Έργα της ΔΕΥΑΚ για τη βελτίωση υποδομών ύδρευσης σε Μελά, Κορομηλιά και Τσάκωνη

Σημαντικές παρεμβάσεις στις Κοινότητες Μελά, Κορομηλιάς και Τσάκωνης πραγματοποιεί ο Δήμος Καστοριάς και η ΔΕΥΑΚ για τη βελτίωση των υποδομών ύδρευσης. Τα έργα επιθεώρησε ο Δήμαρχος Καστοριάς, Γιάννης Κορεντσίδης, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο και στελέχη της ΔΕΥΑΚ καθώς επίσης και από τους Προέδρους των συγκεκριμένων Κοινοτήτων.

Πιο συγκεκριμένα στην Κοινότητα Μελά: έργα καλλιέργειας πηγών, υδρομάστευσης και κατασκευής φρεατίων περισυλλογής πόσιμου νερού. Πρόκειται για παρεμβάσεις που δίνουν οριστική λύση στη συγκεκριμένη περιοχή και για το λόγο αυτό ευχαριστούμε τη δημοτική αρχή και τη ΔΕΥΑΚ που δίνει άμεσες λύσεις σε χρόνια προβλήματα της περιοχής μας.

Στην Τσάκωνη: κατασκευή νέας δεξαμενής υδάτων, μετά των απαραίτητων συνοδών έργων, προϋπολογισμού 150.000€, σημαντικό επίσης έργο, που θα καλύπτει για πολλά χρόνια τις ανάγκες των κατοίκων του οικισμού.

Στην Κορομηλιά: κατασκευή νέας δεξαμενής υδάτων, μετά των απαραίτητων συνοδών έργων, προϋπολογισμού 300.000€, για τις ανάγκες του οικισμού αλλά και επίλυσης ύδρευσης ενός χρόνιου προβλήματος στην ευρύτερη περιοχή και ειδικά της Μεσοποταμίας.

Οι περιοχές στις οποίες βρισκόμαστε σήμερα στηρίζονται εμπράκτως από τη σημερινή δημοτική αρχή, η οποία, από την αρχή της θητείας της φροντίζει διαρκώς για την επίλυση χρόνιων προβλημάτων σε όλες τις δημοτικές ενότητες του Δήμου Καστοριάς”. Τη δήλωση αυτή έκανε ο Δήμαρχος Καστοριάς, Γιάννης Κορεντσίδης, ο οποίος συνεχάρη τον Πρόεδρο και τα στελέχη της ΔΕΥΑΚ για την έντονη δραστηριοποίησή τους, προκειμένου να παρέχουν λειτουργικές υποδομές και υπηρεσίες σε όλους τους δημότες, σε κάθε περιοχή του Δήμου Καστοριάς.

Από την πλευρά του ο Πέτρος Τόσκος υπενθυμίζοντας τα τεράστια προβλήματα, σημείωσε πως “υπάρχει συστηματική και διαρκής φροντίδα, ισότιμα για όλες τις περιοχές, με στόχο τη βελτίωση της καθημερινότητας και της ποιότητας ζωής των κατοίκων σε όλες τις Κοινότητες του Δήμου Καστοριάς”, σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι “την προσπάθεια αυτή, την βλέπουν οι συνδημότες μας, όπως επίσης και τα θετικά αποτελέσματα, τα οποία είναι πλέον ορατά απ’ όλους”.