5 ταινίες για να δεις απόψε στην τηλεόραση

Τρίτη σήμερα και σου έχουμε επιλέξει πέντε ταινίες να απολαύσεις στην οθόνη της τηλεόρασης σου.

«Όνειρα σε Ψηλοτάκουνες Γόβες» (2018) σκηνοθεσία Αν Φλέτσερ

Δραματική κομεντί – Η Γουίλ είναι η plus size έφηβη κόρη μιας πρώην Βασίλισσας της Ομορφιάς. Θέλοντας να κάνει την δική της επανάσταση και να διαμαρτυρηθεί για τα σημερινά πρότυπα ομορφιάς δηλώνει συμμετοχή στα τοπικά καλλιστεία. Ξαφνικά πολλές άλλες κοπέλες ακολουθούν το παράδειγμα της και η Γουίλ ανακαλύπτει την σημασία της πραγματικής ομορφιάς και φιλίας.

Παίζουν: Ντανιέλ Μακντόναλντ, Οντέγια Ρας, Τζένιφερ Άνιστον.

*ΕΡΤ2, Τρίτη 3/8, στις 22:00

«Το πείραμα του Στάνφορντ» (2015) σκηνοθεσία Κάιλ Πάτρικ Άλβαρεζ 

Βιογραφία – Το 1971 ο καθηγητής ψυχολογίας του πανεπιστημίου του Στάνφορντ, Φίλιπ Ζιμπάρντο, αποφασίζει να διευθύνει ένα ψυχολογικό πείραμα με στόχο να αποδείξει τις ψυχολογικές επιπτώσεις, που επιφέρει η μετατροπή ενός ατόμου σε φυλακισμένο ή δεσμοφύλακα. Επιλέγει 24 φοιτητές για να ζήσουν σε μια υποτιθέμενη φυλακή, που είχε δημιουργηθεί για τους σκοπούς του πειράματος στο υπόγειο του κτιρίου του Πανεπιστημίου του Στάνφορντ, για 7 έως 14 μέρες και να πάρουν ανάλογους ρόλους κρατουμένων και φυλάκων. Γρήγορα, όμως, τόσο οι φοιτητές που κάνουν τους δεσμοφύλακες, όσο κι ο ίδιος ο καθηγητής παρουσιάζουν βάναυση συμπεριφορά προς τους «φυλακισμένους» και το πείραμα οδεύει στην καταστροφή…

Παίζουν: Μπίλι Κράνταπ, Μάικλ Αγκαράνο, Μόισις Αρίας, Νίκολας Μπράουν, Έζρα Μίλερ

*Star, Τρίτη 3/8, στις 22:00

«The International» (2009) σε σκηνοθεσία Τομ Τίκβερ

Πολιτικό θρίλερ – Ο πράκτορας της Ιντερπόλ Λούις Σάλιντζερ και η Βοηθός Εισαγγελέας του Μανχάταν Έλενορ Γουίτμαν είναι αποφασισμένοι να ξεσκεπάσουν μια παγκοσμίου φήμης τράπεζα, η οποία φαίνεται πως είναι μπλεγμένη σε παράνομες δραστηριότητες.

Παίζουν: Κλάιβ Όουεν, Ναόμι Γουότς, Άρμιν Μιούλερ-Σταλ, Ούλριχ Τόμσεν

*Skai, Τρίτη 3/8, στις 23:00

«Εξολοθρευτής 3: Η Εξέγερση των Μηχανών» (2003) σκηνοθεσία Τζοναθαν Μόστοου

Δράσης, επιστημονικής φαντασίας – Δέκα χρόνια έχουν περάσει από τότε που ο Τζον Κόνορ εμπόδισε τη «Μέρα Κρίσης», σώζοντας το ανθρώπινο είδος από τον αφανισμό. Τώρα, στα 25 του, ο Τζον ζει στο περιθώριο, χωρίς να δίνει κανένα ίχνος για την ύπαρξή του. Οι Μηχανές δεν φαίνεται να μπορούν να τον εντοπίσουν, ως τη στιγμή που, από τα σκοτάδια του μέλλοντος, θα ξεπηδήσει η T-X, η πιο εξελιγμένη φονική Μηχανή, προγραμματισμένη να ολοκληρώσει το έργο του προκατόχου της. Μοναδική ελπίδα του Τζον, αλλά και της ανθρωπότητας, είναι ο Τ-800, ο μυστηριώδης Εξολοθρευτής.

Παίζουν:  Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ, Νικ Σταλ, Κλερ Ντέινς, Κριστάνα Λόκεν.

*Ant1, Τρίτη 3/8, στις 23:00

«Μάντεψε τι κάνω… τα βράδια» (1984) σε σκηνοθεσία Γιάννης Χαρτοματζίδης

Ελληνική, Κωμωδία – Ένας ορφανός νέος, μεγαλωμένος από τσιγγάνους, ανοίγει μια σχολή για επίδοξους ζητιάνους. Τα βράδια όμως ζει μέσα στην πολυτέλεια, μέχρις ότου ένα ζευγάρι απατεώνων προσπαθεί να τον ξεγελάσει. Τελικά θα ερωτευθεί τη γυναίκα-απατεώνα και θα ζήσει μαζί της ευτυχισμένος, μακριά από τις παρανομίες.

Παίζουν:  Στάθης Ψάλτης, Καίτη Φίνου, Ρένα Παγκράτη, Νίκος Ρίζος, Ευαγγελία Σαμιωτάκη, Γιάννης Ρώτας,  Γιάννης Ευδαίμων,Γιώργος Γεωργίου

*Alpha, Τρίτη 3/8, στις 23:45