Μινκ ξεπρόβαλε μέσα από λεκάνη τουαλέτας στην Καστοριά

Μια απίστευτη τρομάρα πήρε μια γυναίκα στην Καστοριά, όταν πήγε το πρωί στην τουαλέτα του σπιτιού της και διαπίστωσε ότι μέσα βρίσκεται ένα… μινγκ! Το συμπαθές ζώο, όπως αποκαλύφθηκε, διαβιεί στις αποχετεύσεις της περιοχής και μπορεί μέσω του δικτύου ύδρευσης να κινείται από το ένα σπίτι στο άλλο!

Διαβάστε πως περιγράφει τα γεγονότα ο Νίκος Παναγιωτόπουλος:

“Ένα περίεργο γεγονός αλλά και μια απρόσμενη καταγραφή έγινε σήμερα νωρίς το πρωί σε περιοχή τής Καστοριάς . Περίπου κατά τίς 6: 30 δέχθηκα ένα τηλεφώνημα από υπηρεσία της Καστοριάς.

Το τηλέφωνο αφορούσε ένα Μινγκ που ήταν εγκλωβισμένο σέ ένα μπάνιο, με τους πυροσβέστες να προσπαθούν να το εντοπίσουν… αλλά πουθενά δεν υπήρχε, λες και το είχε καταπιεί κάτι! Εμένα μου προξένησε ενδιαφέρον η αναφορά του πυροσβέστη ότι ήταν βρεγμένο ενώ νερά πουθενά στο μπάνιο… μέχρι εκεί καλά, δεν βρέθηκε έφυγαν οι άνθρωποι και ενώ μαζί… αλλά δεν τελειώνει εδώ.

Σέ λίγο δεύτερο τηλέφωνο που αφορούσε την ίδια γειτονιά αλλά τρία σπίτια πιο κάτω …Μία κυρία πηγαίνοντας στο μπάνιο της είδε ένα ζωάκι να βγαίνει απ’ την λεκάνη τής τουαλέτας και να κάνει βόλτες στο μπάνιο της !!! Εδώ πρέπει να κατανοήσουμε ότι το Μινγκ έφυγε απ’το ένα σπίτι κατέβηκε στο κεντρικό δίκτυο αποχέτευσης και ξανά μπήκε σε οικιακό δίκτυο !!!

Όσο για το ζωάκι έγινε η σύλληψη του και τέλος καλό όλα καλά, για μια ακόμη φορά μπράβο στους πυροσβέστες.”