Απίστευτο τροχαίο στο πάρκινγκ της Νομαρχίας Καστοριάς – Πως έγινε το ατύχημα

Ένα απίστευτο τροχαίο σημειώθηκε στο πάρκινγκ της Νομαρχίας Καστοριάς σήμερα το πρωί όταν ένα αυτοκίνητο τύπου SUV τράκαρε τουλάχιστον 5 παρκαρισμένα αυτοκίνητα.

Σαστισμένοι οι περαστικοί παρακολουθούσαν την τρελή πορεία του αυτοκινήτου το πρωί της Τρίτης, στο πάρκινγκ της Νομαρχίας.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο ιδιοκτήτης του SUV, ο οποίος είναι Έλληνας που ζει στην Γερμανία, προσπάθησε να μπει στο αυτοκίνητο του, αλλά από την μεριά του οδηγού τον είχε κλείσει το διπλανό αυτοκίνητο και δεν άνοιγε η πόρτα. Έτσι προσπάθησε να μπει από την μεριά του συνοδηγού. Το αυτοκίνητο είναι αυτόματο και την ώρα που προσπαθούνε να περάσει στην θέση του οδηγού, έσπρωξε κατά λάθος τον λεβιέ των ταχυτήτων στην όπισθεν.

Το αυτοκίνητο ξεκίνησε την τρελή πορεία χτυπώντας τα πρώτα αυτοκίνητα που βρίσκονταν πίσω του. Προσπαθώντας να σταματήσει το αυτοκίνητο και πάνω στον πανικό του, ο οδηγός έβγαλε την όπισθεν και έβαλε την ταχύτητα drive. Εκεί ξεκίνησε και η δεύτερη “τρελή” πορεία, αυτή την φορά προς το εμπρός. Καβάλησε το κράσπεδο και κατέληξε στα μπροστινά αυτοκίνητα.

Το ευτύχημα είναι ότι δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός παρά μόνο υλικές ζημιές στα σταθμευμένα οχήματα και στο όχημα του οδηγού.

Δείτε το video του oladeka: