Οι επιτυχίες του Ν.Ο. Καστοριάς στο 87ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας

Μετά από 5 ημέρες αγωνιστικής δραστηριότητας σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες, ολοκληρώθηκε με επιτυχία για τα πληρώματα του Ν.Ο.Κ. το 87ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας στην πόλη της Καστοριάς.

Ο Ν.Ο.Κ. το Σάββατο 17-7-2021 κατέκτησε το Χρυσό μετάλλιο στο αγώνισμα του διπλού σκιφ νέων γυναικών (κάτω των 23 ετών) με τις Αναστασιάδου Ευαγγελία και Νάτσιουλα Στέλλα, καθώς και το ασημένιο μετάλλιο στο αγώνισμα του σκιφ εφήβων με τον Χρήστου Κωστή.

Την Κυριακή 18-7-2021 το πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε με την κατάκτηση 2 ασημένιων μεταλλίων από την Αναστασιάδου Ευαγγελία, στα αγωνίσματα του σκιφ ελαφρών βαρών γυναικών και του σκιφ γυναικών.

Το Σάββατο 17-7-2021 οι αθλητές και οι αθλήτριες του Ν.Ο.Κ. αγωνίστηκαν επίσης στα παρακάτω αγωνίσματα:

  • Διπλό σκιφ εφήβων: Τογκαρίδης Λουκάς, Κωνσταντίνου Θανάσης, 10η θέση.
  • Διπλό σκιφ εφήβων: Καπετανόπουλος Χρήστος, Γεωργίου Γιώργος, 6η θέση.
  • Δίκωπος άνευ πηδαλιούχου εφήβων: Βούλτσιος Γιώργος, Μπέλλος Αλέξανδρος, 4η θέση.
  • Διπλό σκιφ νεανίδων: Γιαννηκότσιου Θωμαή, Νάτσιουλα Στέλλα, 5η θέση.
  • Δίκωπος άνευ πηδαλιούχου νεανίδων: Μόσχου Ιωάννα, Νάτσιουλα Ελένη, 5η θέση.
  • Τετραπλό σκιφ εφήβων: Χρήστου Κωστής, Ντίκος Αντώνης, Τσάτσος Μάκης, Βούλτσιος Γιώργος, 4η θέση.

Ο Ναυτικός Όμιλος Καστοριάς κατέκτησε συνολικά 1 χρυσό, 4 ασημένια και 2 χάλκινα μετάλλια, κατατάσσοντάς τον στην 10 θέση των μεταλλίων, σε σύνολο 28 σωματείων που συμμετείχαν στο πρωτάθλημα.

Το Δ.Σ. του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς θα ήθελε να δώσει τα θερμά του συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές κι αθλήτριές του που αγωνίστηκαν κι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, στις προπονήτριες Σιαραφέρα Παρασκευή και Φιλιοπούλου Ιωάννα για την καταπληκτική τους δουλειά καθ΄όλη τη διάρκεια του έτους, καθώς και σε όλους τους γονείς των παιδιών οι οποίοι στηρίζουν ολόψυχα την προσπάθειά τους και αυτή του Ομίλου γενικότερα.

Επόμενο αγωνιστικό ραντεβού για τους αθλητές του Ν.Ο.Κ. οι αγώνες αξιολόγησης (trials) για την είσοδο στην Εθνική ομάδα Εφήβων/Νεανίδων, για τους αθλητές που θα συμμετέχουν στον Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων/Νεανίδων που θα διεξαχθεί στη Βουλγαρία τον προσεχή Αύγουστο. Οι αγώνες αυτοί θα διεξαχθούν στην Καστοριά και πάλι, το πρωί της Τρίτης 20-7-2021 και θα συμμετέχουν η Στέλλα Νάτσιουλα και ο Κωστής Χρήστου, τους οποίους θα πρέπει να στηρίξει όλη η πόλη με το ζεστό της χειροκρότημα.

Το μεγάλο ραντεβού με τα υπόλοιπα ναυταθλητικά σωματεία θα γίνει στην πόλη της Καστοριάς το Σεπτέμβρη, όπου στις 12-9-2021 θα διεξαχθούν οι διασυλλογικοί αγώνες που διοργανώνει το σωματείο μας και πλήθος αθλητών κι αθλητριών από όλη την Ελλάδα θα τιμήσουν με την παρουσία τους, εφόσον βέβαια οι υγειονομικές συνθήκες το επιτρέψουν.

Ακολουθούν χαρακτηριστικές φωτογραφίες από την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου από τις Αναστασιάδου Ευαγγελία και Στέλλα Νάτσιουλα, καθώς και του ασημένιου μεταλλίου από τον Χρήστου Κωστή.