Αρκούδες εμφανίστηκαν χθες το βράδυ μέσα στο Άργος Ορεστικό

φωτογραφία αρχείου

Μεγάλη αναστάτωση επικράτησε το βράδυ της Τρίτης στο Άργος Ορεστικό και συγκεκριμένα σε περιοχή κοντά στην Ελληνική Διατροφή προς το νέο Πάρκο, που έχει προκαλέσει και μεγάλη κινητοποιήση, εξ αιτίας του γεγονότος ότι δύο αρκούδες (κατά πάσα πιθανότητα αρκούδα και αρκουδάκι) κυκλοφορούσαν στο σημείο.

Όπως μας ανέφεραν, πρόκειται για μια μικρόσωμη αρκούδα (νεαρής ηλικίας) και μια ακόμα μεγαλύτερη, που κατά πάσα πιθανότητα έχουν χαθεί. Μάλιστα, όπως πάντα μας αναφέρουν, όταν η μία συναντήθηκε με κόσμο, σηκώθηκε στα δύο πόδια προκαλώντας πανικό.

Μάλιστα περίπου στις 22.45 υπήρξε μεγάλη κινητοποιήση και από την Αστυνομία, για τον εντοπισμό των αρκούδων, προκειμένου να απομακρυνθούν από τον αστικό ιστό. Επίσης από τους πολίτες απαιτείται προσοχή και ιδιαίτερη ψυχραιμία σε περίπτωση που συναντήσουν την αρκούδα. Αν συμβεί κάτι τέτοιο αμέσως να ενημερώσουν την αστυνομία!

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες αρκούδα και αρκουδάκι χωρίστηκαν με τη μία να κατευθύνεται προς την περιοχή της Καλλιθέας και την άλλη προς την περιοχή του ΕΠΑΛ.

Δείτε φωτογραφία από σημείο προς την Καλλιθέα:

ditikostipos