7 ταινίες για να δεις απόψε στην τηλεόραση

Πέμπτη σήμερα και σου έχουμε επιλέξει έπτά ταινίες να απολαύσεις στην οθόνη της τηλεόρασης σου.

«Γονείς της Συμφοράς» (2010) σε σκηνοθεσία Πολ Γουέιτζ

Κωμωδία – O νοσοκόμος Γκρεγκ, βρίσκεται για άλλη μια φορά αντιμέτωπος με τα  Πεθερικά του κι ειδικότερα με τον πεθερό του, τον Τζακ, με τον οποίο έχει, ως γνωστόν, οριακά ανεκτές σχέσεις. Η οικογένεια της Συμφοράς, όμως, δεν απαρτίζεται πλέον μονάχα από τα μέλη εκείνα που ξέραμε. Τώρα υπάρχουν και τα δίδυμα παιδιά του ζευγαριού, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε και τον ερωτοχτυπημένο πρώην της Παμ. Έτσι, η προσπάθεια του Γκρεγκ, να κερδίσει την εμπιστοσύνη του πατέρα φαμίλια και να λάβει επιτέλους το χρίσμα της διαδοχής στην ιεραρχία της οικογένειας γίνεται ακόμα πιο δύσκολη.

Παίζουν: Μπεν Στίλερ, Ρόμπερτ ντε Νίρο, Τζέσικα Άλμπα, Όουεν Γουίλσον.

*Open, Πέμπτη 22/7, στις 21:00

«Όλα Όσα Αγαπήσαμε» (2016) σε σκηνοθεσία Νικόλ Γκαρσιά

Δράμα – Η Γκαμπριέλ κατάγεται από ένα μικρό χωριό στη Νότια Γαλλία, σε μία εποχή που το όνειρό της για αληθινή αγάπη λογαριάζεται από σκανδαλώδες έως και παρανοϊκό. Ενάντια στη θέλησή της, οι γονείς της την παντρεύουν με τον Χοσέ, έναν έντιμο και στοργικό, Ισπανό αγρότη. Όταν τη στέλνουν στις Άλπεις για να θεραπευτεί από τις πέτρες που εμφάνισε στα νεφρά, γνωρίζει τον γοητευτικό Αντρέ, έναν τραυματία βετεράνο του πολέμου της Ινδοκίνας, που αναζωπυρώνει το πάθος που έκρυβε μέσα της. Με αυτόν τον καινούριο έρωτα η Γκαμπριέλ λαχταράει να το σκάσει από τον γάμο της που την κρατάει φυλακισμένη. Αυτή τη φορά είναι αποφασισμένη να ακολουθήσει το όνειρό της.

Παίζουν: Μάριον Κοτιγιάρ, Λουί Γκαρέλ, Άλεξ Μπρέντεμιλ.

*ΕΡΤ2, Πέμπτη 22/7, στις 22:00

«Όλα τα Λεφτά του Κόσμου» (2017) σκηνοθεσία Ρίντλεϊ Σκοτ

Βιογραφική, δράμα, μυστηρίου – Το 1973 στη Ρώμη, ο 16χρονος Τζον Πολ Γκέτι, εγγονός του πιο πλούσιου ανθρώπου στον κόσμο, πέφτει θύμα απαγωγής από μαφιόζους. Ο παππούς του όμως αρνείται πεισματικά να πληρώσει τα λύτρα, που απαιτούν οι απαγωγείς του. Η αφοσιωμένη μητέρα του Τζον αναλαμβάνει να πείσει τον δισεκατομμυριούχο παππού να αλλάξει γνώμη και να σώσει τον γιο της.

Παίζουν: Μισέλ Γουΐλιαμς, Μαρκ Γουόλμπεργκ, Κρίστοφερ Πάλμερ, Ρομέν Ντουρίς, Τσάρλι Πάλμερ, Τίμοθι Χάτον, Μάρκο Λεονάρντι, Αντρέα Πιεντιμόντε.

*Star, Πέμπτη 22/7, στις 22:00

«Wall Street: Money Never Sleeps» (2010) σκηνοθεσία Oliver Stone

Δράμα – Είκοσι τρία χρόνια μετά, ο Γκόρντον Γκέκο επιστρέφει ύστερα από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα που πέρασε στη φυλακή. Αποφυλακίζεται και επανέρχεται στο προσκήνιο και στον κόσμο στον οποίο κάποτε κυριαρχούσε. Οι καιροί όμως έχουν αλλάξει, όπως έχει αλλάξει κι ο ίδιος. Ο Γκέκο θα επιχειρήσει να προειδοποιήσει τις αγορές για την επικείμενη οικονομική κρίση. Παράλληλα, στην προσπάθειά του να αποκαταστήσει τη σχέση του με την κόρη του, βοηθάει το χρηματιστή σύζυγό της στη διαλεύκανση του θανάτου του μέντορά του.

