Ποδηλατοβόλτα στα “Χνάρια της Καφέ Αρκούδας” (Νυμφαίο)

Πάμε να ποδηλατήσουμε στα χνάρια της καφέ αρκούδας!
Το ραντεβού μας είναι στην Καστοριά, στις 08:45 το πρωί, στον κόμβο χλόης (πάρκινγκ Βασιλόπουλου) με προορισμό τη διασταύρωση Περικοπής (Βίτσι).

Κάθε συμμετέχοντας πρέπει να φροντίσει μόνος του για την μεταφορά του ιδίου και του ποδηλάτου του στην αφετηρία της εκδρομής μας (διασταύρωση Περικοπής-Βίτσι).
Σε περίπτωση που κάποιος δε διαθέτει δικό του μεταφορικό μέσο θα φροντίσουμε να τον εξυπηρετήσει κάποιος από εμάς.
Εκεί θα γίνουν οι τελευταίες προετοιμασίες και θα ξεκινήσουμε να ποδηλατούμε στην ομορφότερη ορεινή διαδρομή της Καστοριάς και της Φλώρινας, μέσα στην καρδιά του ορεινού όγκου του Βιτσίου.
Η συνολική χιλιομετρική απόσταση που θα καλύψουμε είναι 32 χιλιόμετρα βατού χωματόδρομου, μέσα σε δάσος από οξιές.
Ο βαθμός δυσκολίας της διαδρομής θεωρείται μέτριος.
Ο ρυθμός φυσικά θα είναι αργός και θα πραγματοποιούνται συνεχείς στάσεις κατά τη διάρκεια της διαδρομής, ώστε να μπορούν να ακολουθήσουν όσοι αποφασίσουν να έρθουν μαζί μας.
Στο Νυμφαίο θα γίνει στάση για καφέ και ξεκούραση.
Οι πανέμορφες εικόνες που προσφέρει η συγκεκριμένη διαδρομή αυτή την περίοδο με τα πεσμένα χρυσοκόκκινα φύλλα να δημιουργούν ένα φυσικό χαλί επάνω στο οποίο θα ποδηλατούμε, θα αποζημιώσουν τον ιδρώτα μας, μα περισσότερο απ’ όλα θα μας αποζημιώσει το καλό φαγοπότι που θα λάβει χώρα σε ταβέρνα στο χωριό Οξυά στο τέλος της διαδρομής.

ΔΕΝ υπάρχει κόστος συμμετοχής στην δραστηριότητα.
Τα έξοδα των συμμετεχόντων είναι μόνο ο καφές τους στο Νυμφαίο και το φαγητό στην Οξυά.

Κάθε ποδηλάτης είναι υποχρεωμένος να έχει το ποδήλατό του σε άριστη κατάσταση.
Όσοι δεν διαθέτουν δικό τους ποδήλατο αλλά διαθέτουν όρεξη να συμμετέχουν στην δραστηριότητα, μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας, για να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες ώστε να νοικιάσουν ποδήλατο.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Κάθε ποδηλάτης είναι υποχρεωμένος να ακολουθεί τον ρυθμό της ομάδος και να μην απομακρύνεται μπροστά από αυτή.
Σε περίπτωση που κάποιος θεωρεί πως δεν θα μπορέσει να συμβιβαστεί με τους όρους και τις πρϋποθέσεις της ποδηλατοβόλτας μας, παρακαλούμε να μη δηλώσει συμμετοχή.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΔΡΟΜΗ
1. γεμάτο υδροδοχείο + έξτρα μπουκαλάκι με νερό (για όσους
πιστεύουν ότι το χρειάζονται)
2. δεύτερο μπλουζάκι για να αλλάξετε
3. αδιάβροχο-αντιανεμικό
4. Καλό θα ήταν να έχετε μαζί σας και καμιά μπάρα δημητριακών ή
παστέλια ή τζελάκια.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ – ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΘΕΣΕΩΝ:
-Email: kastoriaoutdoors@gmail.com
-Tel: (+30) 2467503971
-Mobille: (+30) 6944792130

Όπως όλοι γνωρίζουμε, οι δραστηριότητες στη φύση περιέχουν τον κίνδυνο ατυχήματος και η συμμετοχή σε αυτές προϋποθέτει την επίγνωση και αποδοχή του κινδύνου αυτού.
Η Kastoria Outdoors δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τις δραστηριότητές σας.
Κάθε συμμετέχον, παραιτείται από οποιαδήποτε τυχόν αξίωση έναντι της επιχείρησης ή οποιουδήποτε συνεργάτη μας, για αμέλεια ή άλλη ευθύνη σε σχέση με τυχόν ατύχημα κατά τη διάρκεια της δραστηριότητας.

Η Kastoria Outdoors διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει, να αλλάξει την ημερομηνία ή να ματαιώσει την εκδήλωση για λόγους ασφάλειας ή ανώτερης βίας (ακατάλληλες καιρικές συνθήκες, τεχνικά προβλήματα, φυσικές καταστροφές, κ.λ.π.).

Σας περιμένουμε όλους για μία διασκεδαστική βόλτα!