6 ταινίες για να δεις απόψε στην τηλεόραση

Τρίτη σήμερα και σου έχουμε επιλέξει έξι ταινίες να απολαύσεις στην οθόνη της τηλεόρασης σου.

«Γνωρίζοντας τον Ντέιβ» (2008) σκηνοθεσία Μπράιαν Ρόμπινς

Κωμωδία – Ένα πλήρωμα λιλιπούτειων εξωγήινων πλοηγεί ένα διαστημόπλοιο που έχει ανθρώπινη μορφή. Ενώ προσπαθούν να σώσουν τον πλανήτη τους, οι εξωγήινοι αντιμετωπίζουν ένα καινούργιο πρόβλημα, όταν το διαστημόπλοιό τους ερωτεύεται μια γήινη.

Παίζουν: Έντι Μέρφι, Ελίζαμπεθ Μπανκς, Γκάμπριελ Γιούνιον.

*Open, Τρίτη 27/7, στις 21:00

«Όσο Είμαστε Νέοι» (2014) σκηνοθεσία Νόα Μπάουμπαχ

Δράμα, κωμωδία, μυστηρίου – Ο Μπεν Στίλερ και η Ναόμι Γουότς είναι ο Τζος και η Κορνήλια Σρέμπνικ, ένα παντρεμένο μεσήλικο ζευγάρι. Προσπάθησαν να ξεκινήσουν οικογένεια αλλά δε μπόρεσαν κι αποφάσισαν ότι θα ζήσουν μ αυτό. Καθώς ο Τζος δουλεύει στο νέο του ντοκιμαντέρ όμως, είναι προφανές ότι έχει χτυπήσει τοίχο κι ότι κάτι λείπει από τη ζωή τους. Ο Τζέιμι και η Ντάρμπι από την άλλη, είναι ένα νεαρό, αυθόρμητο ζευγάρι, έτοιμοι και οι δύο ανά πάσα στιγμή να τα παρατήσουν όλα για να ακολουθήσουν ότι τους παθιάζει. Για το Τζος, είναι σα να έχει ανοίξει ένα παράθυρο στα νιάτα του- ή στα νιάτα που θα ήθελε να έχει. Σύντομα οι ανήσυχοι σαραντάρηδες, θα κάνουν στην άκρη τους φίλους τους της ίδιας ηλικίας- μεταξύ των οποίων και ο Beastie Boy Άνταμ Χόροβιτζ- για να ακολουθήσουν τα βήματα των ανέμελων νεαρών. “Πριν γνωριστούμε» παραδέχεται ο Τζος στο Τζέιμι, «τα μοναδικά δύο αισθήματα που είχα μέχρι τώρα ήταν σκεπτικισμός και περιφρόνηση»

Παίζουν : Μπεν Στίλερ, Ναόμι Γουότς ,Ανταμ Ντράιβερ, Αμάντα Σέιφριντ, Άνταμ Χόροβιτζ.

*ΕΡΤ2, Τρίτη 27/7, στις 22:00

«Το Άσυλο του Τρόμου» (2014) σκηνοθεσία Μπραντ Άντερσον

Δράμα, θρίλερ, τρόμου – Βρισκόμαστε στη βρετανική επαρχία, λίγο πριν την αυγή του 20ου αιώνα,  στο άσυλο ψυχικά διαταραγμένων ατόμων Stonehearst Asylum. Στο ίδρυμα αυτό νοσηλεύονται αποκλειστικά μέλη των πιο επιφανών οικογενειών της Ευρώπης. Ο νεαρός απόφοιτος ιατρικής, Έντουαρντ Νιούγκειτ ζητάει να εργαστεί εκεί προκειμένου να αποκτήσει πρακτική εμπειρία στη νοσηλεία ασύλου. Πράγματι γίνεται δεκτός από τον δρ. Σίλας Λαμπ και ενσωματώνεται στο προσωπικό του ιδρύματος. Από τις πρώτες κιόλας ώρες αντιλαμβάνεται ότι στο Stonehearst πνέει ένας διαφορετικός «αέρας». Η διαπίστωση αυτή, μαζί με τα αισθήματα που αρχίζει να τρέφει για μία ασθενή, την Ελάιζα Γκρέιβς, θα τον οδηγήσουν σε ενέργειες άκρως επικίνδυνες. Σύντομα ανακαλύπτει πως όλα εκεί μέσα είναι υπό αμφισβήτηση και πως τρόφιμοι και γιατροί κρύβουν ένα μεγάλο μυστικό. Θα καταφέρει να επαναφέρει την ισορροπία στο ίδρυμα ή απλά θα χάσει εκεί τον εαυτό του για πάντα;

Παίζουν: Κέιτ Μπέκινσεϊλ, Τζιμ Στέρτζις, Ντέιβιντ Θιούλις, Μπεν Κίνγκσλεϊ, Μάικλ Κέιν.

*Star, Τρίτη 27/7, στις 22:00

«Διπλός Κίνδυνος» (1999) σκηνοθεσία Μπρους Μπέρεσφορντ

Περιπέτεια – Μια γυναίκα κατηγορείται για φόνο όταν ο άντρας της εξαφανίζεται μυστηριωδώς και το ιστιοφόρο με το οποίο ταξίδευαν βρίσκεται «βαμμένο» στο αίμα. Τελικά οδηγείται στη φυλακή με μόνη «ψυχική» υποστήριξη το γιο της. Τα πράγματα όμως παίρνουν δραματική τροπή όταν ανακαλύπτει πως ο «νεκρός» άντρας της ζει και ότι όλα ήταν μια καλοσχεδιασμένη ίντριγκα με σκοπό να αποκτήσει ο τελευταίος την ασφάλεια ζωής των 2.000.000 δολαρίων.

Παίζουν:  Άσλι Τζαντ, Τόμι Λι Τζόουνς, Μπρους Γκρίνγουντ, Αναμπεθ Γκις.

*Skai, Τρίτη 27/7, στις 23:00

«Κουνελάκι από Σπίτι» (1985) σκηνοθεσία Φρεντ Γουλφ

Κωμωδία, ρομαντική – Όταν η Σέλυ, κουνελάκι του Playboy διώχνεται από την έπαυλη, βρίσκει μοναδικό καταφύγιο σε μια αδελφότητα κοριτσιών, Ζήτα Άλφα Ζήτα. Όμως και τα κορίτσια της αδελφότητας κινδυνεύουν να χάσουν το δικό τους σπίτι. Χρειάζονται γερές δόσεις αισιοδοξίας και ολικής μεταμόρφωσης που μόνο η χαρούμενη Σέλυ μπορεί να προσφέρει!

Παίζουν: Άννα Φάρις, Κόλιν Χανκς, Έμα Στόουν.

*Ant1, Τρίτη 27/7, στις 23:00

«Ράκος… Νο. 14, και ο Πρώτος Μπουνάκιας» (2014) σκηνοθεσία Γιάννης Χαρτοματζίδης

Ελληνική κωμωδία – Ο Σπίνος, κοκκαλιάρης, οδοντογλυφίδα, απένταρος, φουκαράς, ανακαλύπτει ότι έχει τρομερή δύναμη στα χέρια. Αμέσως αλλάζει η ζωή του. Διάφοροι κομπιναδόροι προσπαθούν να τον εκμεταλλευτούν πλασάροντάς τον για πρωταθλητή της πυγμαχίας.

Παίζουν:

*Alpha, Τρίτη 27/7, στις 23:45