Παίζουν: Richard Stratton, Harry Kerrigan, Michael Douglas, Carey Mulligan, Shia LaBeouf, Sunil Hirani, Maria Bartiromo, Austin Pendleton.

*Skai, Πέμπτη 22/7, στις 23:00

«Η Δεύτερη Ευκαιρία» (1993) σε σκηνοθεσία Βόλφγκανγκ Πέτερσεν 

Θρίλερ – Μια ημερομηνία έχει στοιχειώσει τη ζωή του βετεράνου μυστικού πράκτορα Φρανκ Χόριγκαν. Μέλος της ομάδας προστασίας του Τζον Φ. Κένεντι, ο Φρανκ δεν είχε αντιδράσει όσο γρήγορα έπρεπε, ώστε να αποτρέψει τη δολοφονία του Προέδρου της Αμερικής, στις 22 Νοεμβρίου του 1963, στο Ντάλλας. Από τότε πέρασαν τριάντα χρόνια. Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ περιοδεύει στα πλαίσια της πολιτικής του καμπάνιας, για την επανεκλογή του. Οι έρευνες για τις ανώνυμες απειλές κατά της ζωής του, έχουν καταντήσει ρουτίνα. ‘Ομως, κάποιος δεν αστειεύεται… Γνωρίζοντας τα πάντα για το παρελθόν του Φρανκ, τον προκαλεί σε έναν πόλεμο νεύρων. Επαγγελματίας δολοφόνος και άσσος στις μεταμφιέσεις, ο Μιτς Λίρι, μπορεί ανά πάσα στιγμή να σκοτώσει τον Πρόεδρο, αλλά προτιμά, πρώτα να παίξει το παιχνίδι που έχει καταστρώσει για τον Φρανκ.

Παίζουν: Κλιντ Ίστγουντ, Τζον Μάλκοβιτς, Ρενέ Ρούσο.

*Ant1, Πέμπτη 22/7, στις 23:00

«Ψηλός, Λιγνός και Ψεύταρος!» (1985) σκηνοθεσία Γιάννης Χαρτοματζίδης

Ελληνική κωμωδία – Ο Πίπης Παρλαπίπας, ένας ψηλός και λιγνός γεροντάκος με μεγάλη οικονομική άνεση, έχει περάσει τη ζωή του λέγοντας μεγάλα αλλά χαριτωμένα ψέματα. Αυτά τα ψέματα αποφασίζει μια μέρα να τα αφήσει κληρονομιά στους συγγενείς του. Τους καλεί και τους δηλώνει πως αν καταφέρουν να γράψουν τις τερατολογίες του και να τις προσαρμόσουν για την τηλεόραση, τα κέρδη του θα είναι μεγάλα γιατί όλες οι ιστορίες παρουσιάζουν διασκεδαστικό ενδιαφέρον.

Παίζουν: Στάθης Ψάλτης, Καίτη Φίνου, Γιάννης Ρώτας, Τέτα Ντούζου, Ανδρέας Ντούζος, Αρτέμης Μάτσας, Σπύρος Καλογήρου, Μαρία Ψάλτη.

*Alpha, Πέμπτη 22/7, στις 23:45

«Το Σπίτι στο Τέλος του Δρόμου » (2012) σκηνοθεσία Μάρκ Τοντεράι

Δράμα, τρόμου – Μια μητέρα και η κόρη της μετακομίζουν σε μια νέα κοινότητα και ανακαλύπτουν ότι δίπλα τους βρίσκεται ένα σπίτι με σκοτεινό παρελθόν. Πριν χρόνια, σε ένα τραγικό περιστατικό, μια ψυχωτική νεαρή κοπέλα δολοφόνησε τους γονείς της. Ενώ οι ντόπιοι ισχυρίζονται ότι η κοπέλα εξαφανίστηκε μετά τη βάναυση δολοφονία, οι νεοαφιχθείσες γυναίκες δεν αργούν να διαπιστώσουν πως η ιστορία του καταραμένου αυτού σπιτιού δεν έχει κλείσει οριστικά.

Παίζουν:Τζένιφερ Λόρενς, Μαξ Τιεριό, Ελίζαμπεθ Σου, Γκιλ Μπέλοους.

*Star, Πέμπτη 22/7, στις 00:50