Τα “Πόθεν Έσχες” των βουλευτών Καστοριάς

Οι δηλώσεις αφορούν στα στοιχεία για τα εισοδήματα και την περιουσιακή κατάσταση κατά την οικονομική χρήση του 2019 και έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Βουλής

Στη δημοσιότητα δόθηκαν οι δηλώσεις πόθεν έσχες των πολιτικών.

Πρόκειται για τις δηλώσεις που υπέβαλαν το 2020 πολιτικοί αρχηγοί, βουλευτές, ευρωβουλευτές, εξωκοινοβουλευτικοί υπουργοί, περιφερειάρχες και δήμαρχοι.

Οι δηλώσεις αφορούν τα στοιχεία για τα εισοδήματα και την περιουσιακή κατάσταση κατά την οικονομική χρήση του 2019 και έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Βουλής.

Η δημοσιοποίηση αφορά τις δηλώσεις οι οποίες υποβλήθηκαν το 2020 και, ως εκ τούτου, θα έρθουν στο φως στοιχεία για τα εισοδήματα και την περιουσιακή κατάσταση των πολιτικών κατά την οικονομική χρήση του 2019, χρονιά κατά την οποία έγιναν οι εκλογές και συντελέστηκε η κυβερνητική αλλαγή. Αυτό σημαίνει ότι στις δηλώσεις, οι οποίες θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα της Βουλής, ακτινογραφείται η οικονομική κατάσταση των στελεχών τόσο της απελθούσας κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ όσο και της κυβέρνησης της ΝΔ που ανέλαβε τα ηνία στο μέσον του 2019.

Το Πόθεν Έσχες του Ζήση Τζηκαλάγια [ΕΔΩ]

Το Πόθεν Έσχες της Ολυμπίας Τελιγιορίδου [ΕΔΩ]