που τα δύο κορίτσια των οικογενειών – μόλις έξι και επτά ετών αντίστοιχα – θα εξαφανιστούν μυστηριωδώς. Ο εφιάλτης των δύο οικογενειών, που τις αναζητούν, μόλις έχει ξεκινήσει.

Παίζουν: Χιού Τζάκμαν, Τζέικ Τζίλενχαλ, Βαϊόλα Ντέιβις.

*Star, Τρίτη 29/6, στις 01:15